مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان:
تولیدات صنایع تبدیلی کشت و صنعت مغان به ۲۵۰ هزار تن رسید
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان مجموع تولیدات صنایع تبدیلی این شرکت را در واحدهای کارخانه قند، لبنیات، فرآوری میوه، تولید بذر گواهی شده و رب گوجه فرنگی ۲۵۰ هزار تن در سال اعلام کرد.
، صمد بهزاد در جلسه تشریح دستاوردهای ۱۰ ماهه شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با تاکید بر اینکه صنایع تبدیلی و تکمیلی یکی از مهمترین اولویتهای این شرکت است، افزود: بخش تولید لبنیات مهمترین واحد صنایع تبدیلی این مجتمع محسوب میشود.
وی با اشاره به نقشآفرینی کارخانه لبنیات شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در درآمدهای این بنگاه اقتصادی گفت: این واحد صنعتی نقش چشمگیری در کسب درآمد مستمر و پایدار کشت و صنعت مغان داشته و بخش بزرگی از درآمد این بنگاه اقتصادی بزرگ استان اردبیل از محل تولیدات کارخانه لبنیات کسب میشود.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ظرفیت اسمی کارخانه لبنیات این شرکت را ۱۸۰ تن در روز اعلام و بیان کرد: با وجود این ظرفیت کم، روزانه بیش از ۲۰۰ تن شیر خام از مجتمع دامپروری کشت و صنعت مغان به این واحد صنعتی تحویل شده و پس از فرآوری در بازار هدف عرضه میشود.
وی خامه، شیرخشک، شیر و دوغ پاکتی، ماست و کره فلهای ۲۵ کیلویی، کره قالبی و روغن زرد حیوانی را از جمله محصولات این مجتمع تولیدی در بخش لبنیات ذکر کرد و گفت: همه این محصولات با برند مغانه روانه بازار داخلی میشود.
بهزاد، تولیدات این واحد صنعتی را ارگانیک و مطابق با الگوی تولید محصول سالم و کیفی ذکر کرد و افزود: محصولات لبنی این بنگاه اقتصادی از باکیفیت ترین محصولات کشور بوده و به همین جهت با استقبال قابل توجه مشتریان مواجه شده است.
وی همچنین واحد دامپروری را فعالترین واحد شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان اعلام کرد و ادامه داد: در سه سال گذشته تعداد دام سنگین این مجتمع تولیدی از ۱۷ هزار و ۳۰۰ راس به ۲۱ هزار راس افزایش داده شده و افزون بر این، با اجرای پروژههای عمرانی از جمله جایگاه خشک، گوسالهدانی و سیلوی خندقی و انتقال نژاد جدید دامی، اجرای طرحهای بهنژادی سیمنتال و هلشتاین و نیز انتقال جنین به تعداد ۱۰۰۰ راس گامی اساسی برای افزایش تولید در این بخش برداشته شده است.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان همچنین اضافه کرد: با تمهیدات اتخاذ شده از قبیل بهداشتیتر کردن محیط نگهداری دامها و تخصیص جیرهغذایی سالم و باکیفیت، شیر خام تولیدی به ازای هر راس دام دوشا در مقایسه با ۲ سال پیش از ۲۶.۵ کیلوگرم به ۳۲.۵ کیلوگرم رسیده و میزان روزانه تولید شیر خام نیز در این مدت از ۱۶۰ تن قبلی به ۲۰۰ تا ۲۳۰ تن افزایش یافته است.
ارسال نظر