معاون گردشگری با وزیر گردشگری اندونزی:
راهکارهای توسعه و تعاملات گردشگری با بازار هدف نوظهور اندونزی بررسی شد
معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در دیدار با وزیر گردشگری اندونزی راهکارهای توسعه و تعاملات گردشگری با بازار هدف نوظهور اندونزی را بررسی کرد.

به گزارش
، گردشگری و صنایعدستی، انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه سی و هفتمین نشست کمیسیون منطقهای شرق آسیااقیانوسیه و جنوب آسیا و شصتمین نشست کمیسیون منطقهای جنوب آسیا سازمان گردشگری ملل متحد (CAP/CSA) که از ۲۶ تا ۲۷ فروردین در جارکارتا برگزار شد، با ویدیانتی پورتری واردهانا Widiyanti Putri Wardhana، وزیر گردشگری اندونزی، دیدار و بر توانمندیهای گردشگری دو کشور مسلمان تاکید کرد و خواستار ارتقای سطح تعاملات دوسویه شد.وی با اشاره به اینکه ایران با غنای تاریخی، تنوع فرهنگی، جاذبههای گردشگری و صنایعدستی جذاب میتواند یکی از مقصدهای مورد علاقه اندونزیاییها باشد، یادآور شد: وجود جاذبههای ملموس و غیر ملموس آثار ثبت جهانی در ایران در کنار ویژگیهای متمایز دیگر از جمله گردشگری حلال، ظرفیتهای گردشگری سلامت و قیمتهای منطقی و ارزان میتواند انگیزه سفر اندونزیاییها به ایران به شمار آید.
معاون گردشگری همچنین با برشمردن وجوه مشترک میان دو کشور مسلمان ایران و اندونزی بر ظرفیتهای اماکن مذهبی و زیارتی، تنوع آب و هوایی و جاذبههای متنوع طبیعی کشور به عنوان عامل و انگیزه توسعه گردشگری میان دو کشور یاد کرد.
بندپی با اشاره به اینکه اندونزی به عنوان بازار نوظهور مدنظر ایران، یکی از کشورهای بازار هدف گردشگری کشور به شمار میآید، افزود: تجربه برگزاری رویداد تخصصی Road Show (به معنای معرفی ظرفیتهای گردشگری) ایران در اندونزی که سال گذشته انجام شد، دستاوردی قابل توجه بوده که سبب تهیه تولید محتوای متنوعی از توانمندیهای گردشگری ایران به زبان اندونزی شده است.
معاون گردشگری در این دیدار با مطرح کردن موضوعاتی از جمله اهمیت برقراری پروازهای مستقیم، امضای سند همکاری توسعه گردشگری و شکلگیری کمیته فنی همکاریهای گردشگری مشترک، نسبت به تقویت نقش تسهیلگری دو کشور در فرآیند فعالیت بخش خصوصی تاکید کرد.
وی در پایان وزیر گردشگری و شهردار جاکارتا را برای حضور در اولین اجلاس بینالمللی مجمع جهانی گردشگری شهری ((UN Tourism GLOBAL FORUM ON URBAN TOURISM که قرار است سوم و چهارم تیرماده در شهر تهران برگزار شود، دعوت کرد.
ویدیانتی پورتری واردهانا نیز به تشریح ظرفیتهای گردشگری کشورش از جمله گردشگری خوراک با محوریت غذای حلال اشاره کرد و ایران و اندونزی را برای شناخت بیشتر از یکدیگر بر پایه حوزه گردشگری، مشتاق خواند.
توافق پیرامون موضوع خواهرخواندگی میان دو کشور نیز از جمله موضوعاتی بود که میان مقامات گردشگری دو کشور بحث و بررسی شد.
بیش از ۷۰ درصد جمعیت ۲۸۰ میلیون نفری کشور اندونزی را مسلمانان تشکیل میدهند.
ارسال نظر