لزوم برخورد قاطعانه قضایی با مسببان معضل رهاسازی پسماندهای صنعتی درقم
مدیرکل محیط زیست قم بر لزوم برخورد قاطعانه قضایی با مسببان معضل رهاسازی پسماندهای صنعتی درقم تاکید کرد.
![لزوم برخورد قاطعانه قضایی با مسببان معضل رهاسازی پسماندهای صنعتی درقم](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/oPJco5qMR0lm/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh6lvq_oenr7_/%D8%B3%DB%8C%D8%AF+%D8%B1%D8%B6%D8%A7+%D9%85%D9%88%D8%B3%D9%88%DB%8C+%D9%85%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%86%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج قم، سید رضا موسوی مشکینی افزود: مدیریت پسماندهای صنعتی برعهده تولیدکننده پسماند بوده و در صورت رهاسازی در حاشیه جادهها و مراتع، برای جمعآوری آن خلاء قانونی داریم.
وی گفت: بر اساس قانون، مدیریت اجرایی و نظارت بر اجرای ضوابط و روشها درحوزه پسماندهای عادی، ویژه و صنعتی، پزشکی و کشاورزی، متولی مشخصی دارد و سازمان حفاظت محیط زیست ناظر بر عملکرد دستگاههای اجرایی در این حوزه است.
وی با اشاره به مسؤولیت وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، درمان و آموزش پزشکی، جهاد کشاورزی و کشور در رابطه با موضوع پسماند، اظهار داشت: در صورت رهاسازی پسماندهای صنعتی در داخل و پیرامون شهرکها و نواحی صنعتی، مدیریت و پاکسازی آن برعهده شرکت شهرکهای صنعتی است.
موسوی با بیان اینکه رهاسازی پسماندها در زمانی بسیار کوتاه و عمدتاً در شبها صورت میپذیرد، برخورد با این متخلفان را بسیار سخت عنوان کرد و افزود: برای پیشگیری از این کار، باید ضمن تعیین تکلیف پسماندهای صنعتی از مبداء، جادهها و گذرگاهها از طریق بررسی بارنامهها از سوی نیروی انتظامی به شدت کنترل و مجازاتهای بازدارنده برای آن در نظر گرفته شود.
وی درپایان گفت: یکی از نواقص قانون مدیریت پسماند، عدم مشخص کردن مسئولیت جمع آوری پسماندهای رهاشدهاست و برای جمع آوری موردی آنها باید هماهنگی و مشارکت میان دستگاههای اجرایی انجام شود که امیدواریم بتوانیم این طرح را به ویژه در بخش سلفچگان به صورت خاص اجرایی کنیم.
ارسال نظر