جوابیه اتاق بازرگانی به خبر التهاب در انتخابات اتاق بازرگانی ایران و آلمان؛
اتاق بازرگانی ایران و آلمان، دست سرمایه گذاران آلمانی در ایران را می فشارد
روابط عمومی اتاق بازرگانی در خصوص خبر با عنوان «چهرههای خاکستری و دستهای نهان در روابط اقتصادی ایران و آلمان؛ التهاب در انتخابات اتاق بازرگانی ایران و آلمان» جوابیه ای صادر کرد.
به گزارش خبرگزاری موج، روابط عمومی اتاق بازرگانی در جوابیه ای نوشت: با توجه به انتشار گزارشی با عنوان «چهره های خاکستری و دستهای نهان در روابط اقتصادی ایران و آلمان؛ التهاب در انتخابات اتاق بازرگانی ایران و آلمان» توضیحات زیر لازم است:
در آن گزارش به صورت غیرواقعی القا شده است برخی چهره های بازرگانی و صنعت آلمان از جمله آقایان دکتر میشاییل بیچ و روبرت ریگلر که از نامزدهای انتخاباتی حضور در هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران و آلمان هستند، در پی آن هستند نتیجه انتخابات هیات رئیسه را تغییر دهند.
این موضوع مسئله ای کاملا مشروع است که به آن تبلیغات انتخاباتی می گویند ولی نکته بسیار تاسف برانگیز این است که در گزارش منتشر شده که ردپای برخی افراد بسیار معدود مشاهده می شود که با دادن اطلاعات اشتباه و غرض ورزانه قصد اثرگذاری نامشروع و غیرقانونی در انتخابات هیات رئیسه اتاق بازرگانی در ۲۵ آبان ماه را دارند. این اشخاص معدود تصور می کنند اگر در رسانه ها و روزنامه ها عنوان شود در انتخابات اتاق بازرگانی چند نفر از بازرگانان خوشنام و معتمد اهل آلمان حضور دارند، شاخصهای اعتماد اعضای اتاق بازرگانی فرومیریزد در حالی که طبق اساسنامه اتاق بازرگانی ایران و آلمان، همه اعضا چه ایرانی و چه آلمانی حق دارند نامزد انتخابات شوند و عملکرد هیات رئیسه دوره فعلی نشان می دهد استقبال اعضای محترم و زحمتکش اتاق بازرگانی از عملکرد بجا و شایسته هیات رئیسه به چه پایه بوده است که مجددا ۳۶ نفر از اعضای فعلی اتاق بازرگانی برای تصدی ۱۲ عضو هیات رئیسه، اقدام به اعلام کاندیداتوری نموده اند.
نکته اصلی این است که افراد معدود معلوم الحال که در انتخابات دوره گذشته نتوانستند رای اعتماد اعضای محترم اتاق بازرگانی ایران و آلمان را کسب کنند با تهمت و غوغاسالاری در رسانه ها و شانتاژ در شبکه های اجتماعی قصد مشوه سازی چهره خدمتگذاران مردم در اتاق بازرگانی را دارند تا از این راهگذر برای خود رایی دست و پا کنند غافل از آن که اگر قرار بود اعضای محترم اتاق فریب این معدود افراد را بخورند، با صحنه سازی هایی که در انتخابات ادوار قبلی شده بود، خام شده و به آنها رای می دادند. ولی همانطور که همگان دیده اند و انتظار می رفت نه تنها وعده های پوشالی و سخنان نابجای آنها نتوانست اعتماد اعضای فهیم و مطلع اتاق بازرگانی را جلب کند بلکه به عنوان شکستی تاریخی برای این طیف معدود و طردشده از سوی اعضای اتاق بازرگانی، رقم خورد.
متاسفانه خبرگزاری موج در کمال بی اطلاعی از فعالیتهای هیات رئیسه اتاق بازرگانی در گزارشی یکجانبه به نقد عملکرد برخی از اعضای هیات رئیسه پرداخته و حتی چهره ای خدوم و زحمتکش مانند آقای دکتر میشاییل بیچ که از فعالان بازرگانی بین ایران و آلمان بوده و دانشمندی کمنظیر محسوب می گردد را با کلماتی ناشایست مانند فروشنده رژ لب تحقیر کرده است.
شایسته بود اگر انتقادی به عملکرد اتاق بازرگانی ایران و آلمان وارد است با نگاهی کارشناسانه و با انتقادی سازنده به آن پرداخته شود نه این که با لحنی تمسخر آمیز و شبه خبری دست به تخریب شخصیت اعضای خدمتگذار هیات رئیسه زده شود. همچنین باعث تاسف است خبرگزاری موج با استناد به سایتها و روزنامه های متعلق به رژیم اشغالگر و غاصب صهیونیستی دست به انتشار خبری زده است که نمونه بارز و مصداق معلوم آن در سایت اتاق بازرگانی ایران و آلمان سال گذشته منتشر شده است. به راستی چرا عده معدودی که در پی تخریب عملکرد هیات رئیسه اتاق بازرگانی هستند از خود نمی پرسند با این اقدامات چرا تاکنون هیچ توفیقی نداشته و اعضای فهمیم و مطلع اتاق بازرگانی تعمدا به آنها هیچگونه اعتمادی در رای دادن ابراز نکرده اند؟ آیا جز این است که اعضای محترم و فهیم اتاق بازرگانی ایران و آلمان این گونه ادبیات توهین آمیز و تمسخرآلود را نمی پسندند و در انتخاب دور گذشته با آگاهی مثال زدنی به این طیف معلوم الحال و مشخص المنظور رای «نه» داده اند؟
لذا شایسته است به جای آنکه پیاز داغ یک انتخابات معمولی در یک تشکل صنفی و حرفه ای از سوی این قبیل اشخاص همیشه بازنده زیاد شود، با ارائه برنامه های خود سعی در جلب نظر اعضای اتاق هنگام رای گیری داشته باشند وگرنه شانتاژ رسانه ای و دست به دامان قلم به دستان مزدور شدن، دردی از دردهای لاعلاج این گروه، درمان نخواهد کرد.
نقل است واعظی در منبر می گفت: «پلنگ امامزاده اسماعیل را در بالای درخت درید، صاحبدلی شنید و گفت ای مرد دانا، آن حیوان درنده، پلنگ نبود و گرگ بود، آن شخص امامزاده نبود و پیامبرزاده بود، نامش اسماعیل نبود و حضرت یوسف بود. واقعه در بالای درخت نبود و در بُن چاه بود، بعد هم آن فرد دریده نشد، کل خبر حمله گرگ به حضرت یوسف از اساس غلط و کذب بود.» اکنون حکایت آن عده معدود شده که با خط دهی نامعلوم و سراسر کذب و دروغ سعی در ایجاد تشنج در انتخاباتی می کنند که به حول و قوه الهی به آرامش تمام برگزار خواهد شد و منتخبان اعضای اتاق بازرگانی ایران و آلمان از روز ۲۶ آبانماه به خدمت رسانی خود به اعضای محترم اتاق بازرگانی ادامه خواهند داد به عون الهی.
با سپاس
ارسال نظر