آیت الله سعیدی:
روحیه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تقویت شود
آیت الله سعیدی با تاکید بر احیای روحیه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اظهار داشت: فرهنگ سازی در راستای احساس تکلیف همه ی آحاد جامعه نسبت به این مهم انجام شود.
![روحیه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تقویت شود](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/TfD9I4n3qNH2/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehwX-MpF3UmB8/%D8%A2%D9%8A%D8%AA+%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87+%D8%B3%D8%B9%D9%8A%D8%AF%D9%8A.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج از قم، آیت الله سعیدی در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر استان قم طی سخنانی تلاش مسوولان برای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب در رابطه با امر به معروف و نهی از منکر را خواستار شد.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری ۵ محور کلیدی را در زمینه امر به معروف و نهی از منکر مشخص کرده اند افزود: دستگاه های مختلف بایستی بر روی این ۵ محور متمرکز شوند.
رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر استان قم با تاکید بر احیای روحیه ی امر به معروف در جامعه خاطرنشان کرد: بایستی طوری فرهنگ سازی لازم جهت احساس تکلیف همه آحاد جامعه صورت پذیرد.
آیت الله سعیدی تصریح کرد: اگر به وظیفه ی شرعی خود عمل نکنیم صرف برگزاری جلسات نتیجه ای در بر نخواهد داشت.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر