English

آغاز فعالیت ادارات، بانک‌ها و حوزه‌های قضایی استان اردبیل فردا با یک ساعت تأخیر

فعالیت ادارات، بانک‌ها و حوزه‌های قضایی استان اردبیل فردا چهرشنبه ۸ اسفند ماه با یک ساعت تأخیر انجام می‌شود و مدارس کلیه مناطق و نواحی استان به جز شهرستان پارس‌آباد و اصلاندوز تعطیل است.

آغاز فعالیت ادارات، بانک‌ها و حوزه‌های قضایی استان اردبیل فردا با یک ساعت تأخیر
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، با توجه به برودت هوا و به منظور تسهیل در تردد و نیز صرفه‌جویی در مصرف انرژی و بر اساس تصمیم کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان اردبیل، فعالیت همه دستگاه‌های اجرایی، بانک ها و حوزه‌های قضایی استان در روز چهارشنبه ۸ اسفند با یک ساعت تأخیر آغاز خواهد شد.

لازم به ذکر است که نحوه فعالیت مدارس با توجه به شرایط جوی هر کدام از شهرستان‌ها، توسط اداره‌ کل آموزش و پرورش استان اطلاع‌رسانی می‌شود.

همچنین به دلیل برودت هوا در اردبیل، سرعین، نمین، نیر، هیر، خلخال، کوثر، خورش رستم، شاهرود، بیله سوار، انگوت، گرمی، مشکین شهر، لاهرود و ارشق کلیه دوره های تحصیلی / در پارس آباد و اصلاندوز کودکستان ها ( پیش دبستانی) فعالیت های آموزشی بصورت غیر حضوری خواهد بود.

 در اصلاندوز، فعالیت های آموزشی دوره های ابتدایی و متوسطه اول و دوم با یک ساعت تاخیر شروع خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه