English

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل خبر داد:

رشد ۴۰ درصدی کمک‌های نیکوکاران به مددجویان در اردبیل

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: کمک‌های نیکوکاران و خیرین نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۰ درصد افزایش داشته است که قدردان این حمایت‌ها هستیم.

رشد ۴۰ درصدی کمک‌های نیکوکاران به مددجویان در اردبیل
به گزارش خبرگزاری موج از اردبیل

، علیرضا حسین نژاد در سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه اردبیل با اشاره به رشد ۴۰ درصدی کمک های خیرین و نیکوکاران به مددجویان استان اردبیل اظهار کرد: با توجه به تقارن ماه رمضان و عید باستانی نوروز دست یاری به سمت تمامی خیرین و نیکوکاران دراز می‌کنیم تا با شرکت در پویش«هر خانواده یک حامی و یک سبد غذایی» حمایتگر هم نوعان خود باشند.

 وی با بیان اینکه امیدواریم در شب عید هیچ نیازمند و خانواده یتیمی سفره خالی نداشته باشد ادامه داد: بیش از ۱۶۰ مرکز نیکوکاری در نقاط مختلف استان اردبیل وجود دارد که خیرین می‌توانند کمک‌های خود را از طریق این مراکز به شکل آسان و ساده‌تری در اختیار مددجویان و افراد نیازمند جامعه قرار دهند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به ارائه خدمات فعالان در مراکز نیکوکاری فقط برای کسب رضای خدا و بدون هیچ گونه چشمداشت، بیان کرد: انتظار داریم خیرین و نیکوکاران با حضور در جشن نیکوکاری و جشن رمضان که با شعار «عید همدلی» نامگذاری شده لطف و کمکهایشان برای دستگیری از نیازمندان ادامه دار باشد.

۱۰هزار و ۳۰۴ کودک مشمول طرح اکرام ایتام محسنین در استان است

حسین‌نژاد اضافه کرد: ۱۰هزار و ۳۰۴ کودک مشمول طرح اکرام ایتام محسنین در استان وجود دارد که چشم انتظار یاری و حمایت منوی شما بزرگواران هستند که امیدواریم با مشارکت گسترده خیرین و آحاد مختلف جامعه در طرح‌های حمایتی کمیته امداد فقر و محرومیت در جامعه ریشه کن شود.

وی همچنین به راه اندازی سامانه سما اشاره کرد و گفت: نیکوکاران و خیرین میتوانند از طریق این سامانه نیز نسبت به واریز و پرداخت هدایای خود استفاده کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به قرار گرفتن در آستانه سالروز تاسیس کمیته امداد استان اردبیل ادامه داد: ۲۲ روز پس از انقلاب اسلامی فرمان تاسیس کمیته امداد توسط امام راحل داده شد وثمره این افق دید در آستانه ۴۶ سال تاسیس این نهاد مقدس هستیم و افتخار می کنیم تا نوکری و خدمت‌گزاری و خادمی بیش از ۴۶ هزار خانواده و ۴۹ هزار نفر در سطح استان را داریم.

 حسین نژاد با بیان اینکه در ۳۲ سرفصل و ۱۲۰ نوع خدمت به ولی نعمتان خدمت‌رسانی کرده‌ایم و به این خدمت افتخار میکنیم تا بتوانیم قدم ناچیز برداریم، افزود: در سطح استان ۲۶ هزار سرپرست خانوار زن است و همچنین در مجموعه تحت پوشش ۳۰ هزار نفر سالمند هستند که توان کار و تلاش ندارند و سالمتد نیازمند هستند که باید در خدمتشان باشیم.

بیش از هزار و ۱۰۰ بیمار صعب العلاح تحت پوشش

وی بیان کرد: در جامعه هدف بیش از هزار و ۱۰۰ بیمار صعب العلاح تحت پوشش کمیته امداد استان است که مشکلات عدیده در تامین مایحتاج به ویژه با توجه به اینکه زمین گیر هستند و هزینه های سرسام آور به خانواده متحمل هستند، وجود دارد که رسیدن به این ها جزو اولویت های کمیته امداد است.

 

۶ هزارو ۱۳۸ خانواده مستاجر در استان تحت پوشش کمیته امداد است

 مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل ادامه داد: در این وضعیت اقتصادی و افسار گسیخته وضعیت اجاره جامعه و تامین ودیعه مجموع تحت پوشش ۶ هزارو ۱۳۸ خانواده مستاجر هستند، ۱۶ هزار دانش آموز تحت پوشش کمیته امداد هستند و ۷۲۶ دانشجو در مقاطع بالای تحصیلی قبول شدند و در حال طی کردن هستند.

 حسین نژاد با اشاره به پرداخت ۷۵۰ میلیارد تومان مستمری طی ۱۱ ماهه گذشته سالجاری برای خانواده های تحت پوشش گفت: دومین سال است که پشت نوبتی حمایت در سطح استان نداریم.

وی با بیان اینکه متقاضیان از طرق ثبت نام در سامانه سها هوشمند به نحو احسن پالایش می شوند و با کمترین خطا در شناسایی نیازمندان واقعی انجام می شود، گفت: چندین سال توسط کمیته امداد در ترمیم بحث‌های سامانه ای به سمت هوشمندسازی رفته و ثبت نام میکنند این سامانه با توجه به اینکه ۲۷ وب سرویس اطلاعاتی دستگاه های مخلفت لینک است به نحو احسن پالایش اطلاعات را انجام می دهد.

 

تامین ۲ هزار و ۱۹۵ قلم کالای ضروی زندگی برای نیازمندان

 مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اضافه کرد: در سال ۱۴۰۳ تا اکنون ۲ هزار و ۱۹۵ قلم کالای ضروی زندگی از قبیل تلویزیون، یخچال، فرش، اجاق گاز، بخاری و ابگرمن بین نیازمندان تحت پوشش با اعتباری به ارزش ۱۵ میلیارد تومان توزیع شده است و در بحث اجاره به صورت بلاعوض و تسهیلات بانکی تاکنون نزدیک به ۳۷ میلیارد تومان به عنوان ودیعه مسکن و کمک به اجاره در خدمت خانواده‌های مستاجر بودیم.

حسین نژاد افزود: همچنین برای دومین سال متوالی هیچ پشت نوبتی جهیزیه هم بین مددجویان تحت پوشش امداد استان نداریم و در راستای تحقق قانون ابلاغی مقام معظم رهبری در رابطه با جوانی جمعیت و ترویج سنت ازدواج این محقق شده و به محض فراهم شدن زمینه ازدواج افراد تحت پوشش ۵ قلم از جهزیه تامین می شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه