مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم:
۴ درصد زبالههای خشک شهر قم قابل استفاده مجدد است
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم گفت: در قسمت زباله خشک حدود ۴ درصد زباله خشک ارزشمند وجود دارد که گندزدایی و شستوشو شده و دوباره استفاده میشود.
به گزارش خبرگزاری موج از قم، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه دو گزینه برای جلوگیری از آلودگی آب و هوا در حوزه مدیریت پسماند وجود دارد گفت: در حوزه کاهش آلودگی زیست محیطی بهترین گزینه این است که زباله خشک و تر را در کارخانه جدا کنیم که یک قسمت از زباله تر، میتواند به واحد تولید کمپوست برود.
وی با بیان اینکه حدود ۴۵ درصد زباله خشک شهر قم نایلونها و کیسههای پلاستیکی و... است گفت: این زباله ها هیچ ارزش اقتصادی ندارد و در صورت دفن شدن ۵۰۰ سال دیگر به طبیعت باز میگردد. میتوانیم اینها را بسوزانیم و با حرارتی که تولید میشود را برای تولید برق استفاده کنیم.
سیدعبدالله میرابراهیمی گفت: در قسمت زباله خشک حدود ۴ درصد زباله خشک ارزشمند در قم داریم که گندزدایی و شستوشو شده و دوباره استفاده میشود.
وی در مورد مشکلات تبدیل زباله به کمپوست افزود: ارزش اقتصادی کمپوست هم اکنون در جامعه خیلی پایین است و در واقع محصولی تولید کردهایم که دارد دپو میشود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم خاطرنشان کرد: در این فرایند هم متان تولید میشود چرا که فعالیت بیولوژیک انجام میشود و آلودگی گلخانهای دارد. کمپوستی که تولید میشود از آنجا که از زباله به دست آمده ممکن است فلزات سنگین داشته باشد و نگرانیهایی درباره آن وجود دارد.
ارسال نظر