معاون بهزیستی قم:
بیش از ۹۵ درصد خدمات بهزیستی غیر دولتی است
معاون بهزیستی قم بیش از ۹۵ درصد خدمات این ادارهکل به مددجویان را به صورت غیر دولتی دانست و گفت: بهزیستی قم یکی از دستگاههای پیشتاز در واگذاری و برونسپاری خدمات به مراکز غیردولتی به شمار میآید.
به گزارش خبرگزاری موج قم، احمد حیدری در گفتوگویی با اشاره به کمکهای نقدی و غیرنقدی خیران و مردم قم، اظهار کرد: میزان این کمکها در سال گذشته ۵۴ میلیارد ریال بوده است.
حیدری افزود: در سه ماهه نخست سال جاری و با توجه به شیوع بیماری کرونا نیز معادل عدد فوق جمع آوری مشارکت های مردمی داشتیم.
وی بیان داشت: نیازهای اقتصادی بهزیستی قم باید از طریق مردم تامین شود، از این رو همکاری رسانه ها در تحقق این امر موثر است.
حیدری با اشاره به اینکه ۲۶ مرکز برای جمع آوری کمک های مردمی به بهزیستی استان راه اندازی شده و در هفته بهزیستی افتتاح می شوند، گفت: این مراکز می توانند برای جمع آوری کمک های خیران به صورت محله محور کارساز باشند.
معاون بهزیستی قم همچنین با بیان اینکه این نهاد متولی اشتغال نیست تنها وظیفه آن را در این حوزه، تسهیل گری دانست و گفت: سال گذشته ۱۶۰ میلیارد ریال سهمیه تسهیلات اشتغال مددجویی به بهزیستی قم اختصاص پیدا کرد که ۱۳۵ میلیارد ریال آن جذب شد.
حیدری ادامه داد: ۷۶۰ مددجوی بهزیستی استان از این تسهیلات استفاده کردند که علاوه بر اشتغال جدید، پایداری اشتغال را نیز در حوزه مددجویان تحت پوشش داشتیم.
وی با بیان اینکه بهزیستی در حوزه مسکن نیز مانند اشتغال متولی نیست، و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و اداره کل راه و شهرسازی مسئولیت آن را بر عهده دارند، گفت: در بخش مسکن نیز تسهیل گری داریم، و خدمات مختلف از جمله کمک های بلاعوض را در راستای مسکن دار شدن و رفع بدی مسکن مددجویان ارائه می کنیم.
وی گفت: هر چند وضعیت بدی مسکن و اجاره نشینی برای عموم جامعه سخت شده، ولی برای مددجویان بهزیستی قم دوچندان شده است، از این رو سعی داریم مختصر کمک هایی که در این رابطه کارساز باشد را به جامعه هدف مورد نظر ارائه بدهیم.
وی با اشاره به همکاری ۷۰ موسسه غیر دولتی با بهزیستی قم گفت: برای ۷۰ شخصیت حقوقی پروانه تاسیس صادر شده و آنها به کل جامعه مددجویان قم خدمات می دهند.
وی یادآور شد: بهزیستی تنها ارگانی است که طبق ماده ۲۶ مقررات مالی دولت اجازه دارد شخصیت های حقوقی را سامان دهی کند تا آنها راستای فعالیت های بهزیستی فعالیت داشته باشند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تعداد مراکز مهدکودک تحت پوشش بهزیستی قم را ۶۹ مورد ذکر کرد و گفت: یک مرکز نگهداری کودکان خیابانی ، سه مرکز کودکان بی سرپرست و بد سرپرست نیز در قم فعالیت می کنند.
حیدری بیان کرد: پنج کلینیک مددکاری اجتماعی، ۱۰ مجتمع خدمات بهزیستی، هشت مرکز مشاوره و ۲۱ مرکز محلی مشاوره سلامت روانی، ۲ مرکز کاهش آسیب های اجتماعی و ۱۲ مرکز اقامتی درمان اعتیاد نیز در قم فعالیت دارند.
ارسال نظر