English

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم:

استان قم بالاترین تراکم واحدهای مرغداری در سطح کشور را دارد

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: در راستای اصلاح ساختار و تهیه شناسنامه برای واحدها، برای اولین بار در کشور واحدهای طیور رتبه بندی می شوند.

استان قم بالاترین تراکم واحدهای مرغداری در سطح کشور را دارد

به گزارش خبرگزاری موج از قم، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم با بیان این که استان قم بالاترین تراکم واحدهای مرغداری در سطح کشور را دارد گفت: به منظور کاهش آلودگی، ارتقاء بهره وری منابع تولید، بهبود کیفی تولیدات و اقتصادی کردن تولید، اصلاح ساختار واحدهای طیور اولویت اصلی این معاونت در سال ۹۶ در زمینه طیور است.

وی افزود: در این راستا طرح، گردش کار و نحوه اجرا تهیه شده و در سال گذشته حدود بیست واحد نسبت به اصلاح اساسی ساختار واحد خویش اقدام کرده اند.

حسین علی بیگی با اشاره به صدور شناسنامه به واحدهای طیور گفت: تعداد ۲۱۰ فقره شناسنامه برای واحدهای طیور بمنظور اجرای مقدمات طرح صادر شده است و اطلاعات در سامانه مربوطه به ثبت رسیده است.

وی ادامه داد: در طرح اصلاح ساختار با در نظر گرفتن اصول فنی (وضعیت ساختمان، تاسیسات، تجهیزات و سایر مواد)، اصول بهداشتی، مدیریتی (ضریب تبدیل ، تعداد تلفات و سایر موارد)، میزان همکاری واحدها در اجرای طرح ها و سایر اصول کیفی با همکاری اداره کل دامپزشکی و  تشکل ها نسبت به رتبه بندی واحدهای طیور برای اولین بار در کشور اقدام شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قم بیان داشت: بر این اساس صدور مجوز جوجه ریزی و پولت ریزی، میزان خدمات، فاصله جوجه ریزی، صدور و تمدید پروانه بهره برداری واحدهای طیور بستگی به رتبه واحد دارد.

وی با اشاره به این که حدود ۶۰۰  واحد پرورش طیور در استان قم فعال است گفت: از این تعداد ۳۰۹ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت پنج میلیون و ۷۰۴ هزار و ۷۸۰ قطعه و ۱۶۶ واحد مرغداری تخمگذار (دارای پروانه صنعتی) به ظرفیت هشت میلیون و ۲۱۹ هزار و ۶۳۰ قطعه است.

علی بیگی بیان داشت: ۵۹ واحد پولت تخمگذار به ظرفیت ۶ میلیون و ۴۵۴ هزار و ۷۳۸ قطعه در حال فعالیت است.

وی به تسهیلات ارائه شده به واحدهای طیور خبر داد و گفت: در سال گذشته، تعداد ۵۸ واحد مرغ گوشتی به میزان ۱۰۳ هزار و ۲۰ میلیون ریال و ۳۹ واحد مرغ تخمگذار به میزان ۲۴۶ هزار و ۴۶۰ میلیون ریال از تسهیلات بهین یاب بمنظور فعال سازی واحدهای خود بهره مند شده اند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه