English

امت‌هایی که دارای وجدان بیدار هستند، از حرکت وحشیانه رژیم صهیونیستی شرم می‌کنند

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: امت‌هایی که دارای وجدان بیدار هستند، از حرکت وحشیانه رژیم صهیونیستی شرم می‌کنند.

امت‌هایی که دارای وجدان بیدار هستند، از حرکت وحشیانه رژیم صهیونیستی شرم می‌کنند
به گزارش خبرگزاری موج از استان قم

، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در دیدار هیئت رئیسه مجمع نمایندگان طلاب و مسئولین مجامع استانی، در ابتدای سخنان خود ابراز داشت: متأسفانه امروزه شاهد کشتار بیرحمانه هزاران کودک و زن و مرد و آواره شدن تعداد بسیاری از مردم و بمباران خانه ها و بیمارستان ها و تنگناهای گسترده معیشتی و آب و غذا در غزه هستیم.

وی افزود: امت اسلامی بلکه همه امت‌هایی که دارای وجدان بیدار و آگاهی هستند زمانی که به این قضایا نگاه می‌کنند، شرم می‌کنند که چرا برخی نام انسان و بشریت را یدک می‌کشند، ولی در مقام عمل حرکتی وحشیانه دارند.

امام جمعه قم بیان کرد: مجامع بین المللی نیز به یک تشکیلات بی‌خاصیت مبدل شده‌اند. از روزی که حق وتو برای کشورهای قدرتمند در سازمان ملل قرارداده شد، یعنی مسایلی به تصویب می‌رسد که تامین کننده منافع یک یا چند قدرت باشد. در اینجا کسی به ملت‌ها کاری نداشت و اگر بنیان این امر بر اساس قدرت طلبی و نژادپرستی باشد انتظاری جز این نیست.

وی اظهار داشت: کشورهای عربی نیز به دلیل طولانی شدن اشغال فلسطین و مسایل دیگر آنچنان طوق بندگی را به گردنشان آویخته‌اند که کاری به جز حرف زدن و سخن گفتن و یک سری همایش‌های نمایش گونه بیشتر انجام نمی‌دهند و در نهایت هم اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد.

وی افزود: جای تاسف آن است که یکی از کشورهای به ظاهر اسلامی روزانه ۶۵ درصد انرژی اسرائیل را در حال جنگ با حماس تامین می‌کند. یکی دیگر از کشورهای مسلمان منطقه بیشترین ارتباط را در منطقه با رژیم صهیونیستی دارد. ما حوزویان و ده‌ها و صدها نفر از حوزویان و دانشگاهیان و مردم ایران از این مسایل افسوس می خوریم و در این شرائط حساس جز دعا کاری از ما ساخته نیست.

نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: آنچه امروز علیه رژیم صهیونیستی رخ داده از ناحیه جبهه مقاومت است. امیداریم که بتوانیم با رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب از این شرایط عبور کنیم چنانچه از بحران های بزرگی در جهان اسلام عبور کرده‌ایم.

وی ادامه داد: آمریکا به دنبال دوگانه سازی بین شیعه و سنی بود، ولی امروز عمده حامیان فلسطینی که سنی هستند، شیعیان لبنان، ایران، یمن و عراق هستند.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه در بخش دیگری از سخنان خود، خطاب به اعضای هیئت رئیسه مجمع نمایندگان حوزه و مسئولین مجامع استانی بیان کرد: یکی از مسایلی که همیشه تاکید دارم این است که گاهی اوقات ما مطالبی مطرح می کنیم که این مطالب ارتباطی با بالندگی کار ما و برنامه ریزی کار ما ندارد و همین را عامل توقف خود می دانیم درصورتی که این چنین نیست. همین اقداماتی که در مجمع انجام می شود و بنده نیز در جریان فعالیت های شما هستم اقدامات قابل توجهی است.

وی افزود: امروز این مجمع به خوبی در حال فعالیت است و کسی به دنبال امر و نهی‌های روزانه که مانع کار مجمع بشود نیست. اگر چیزی هم به ذهن ما برسد از باب خیرخواهی مطرح می‌کنیم.

استاد حوزه علمیه قم ابراز داشت: خوشبختانه مجمع ارتباط خوبی با علما و بیوت مراجع و مدیران حوزوی دارد که در این امر کمک شایانی به بالندگی این مجمع می‌کند. در خصوص اینکه بیان می شود که اساسنامه مجمع باید بروز شود نظر قابل احترامی است، ولی قطعا به عنوان کسی که سالها است با این اساسنامه آشنایی دارم هر فعالیتی که در این حوزه باید انجام شود طبق اساسنامه قابل انجام است.

وی گفت: دست کسی برای هر نوع فعالیتی بسته نیست. قطعا جای زیادی برای فعالیت وجود دارد که اگر بخواهیم فقط از مسیر تغییر اساسنامه کار را پیش ببریم کار درستی نیست، زیرا همین الان هم از ظرفیت های این اساسنامه به شکل کامل استفاده نمی شود.

آیت الله حسینی بوشهری اظهار کرد: کمیسیون های تخصصی در اساسنامه جا نمایی شده است، ولی البته کمیسیون های مورد نیاز نیز می تواند تشکیل شود. واقعا راه برای فعلایت‌های اصولی بسته نیست. در گذشته نیز کارها در جامعه مدرسین همیشه با تعامل پیش رفته است و همه امور با حضور بزرگانی که در گذشته حضور داشتند با تعامل دنبال می شد.

وی افزود: نمایندگان استان‌ها در مجمع باید افرادی مقبول و وزین باشند. بنای ما بر تشویق اساتید بود که آن‌ها به این مجمع وارد شوند؛ اما در کل مجمع را موفق و با نشاط و منظم و بدون تنش قلمداد می‌کنیم.

وی خاطر نشان کرد: اینجا پارلمان حوزه نیست چون تصمیمات آن الزام آورنیست؛ ولی راه کارهایی اندیشیده شد و تلاش می‌شود که در این رفت و برگشت‌ها که در اساسنامه پیش بینی شده است، فعالیت‌ها به خوبی جلو برود و نظرات نمایندگان محترم تأمین شود.

وی اظهار داشت: عمده کاری که بر دوش نمایندگان است که به آن نیازمندیم، مراقبت از وضعیت طلبه های حوزه انتخابیه است. باید با مراد و مرید بازی و باندبازی های سیاسی مقابله کرد. باید دائما با فضلا و طلاب ارتباط داشته باشید و از حال آنها با خبر باشید. باید از حوزه انتخابیه مراقبت کنید با طلاب ارتباط داشته باشید. مراقبت تنها مربوط به امور معیشتی نیست این‌ها جای خود محفوظ است که باید برای رفع مشکلات معیشتی و مسکن آنان فعالیت کنید و از ظرفیت‌های مراکز حوزوی در استانتان استفاده کنید؛ اما این یکی از ابعاد فعالیت‌هاست که برای حل مشکلات آنها تلاش می‌کنید و در جای خودش حقیقتا قابل تقدیر است.

تمامی مشکلات طلاب را برای مقام معظم رهبری و مراجع تقلید (دامت برکاتهم) به تفصیل نوشته و پیگیر هستیم

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با بیان این که با همفکری مدیر حوزه‌های علمیه، تمام مشکلات طلاب را به محضر رهبر معظم انقلاب – مد ظله العالی – و مراجع معظم تقلید – دامت برکاتهم – به تفصیل نوشته و تقدیم کرده و پیگیر هم هستیم ادامه داد: ولی علاوه بر مسائل معیشتی، بحث اعتقادات و باورهاست، طلبه‌ای که می‌خواهد در آینده حوزه نقش آفرین باشد، باید از لحاظ اعتقادی و باورها سلامت لازم را داشته باشد و پیشرفت تحصیلی، زی طلبگی، اخلاقی و رفتاری و بینش او در تراز یک طلبه حوزه باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه