ریلگذاری نظام بانکی باید مقابل مطالبات غیرمشروع صاحبان قدرت و ثروت ایمن باشد
تولیت آستان مقدس فاطمه معصومه سلاماللهعلیها تسهیل پیشرفت و توسعه کشور را بارزترین رسالت نظام بانکی کشور توصیف نمود و گفت: ریلگذاریها در نظام بانکی و اقتصادی کشور باید مبتنی بر غیرت متعهدانه و ایرانباورانه دنبال گردد و نسبت به مطامع، هوسها و مطالبات غیرمشروع صاحبان قدرت و ثروت، ایمن ترسیم شود.
، آیتالله سیدمحمد سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت معصومه سلاماللهعلیها پیش از ظهر امروز در دیدار با ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران و هیئت همراه که در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت انجام شد، تنفس در نظام اسلامی که مبتنی بر مشارکت مردم اداره میشود را مایه فخر زمانه توصیف و اظهار کرد: شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم نشاندهنده محوریت مردم در نگاه تمدنی نظام مقدس اسلامی است.
وی تأکید جمهوری اسلامی بر محوریت مردم در تمام امورات را بعد والای نگاه تمدنی این گفتمان توصیف نمود و خاطرنشان کرد: شعار سال را نباید تنها در میادین و معابر ثبت و عرضه کرد؛ بلکه این شعار باید به راهبردی پیش روی سیر تمام دستگاههای نظام اسلامی تبدیل گردد.
آیتالله سعیدی اسلامی بودن حرکتهای نظام را در گرو شناخت دقیق گفتمان اسلام ناب برشمرد و ابراز داشت: در اسلام یک سری ضوابطی ثابت چون؛ عدالت و انصاف داریم که تحت هیچ شرایطی دگرگون نمیشوند و در هر شرایطی باید رعایت گردند.
تولیت آستان مقدس حضرت معصومه سلاماللهعلیها ضمن اشاره به گزارههای تاریخی سیره اهلبیت علیهمالسلام در توجه به ضوابط ثابت و پایدار مبانی اسلام، تصریح کرد: بانک و اقتصاد اسلامی تحت هر شرایطی باید قواعد و ضوابط ثابت اسلامی از جمله حرمت ربا را رعایت نماید.
آیتالله سعیدی حرکت مبتنی بر رویکرد اسلامی را برجستهترین راهبرد جمهوری اسلامی در تمام مسائل دانست و تصریح کرد: بانک در نظام اسلامی با بانکداری در غیر نظام اسلامی متفاوت بوده، باید ضوابط ثابت اسلامی در آنها رعایت گردد.
وی در ادامه ضمن تأکید بر حرمت ربا در نظام اسلامی، به تبیین آیات الهی دراینرابطه پرداخت و خاطرنشان کرد: قرآن کریم در باب برخورد و مواجهه با ربا، تصریح دارد، اگر از ربا دست بر ندارید، باخدا طرف خواهید بود.
تولیت آستان مقدس فاطمه معصومه سلاماللهعلیها بحث کارمزد و حقالزحمه بانک را فرای مباحث ربا برشمرد و با بیان این که سود را نباید کارمزد بدانیم و هر یک ملاکهای خاص خود را میطلبد، اظهار داشت: در بانکداری اسلامی نباید آمدورفت دولتها در روش و حرکت کلان اقتصادی تأثیرگذار باشد.
وی با بیان این که عنوان جمهوری در نظام مقدس اسلامی را باید به تمام عرصههای حکمرانی اشراب دهیم و هیچگاه از ظرفیتهای مردمی غافل نشویم، خاطرنشان کرد: در نظام اسلامی بانکداری در انطباق با عنوان جمهوری، باید به تسهیل کار مردم توجه روزافزونی داشته، از تسهیل خارج از چارچوبهای اداری متنفذان پرهیز نماید.
آیتالله سعیدی تسهیل پیشرفت و توسعه کشور را از بارزترین رسالتهای نظام بانکی کشور توصیف نمود و ابراز داشت: برای این که کارها از مسیرش منحرف نشود، ریلگذاریها در نظام بانکی و اقتصادی کشور باید مبتنی بر غیرت متعهدانه و ایران باورانه دنبال گردد. ریلگذاری بانک اسلامی باید ایمن نسبت به مطامع، هوسها و مطالبات غیرمشروع صاحبان قدرت و ثروت ترسیم گردد.
ارسال نظر