مدیر اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی قم:
۲۸۵ صندوق قرضالحسنه در زیر مجموعه بسیج سازندگی قم فعال است
مدیر اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی سپاه استان قم گفت: هم اکنون ۲۸۵ صندوق قرض الحسنه فعال در زیر مجموعه سازمان داریم که در سال گذشته اشتغالزایی این صندوقها بالغ بر ۲۰۰ نفر بودهاست.
به گزارش خبرگزاری موج قم، محمد علی محمدی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگاران پیرامون این موضوع بیان داشت: این صندوقها که در تمامی شهرها و روستاها مستقر هستند در زمینه اشتغال فعالیت میکنند و در این میان برخی از این صندوقها بهصورت اختصاصی روی یک موضوع متمرکز هستند.
وی در ادامه به اقدامهای سازمان بسیج سازندگی قم در زمینه اشتغالزایی پرداخت و گفت: در این خصوص تسهیلات تبصره ۱۶ ( وامهای اشتغالزایی با بازپرداخت هفت ساله و با سود ۴ درصد) در اختیار ۵۶۰ متقاضی قرار دادیم؛ در مجموع ۷۷ میلیارد تومان پرداخت شد که در سال ۱۴۰۱ برای بیش از هزار نفر اشتغال ایجاد کرد.
وی افزود: علاوه بر این، وامهای کارآفرینی برای کارفرمایان در نظر گرفتیم که بهازای اشتغال هر فرد مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان اعطاء شد که در کل رقمی بالغ بر ۱۴ میلیارد تومان برای این منظور تخصیص یافت.
مدیر اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی استان قم تأکید کرد: همچنین در حوزهی محرومیتزدایی و تولید انرژی، در استان ۷۲ پنل خورشیدی فعال کردیم که بعد از ۲ سال ماهیانه نزدیک به ۲ میلیون تومان آورده خالص برای افراد خواهد داشت.
وی بیان داشت: سال گذشته بالای ۱۰۰ نمایشگاه و بازارچه اقتصاد مقاومتی در سطح شهرهای استان، نواحی و پایگاههای بسیج برپا کردیم که ۲ نمایشگاه به صورت استانی برگزار شد.
وی به سایر اقدامات این سازمان نیز اشاره کرد و گفت: کار دیگری که در زمینه فروش انجام دادیم راهاندازی سایت فروش محصولات است که آن را با نام زنبیل آباد راهاندازی کردیم و برنامههای متنوعی برای فروش محصولات در آن در نظر گرفته شدهاست.
محمدی افزود: مشاوره و آموزش کارآفرینی از دیگر اقداماتی است که در زمینه اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی سپاه استان قم به صورت مستمر دنبال میشود و علاوه بر یک مرکز مشاوره داخل سازمان بسیج سازندگی، اقدام به راهاندازی چند مرکز کارآفرینی برای خواهران نیز شدهاست که بیشتر فعالیتهای اشتغالزایی بانوان در این مراکز انجام میگیرد.
وی ابراز داشت: کار مثبت دیگر تفاهمنامهای است که با نهادهای مختلف داشتیم، با جهاد دانشگاهی و مرکز علمی کاربردی تفاهمنامههایی را منعقد کردیم و در این زمینه با پارک علم و فناوری دنبال تفاهمنامه هستیم تا از ظرفیتهای بالایی که در این پارکها وجود دارد برای مشاغل نو و جدیدی که میتواند داخل منازل انجام گیرد، بهره بگیریم.
وی دربخش دیگری از سخنان خود به ظرفیتهای دهکده اقتصاد مقاومتی ایجاد شده در قم پرداخت و گفت: در این دهکده زمینهای کشاورزی با اصلاح خاک و آبرسانی نوین مورد بهربرداری قرار گرفتهاند و علاوه بر این محیط جذابی آماده شدهاست که برنامه های فرهنگی و اجتماعی، برگزاری اردوهای تربیتی و دانشجویی در این مجموعه انجام میشود.
مدیر اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی استان قم افزود: در زمینه دامداری و برای پرورش دام سبک میخواهیم الگویی برای دامداران دیگر باشیم و موضوع اصلاح نژاد را در این رابطه با جدیت دنبال میکنیم.
وی خاطر نشان کرد: پرورش شتر، ایجاد مجموعه گلخانهای، پرورش ماهیهای زینتی و ایجاد فضای کارگاهی از دیگر اقداماتی است که در این دهکده انجام خواهد شد.
ارسال نظر