حجتالاسلام والمسلمین رفیعی:
تدین باید ملاک ازدواجها باشد
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی گفت: هر چند همتراز بودن در ازدواجها مهم است اما باید توجه کنیم که بسیاری از مادران ائمه اطهار(ع) وضعیت اقتصادی مطلوبی نداشتهاند؛ تدین باید ملاک ازدواجها باشد تا افراد در زندگی مشترک خود با مشکل مواجه نباشند.
به گزارش خبرگزاری موج از قم، حجتالاسلام والمسلمین ناصر رفیعی در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت معصومه (س) با تاکید بر اینکه حضرت علی (ع) نسبت به مادیات دنیای چشمداشتی نداشته است، اظهار کرد: بر اساس فرمایشات پیامبر اسلام(ص) اگر در دورانی هیچ چیزی برای تکیه وجود نداشت، دنیا باید دنبالهرو امیرالمومنین (ع) باشد.
وی از نقشآفرینی حضرت علی (ع) در جنگهای مختلف پیامبر اسلام(ص) یاد کرد و افزود: ایشان با کشتن فرماندهان سپاه کفر موجب عزت مسلمانان و ذلت مشرکین شدند؛ عمل حضرت علی (ع) در دوران کنونی نیز بر عمل مردم دنیا ارجعیت دارد.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه مرگ اختیاری و غیر اختیاری بسیار متفاوت است، عنوان کرد: شهادت بالاترین نوع مرگ است و زیر این آسمان بالاتر از این جایگاه نیست اما برخی به علت وابستگی به دنیا از مرگ و شهادت میترسند و سخنان عوامانهای را در مورد ترس از مرگ بیان میکنند که این سخنان قابل توجیه نیست.
وی با تاکید بر اینکه ائمه اطهار(ع) تعابیر زیبایی در مورد مرگ دارند، گفت: مرگ در نگاه ائمه اطهار(ع) حمام، باز کردن زنجیر و جدایی از زندان است اما عرف جامعه مرگ را ناپسند میداند در حالی که حضرت علی (ع) و امام حسین (ع) تعاریف متفاوتی نیست به مرگ داشتهاند.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی جهل را نسختین عامل ترس از مرگ دانست و اظهار کرد: بر اساس روایات اگر مرگ را میشناختیم عاشق آن بوده و هیچ ترسی نداشتیم؛ اگر کسی از حقیقت مرگ و اهمیت انتقال آگاه باشد هیچ ترسی نسبت به آن ندارد.
وی با بیان اینکه در جنگ خندق برخی از شهادت میترسیدند، مطرح کرد: شهید نزد خداوند متعال جایگاه ویژهای دارد به همین علت اینکه افراد از شهادت هراسان هستند، قابل توجیه نیست.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی با اشاره به اینکه اسلام بر ارزشهای جاهلی خط بطلان کشید، تصریح کرد: هر چند همتراز بودن در ازدواجها مهم است اما باید توجه کنیم که بسیاری از مادران ائمه اطهار(ع) وضعیت اقتصادی مطلوبی نداشتهاند؛ تدین باید ملاک ازدواجها باشد تا افراد در زندگی مشترک خود با مشکل مواجه نباشند.
وی بر ذخیره کردن نیکیها برای آبادی دنیای آخرت تاکید کرد و یادآور شد: دومین علت ترس از مرگ این است که برخی میترسند دنیای آباد کرده را برای آخرتی که در آن ذخیرهای ندارند، رها کنند.
عضو هیأت علمی جامعهالمصطفیالعالمیه وابستگی به دنیا را یکی دیگر از عوامل ترس از مرگ دانست و عنوان کرد: گناه موجب ترس انسان از مرگ میشود چرا که انسان گناهکار باید در دنیای آخرت عذاب شود.
وی با تاکید بر اینکه نداشتن آمادگی سبب ترس از مرگ میشود، مطرح کرد: برای رفع این مشکل باید حساب خود را با مردم صاف کنیم چرا که در روز قیامت پدر هم از فرزند خود گذر نمیکند.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی از وصیتنامه به عنوان وسیله آرامش انسان نام برد و گفت: هیچ فردی در حوادث مختلف تروریستی مجلس، ریزش ساختمان پلاسکو و معدن فکر نمیکرد که جان خود را از دست دهد؛ شبها نباید بدون توبه بخوابیم چرا که هیچ تضمینی برای زندگی خود در روز آینده نداریم.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر