English

استاندار اردبیل:

تحرک بخشی به نظام اداری باید در اولویت قرار بگیرد

استاندار اردبیل گفت: تحرک بخشی به نظام اداری باید در اولویت قرار بگیرد و لازم است که مدیران و کارمندان با انگیزه مضاعف در مسیر خدمت رسانی به مردم تلاش کنند.

 تحرک بخشی به نظام اداری باید در اولویت قرار بگیرد
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، مسعود امامی یگانه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مقاومت اظهار داشت: دشمنان با وجود همه حیله‌ها و نیرنگ‌ها در یک و نیم سال گذشته نتوانستند جبهه مقاومت را به تسلیم وادار کنند.

وی گفت: تحرک بخشی به نظام اداری باید در اولویت قرار بگیرد و لازم است که مدیران و کارمندان با انگیزه مضاعف در مسیر خدمت رسانی به مردم تلاش کنند.

استاندار اردبیل گفت: افزایش کیفیت و کمیت فضاهای آموزشی از جمله مطالیاتی است که رئیس جمهور در حضور استانداران طرح کرده و در این خصوص از  ظرفیت‌ بخش خصوصی، خیران و مسئولیت اجتماعی سازمان‌ها، نهادها و ارگان‌‌ها تا رسیدن به شرایط مطلوب آموزشی باید بهره مند شد.

امامی یگانه افزود:  افزایش کمی فضاهای آموزشی نباید صرفا بر عهده نوسازی و آموزش و پرورش گذاشته شود  بلکه باید تمام دستگاههای در این امر همراهی کنند تا به استاندارد سرانه فضای آموزشی نزدیک شویم.

استاندار اردبیل در ادامه در خصوص ناترازی های انرژی عنوان کرد: خوشبختانه  استان اردبیل با کمترین قطعی گاز و برق را  روبرو هستیم  وفقط در بخش صنایع قطعی های موقت برق داشته ایم اما برای حل مشکل ناترازی موجود باید به تولید انرژی تجدیدپذیر روی بیاوریم و در این خصوص از سرمایه گذاران این بخش حمایت می کنیم. . 

وی بیان کرد: تولید  ۲۷۰ مگاوات انرژی خورشیدی  در استان در دستور کار قرار دارد که در این خصوص زمین مورد نیاز برای تولید ۴۰ مگاوات  تامین شده است.

به گفته وی کمک به توسعه استان‌های محروم با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی سومین مطالبه رئیس جمهور است که در این خصوص  تسهیل سرمایه‌گذاری  در استان اردبیل در دستور کار قرار دارد.

استاندار اردبیل  با بیان اینکه راهی جز حمایت از بخش خصوصی برای توسعه استان وجود ندارد گفت:  تمامی مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی باید با برخورد مناسب  با سرمایه‌گذاران به رونق کسب و کار آنها کمک کنندو در راستای جذب سرمایه گذار بیشتر تلاش کنند. 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه