English

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل خبر داد:

معرفی متقاضیان مشاغل خرد برای دریافت ۳۸۷ میلیارد ریال تسهیلات بانکی

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: متقاضیان راه‌اندازی مشاغل خرد برای نخستین بار در این استان برای دریافت ۳۸۷ میلیارد ریال تسهیلات به بانک عامل معرفی می‌شوند.

معرفی متقاضیان مشاغل خرد برای  دریافت ۳۸۷ میلیارد ریال تسهیلات بانکی
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، حسام رسولی اظهار کرد: بنابر موافقت معاونت سیاست‌گذاری وزارت امور اقتصادی و دارایی امسال برای نخستین بار معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی برای استفاده از منابع جزء سوم بند ب تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ به صورت ملی در فهرست وزارت اقتصاد قرار گرفت.

وی افزود: بر همین اساس مبلغ مورد اشاره در اختیار جهاد دانشگاهی استان اردبیل قرار گرفته و با برنامه‌ریزی انجام شده بنابر جمعیت، از مجموع تسهیلات ۳۸۷ میلیارد ریالی حدود ۵۰ درصد برای مرکز استان و ۵۰ درصد دیگر به بهترین نحو در اختیار متقاضیان در اشتغال‌زایی در سایر شهرستان‌ها تخصیص خواهد یافت.

به گفته رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل، با توجه به نتیجه طرح ملی مشاغل خانگی و مزیت‌سنجی انجام گرفته در استان رشته‌های اولویت‌دار شامل تولید محصولات چرمی دست‌دوز، گلیم‌بافی، تابلو فرش، فرش دستباف و خدمات تکمیل کننده آن، خیاطی، گیاهان دارویی، بسته‌بندی محصولات کشاورزی، برنامه‌نویسی نرم‌افزار و صنایع خلاق است.

وی بیان کرد: بر اساس تاکید رهبر معظم انقلاب در خصوص لزوم توجه به اشتغال‌زایی و کارآفرینی در شرکت‌های دانش‌بنیان، این شرکت‌ها نیز جزو اولویت‌های تخصیص تسهیلات قرض الحسنه خواهند بود.

رسولی در مورد فرایند پرداخت این تسهیلات نیز تشریح کرد: متقاضیان از یکشنبه یکم مهر می‌توانند با مراجعه به دبیرخانه (به آدرس: ادبیل شهرک کارشناسان میدان شفا طبقه دوم) یا تماس با شماره ۳۳۷۴۹۵۰۶ نسبت به تکمیل فرم و نام‌نویسی اولیه اقدام کنند تا پس از اهلیت‌سنجی از سوی کارشناسان مربوطه در جهاد دانشگاهی استان، نتیجه ظرف حداکثر یک هفته به متقاضیان اطلاع‌رسانی شود.

وی در ادامه عنوان کرد: پس از ثبت درخواست و بارگزاری مدرک‌های مورد نیاز در سامانه تک، جهاد دانشگاهی استان اردبیل توانمندی و خدمات مورد نیاز متقاضی مانند مشاوره‌های شغلی و تهیه طرح‌های کسب و کار را نیز به متقاضیان ارایه خواهد داد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل همچنین گفت: شرایط عمومی برای دریافت این تسهیلات شامل نداشتن بیمه پایه اجباری، نداشتن تسهیلات اشتغال‌زایی جاری است و فراگیران جهاد دانشگاهی که پیش‌تر دوره‌های مذکور را در قالب طرح مشاغل خانگی سپری کردند هم می‌توانند در روند بررسی این تسهیلات قرار بگیرند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه