رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان عنوان کرد:
آمادهباش ۵۱ پایگاه اورژانس استان همدان طی ایام نوروز
همدان - رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از آمادهباش ۵۱ پایگاه اورژانس استان همدان طی ایام نوروز خبر داد.
به گزارش خبرگزاری موج، سید حبیبالله موسویبهار ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران عنوان کرد: ستاد طرح نوروزی هر سال در دانشگاه علوم پزشکی همدان تشکیل میشود و امسال نیز این ستاد از اواخر بهمن ماه تشکیل شده و به عنوان نخستین فعالیت، همکاران در واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت استان از ابتدای اسفند ماه، فعالیت خود را آغاز کرده و حجم وسیعی از اقدامات، انجام شده است.
وی با بیان اینکه ۱۸ اکیپ بهداشت محیط کار نظارت بر واحدهای خدمترسان و پذیراییکننده از نظر تغذیه و محل استراحت و اسکان را انجام میدهند، ادامه داد: این اکیپها از ساعت ۸ صبح تا ۱۰ شب فعال هستند و شبانه هم به صورت گوش به زنگ و آنکال، خدمت میکنند.
موسویبهار با بیان اینکه ۱۳۸ کارشناس و کارشناس ارشد در قالب ۸ تیم مشغول فعالیت هستند، از برگزاری مانور طرح سلامت نوروزی در ۱۵ اسفندماه به همراه رژه خودرویی خبر داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از مردم خواست تا شکایات خود را به منظور اطلاع به کارشناسان و پاسخگویی به شماره ۱۹۰ گزارش دهند تا در اسرع وقت به آنها رسیدگی شود.
وی در خصوص فعالیتهای واحد فوریتهای شهری و جادهای به فعالیت ۳۵۰ کارشناس فوریتهای پزشکی در ۵۱ پایگاه اورژانس استان همدان با ۱۰۰ دستگاه آمبولانس، یک بالگرد امداد هوایی، یک دستگاه اتوبوسآمبولانس، یک دستگاه اتوبوس اتاق عمل و یک باب بیمارستان سیار ۱۰۰ تخته در این ایام اشاره کرد و افزود: شماره تماس ۱۱۵ در تمام ایام سال به خصوص تعطیلات نوروزی به صورت شبانهروزی در خدمت مسافران است.
موسویبهار به فعالیت ۱۰۰ درصدی و کامل بیمارستانهای دولتی، خصوصی، خیریه، نظامی و تأمین اجتماعی اشاره کرد و افزود: بخشهای اورژانس و بخشهای ویژه مانند آی سی یو و سی سی یو فعالیت کامل دارند اما در بخش غیر اورژانس کاهش فعالیتها طبیعی است که مشکلی ایجاد نمیکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: در تمام شهرستانها، داروخانههای شبانهروزی فعال هستند و تعدادی داروخانه نیز به صورت غیر شبانه روزی و کشیک ارائه خدمت میکنند که لیست آنها منتشر میشود.
وی با اشاره به ارائه خدمات دندانپزشکی در ایام در ۵ شهرستان استان همدان از انجام هماهنگیهای لازم با سازمان دامپزشکی و اداره کل محیط زیست استان برای تأمین غذای مردم مانند گوشت قرمز، گوشت مرغ و نظارت دقیق بر مواد مصرفی غذایی خبر داد و تأکید کرد: این نظارتها به صورت دقیق و مداوم انجام میشود.
وی در پاسخ به سئوالی در خصوص برنامههای مورد نظر برای رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در مراکز بهداشتی و غذایی استان همدان گفت: این نظارتها در دو مرحله انجام میشود که در مرحله نخست آن، سازمان دامپزشکی طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی، مراکز نگهداری، مراکز توزیع، کشتارگاهها، نشانهگذاری بر روی گوشت و مرغ را به صورت بسیار دقیق و شدید بخصوص در موضوع آنفلوانزای پرندگان اجرا میکند که خوشبختانه تاکنون موردی در استان مشاهده نشده که جای قدردانی دارد.
موسویبهار ادامه داد: قسمت مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی همدان با نظارت بر تمام مراکز عرضه کننده خدمات رفاهی اسکان، اسکان موقت، رستورانهای بین راهی، مغازههای داخل شهر و سوپرمارکتها به صورت دقیق انجام میشود و این اماکن به صورت روزانه سرکشی و کنترل میشوند.
وی از بکارگیری دستگاههای قابل حمل برای سنجش روغن، نمک و اجزای مواد غذایی توسط کارشناسان دانشگاه خبر داد و اعلام کرد: سنجش این مواد به صورت درجا توسط این دستگاهها علاوه بر کنترل تاریخ مصرف و برچسب مواد غذایی صورت میگیرد.
ارسال نظر