English

سرپرست بنیاد نیکوکاری دست‌های مهربان قم خبرداد؛

اجرای پویش خیرخواهانه کرونان

سرپرست بنیاد نیکوکاری دست‌های مهربان قم گفت: با ادامه دار شدن بیماری کرونا، دست‌های مهربان برای رفع مشکل معیشت زنان سرپرست خانوار که به صورت روزمزد و روزانه درآمد داشتند، پویشی خیرخواهانه تحت عنوان کرونان را طراحی کرد که هم اکنون درحال اجراست.

اجرای پویش خیرخواهانه کرونان

به گزارش خبرگزاری موج قم، بهزاد کریم‌پور درگفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به فعالیت بنیاد نیکوکاری دست‌های مهربان در قم، اظهار کرد: این بنیاد تعداد ۲۰۰ خانواده و زن سرپرست نیازمند و محروم استان را تحت پوشش داشته و به آنان خدمات مختلف بهداشتی، آموزشی و معیشتی ارائه می‌دهد.

وی با اشاره به تاسیس بنیاد فوق ازسال ۸۶ ، تعداد شعبه‌های آن درکشور را ۱۴ شعبه ذکر کرد، و افرود: شعبه قم نیز به عنوان یکی از شعبه‌های بنیاد مذکور این افتخار را دارد که از سال ۹۶ از زنان سرپرست خانوار و کودکان نیازمند حمایت می کند.

وی شرط تحت پوشش قرار دادن زنان سرپرست را داشتن مشکل‌هایی مانند بیماری و کودکان کمتر از ۱۲ سال دانست، و گفت: بخش عمده این حمایت‌ها شامل اهدا سبدهای کالای ماهیانه، هزینه‌های درمانی، آموزشی و مستمری ماهانه است.

وی تصریح کرد: در کل کشور ۱۵ هزار خانواده تحت پوشش این بنیاد قرار دارند، که ۲۰۰ خانواده آن در قم سکونت دارند.

کریمپور،  خدمات درمانی شعبه قم را مورد توجه قرار داد، و گفت: دست‌های مهربان توانسته درقم درمانگاهی را تاسیس کند که به لحاظ دندانپزشکی، پزشک عمومی، پزشک زنان و همچنین روانشناسی، به صورت رایگان خدمات ارائه می‌کند.

وی، توانمندسازی هدفمند زنان سرپرست خانوار را ویژگی متمایز کننده این بنیاد خیریه از سایر سازمان های مردم نهاد عنوان کرد، و افزود: این موضوع با توجه به رشته‌های صنایع دستی هر شهر متفاوت می‌باشد و در قم قالی‌بافی ابریشم در کنار عروسک‌سازی در حوزه اشتغال زنان سرپرست خانوار فعال است.

وی یادآور شد: زنان سرپرست خانوار به منظور اشتغال و تامین معاش در مرحله نخست آموزش‌های کاربردی مورد نیاز را فرا می‌گیرند، و پس از آن در زمینه تامین مواد اولیه، دستمزد و همچنین فروش پشتیبانی می‌شوند.

کریم پور حضور در بلایای طبیعی و بیماری‌هایی نظیر کرونا که موجب درگیر شدن جامعه می‌شود را از جمله فعالیت‌های بنیاد یاد شده خواند، و گفت: با شیوع بیماری کرونا مشکلی فراتر از بیکاری و مسائل معیشتی برای زنان سرپرست خانوار به وجود آمد که این موضوع در قالب دو کمپین حمایتی پیش می‌رود.

وی افزود: درکمپین سلامتی که اسفند ۹۸ برگزار شد، پنج هزار عدد ماسک بهداشتی و ۲۰ هزار عدد محلول ضد عفونی کننده و همچنین سبد کالا با رعایت موارد بهداشتی به خانواده ها تحویل داده شد.

کریم‌پور، اضافه کرد: سازمان مرکزی این بنیاد خیریه در مرحله نخست طرح، هزینه ای بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال را اختصاص داد، تا به پنج هزار خانواده تحت پوشش که در مقایسه با دیگر مددجویان وضعیت معیشتی نامناسب تری دارند، مواد غذایی و سبد کالای ویژه ماه رمضان اهدا شود، که تلاش داریم این اعتبار را حداقل برای نیمی از مددجویان خود در استان جذب کنیم.

وی در خصوص نحوه انتخاب مددجو تحت پوشش این بنیاد نیز بیان کرد: بخشی از خانواده‌های محروم بر اساس تفاهم نامه‌ای که بین بنیاد و کمیته امداد امام (ره) منعقد شده ریال معرفی و گروهی دیگری از خانواده نیز از طریق معرفی حضوری و استعلام کارشناسان مددکاری از دستگاه های مختلف مانند تامین اجتماعی و اداره کل زندان ها، تحت پوشش قرار داده می‌شوند.

کریم پور با تاکید بر نظارت دقیق بر خانواده‌های تحت پوشش بنیاد، خاطرنشان کرد: بین خیریه‌های مختلف ارتباط و هماهنگی خوبی وجود دارد، از این رو ما خانواده‌هایی که همزمان از خیریه‌های دیگر نیز کمک دریافت می‌کنند را شناسایی و از چرخه حمایتی خود حذف می‌کنیم.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه