استاندار اردبیل:
نهضت مدرسهسازی برای جبران کمبود فضای آموزشی استان اردبیل در حال اجرا است
استاندار اردبیل با اشاره به اجرای نهضت مدرسهسازی در ۳ سال گذشته برای رفع کمبود ۲۰۰۰ کلاس درس در استان، گفت: ۳۰۰ کلاس درس به همت خیّران، ۲۳۴ کلاس با همکاری شهرداری و حدود ۵۰۰ کلاس نیز از محل اعتبارات استانی، ملی و مولدسازی احداث شده و یا در مراحل اجرایی است.
، سید حامد عاملی در نشست با معاون وزیر آموزشوپرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اظهار کرد: از روز اول حضور در استان با برنامهریزی دقیق تلاش کردیم تا کمبودها را در حوزه سرانه فضای آموزشی احصا و برای رفع کمبود ۲۰۰۰ کلاس درس در استان نهضت مدرسهسازی را اجرا کنیم.
وی افزود: عمده این کمبودها مربوط به شهرهای پارسآباد، مشکینشهر، اصلاندوز، اردبیل و خلخال بوده و ما موظف شدیم تا در مدت ۳ سال این پروژهها را با همکاری خیّران، منابع اعتباری ملی، استانی و مولدسازی اجرایی و عملیاتی کنیم.
استاندار اردبیل با بیان اینکه حدود ۱۰۰۰ کلاس درس در ۳ سال گذشته احداث شده و یا در مرحله اجرا است، افزود: ۳۰۰ کلاس درس به همت خیّران، ۲۳۴ کلاس درس با همکاری شهرداری و حدود ۵۰۰ کلاس درس نیز از محل اعتبارات استانی، ملی و مولدسازی احداث شده و یا مراحل اجرایی آن در حال انجام است.
عاملی گفت: با حمایتهای ویژه رئیسجمهور شهید تلاش کردیم تا در استان اردبیل نیز در حوزه توسعه فضاهای آموزشی کاری ماندگار انجام دهیم که عملیات احداث بیش از ۴۴۸ کلاس درس در این ۳ سال تکمیل و تحویل آموزشوپرورش شد.
وی بیان کرد: برای تکمیل ۵۰ تا ۶۰ کلاس درس تا مهر امسال مازاد بر تعهد اجرایی، ۲۰میلیارد تومان اعتبار نیاز است که قرار شد ۱۰میلیارد تومان آن از طریق اعتبارات استانی و ۱۰میلیارد تومان نیز از طریق نوسازی و تجهیز مدارس اختصاص یابد.
استاندار اردبیل با اشاره به آماده افتتاح بودن مدرسه دارالفنون دخترانه و پسرانه اردبیل تا پیش از شروع سال تحصیلی جدید بهعنوان یک پروژه کیفی و مناسب، تصریح کرد: در مدت ۱۵ روز تا شروع سال تحصیلی، تلاشی مضاعف و جدی انجام میشود تا بتوانیم واحدهای آماده افتتاح را که تا ۲۰۰ کلاس درس تعریف شده، تحویل آموزشوپرورش داده شود.
عاملی افزود: انتظار میرود با سرعت بیشتر آموزشوپرورش و تعیین تکلیف احداث ۲۳۴ کلاس درس با همکاری شهرداری اردبیل و قرارگاه خاتمالانبیا(ص)، هر چه سریعتر عملیات اجرایی این پروژهها نیز آغاز شود.
وی اظهار کرد: از سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور انتظار داریم تا در تحویل قیر رایگان، ایزوگام، آسفالتریزی، تجهیزات هنرستانی، واحدهای آموزشی و همچنین تزریق اعتبارات ویژه برای تکمیل پروژههای نیمهتمام اهتمام جدی و عنایت بیشتری را به استان اردبیل داشته باشند.
استان اردبیل پای کار ساخت و توسعه فضاهای آموزشی/ مدرسه دارالفنون اردبیل برای سال تحصیلی جدید افتتاح میشود
حمیدرضا خانمحمدی، معاون وزیر آموزشوپرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور هم در این نشست گفت: یکی از استانهایی که در ساخت و توسعه فضاهای آموزشی پای کار است، استان اردبیل است که موفق شده با همکاری و پشتیبانی استاندار و سایر مسؤولان ساخت ۲۰۰۰ کلاس درس را در اولویت برنامهریزی و هدفگذاری قرار دهد.
وی با قدردانی از تدبیر استاندار اردبیل برای برنامه ساخت ۲۰۰۰ کلاس درس با اولویت کانونهای جمعیتی متراکم در شهر اردبیل، پارسآباد و مشکینشهر، تصریح کرد: در کنار خیّران که ساخت ۳۰۰ کلاس درس را متقبل شدند، از محل اعتبارات استانی و مولدسازی سرعت عمل بیشتری را در احداث ۲۰۰۰ کلاس درس با مکانیابی مناسب شاهد خواهیم بود.
خانمحمدی از افتتاح مدرسه دارالفنون اردبیل تا مهر با حضور وزیر آموزش و پرورش و مسؤولان استانی خبر داد و بیان کرد: قرار است با همکاری بنیاد برکت نیز واحدهای آموزشی مربوط به جایگزینی کانکس به بهرهبرداری برسد.
معاون وزیر آموزشوپرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور ادامه داد: برای تکمیل ۶۰ کلاس درس تا شروع سال تحصیلی جدید ۱۰میلیارد تومان از استانداری و ۱۰میلیارد تومان نیز از طریق نوسازی و تجهیز مدارس اختصاص مییابد و در کنار آن ۱۰میلیارد تومان هم برای سیستم گرمایشی استاندارد مدارس به استان اردبیل ابلاغ کردیم.
وی ساخت ۲۳۴ کلاس درس به همت شهرداری در قبال واگذاری مدارس هسته مرکزی شهر اردبیل را دیگر پروژه مهم عنوان کرد و درباره آسفالت مورد نیاز مدارس هم گفت: از محل قیر رایگان و آسفالتریزی مدارس نیز ۳میلیارد تومان اعتبار به استان اردبیل اختصاص یافته تا این پروژه نیز هر چه سریعتر به سرانجام برسد.
ارسال نظر