عضو شورای توسعه فعالیت های قرآنی مازندران:
برنامه های شورای قرآنی مازندران منسجم نیست
عضو شورای توسعه فعالیت های قرآنی مازندران با انتقاد از عدم انسجام در برنامه های شورای توسعه استان و کم تحرکی در حوزه فعالیت های قرآنی انتقاد کرد.
سعید قربانی در گفتگو با خبرگزاری موج اظهار داشت: موسسات قرآن و خانه های شهری و روستایی قرآن کریم نمونه بارز توجه به اقتصاد مقاومتی و مصداق عینی توجه به ظرفیت درون و اتکاء به نیروی انسانی داخلی است .
وی وجود بیش از ۸۰۰موسسه و خانه قرآن روستایی و شهری را در استان به عنوان یک ظرفیت بسیار بزرگ و اثر گذار در حوزه فعالیت های قرآنی و دینی دانست و افزود: تمامی طرح های بزرگ قرآنی با پتانسیل همین موسسات و خانه های قرآن شهری و روستایی در مازندران در حال اجراء ست و خود این مجموعه مصداق عینی و واقعی باور به ما می توانیم است .
رئیس اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران در ادامه با اشاره به تحویل سال نو و فرا رسیدن سال ۱۳۹۶تصریح کرد : تمسک و توسل به آیات روح بخش قرآن کریم و عترت و بهره گیری از این منابع نورانی می تواند هر لحظه و هر روز حال انسان را دگرگون کند و باید قرآن برنامه اصلی و جامع زندگی ما در تمام ادوار زندگی قرار گیرد .
عضو شورای توسعه فعالیت های قرآنی مازندران با انتقاد از عدم انسجام در برنامه های شورای توسعه استان و کم تحرکی در حوزه فعالیت های قرآنی تاکید کرد: با وجود این ظرفیت عظیم انسانی و قرآنی در مازندران و شهرهای استان اما شورای توسعه نتوانسته است بخوبی در راستای تحقق فعالیت های سند چشم انداز قرآنی موثر واقع شود و این مسئله نیاز به آسیب شناسی جدی است و امیدواریم در سال جدید شورای توسعه نسبت به رفع این مشکل گام های جدی بردارد .
این استاد و محقق علوم قرآنی در مازندران ضمن اشاره به رشد چشمگیر فعالیت های قرآنی در سال های اخیر اظهارداشت: مازندران در ۱۰ سال اخیر رتبه اول فعالیت های قرانی در کشور را به خود اختصاص داده است و این امر و تداوم آن مستلزم حمایت های جدی مسئولان فرهنگی استان است و این سطح فعالیت ها در استان بار مسولیت ما را در حوزه مدیریت فضای قرآنی استان سنگین تر خواهد کرد .
قربانی در پایان با اشاره به حضور شش هزار فعال قرآنی در مازندران خاطرنشان کرد: طرح های مصباح الهدی و نورالهدی در سال جدید ، برگزاری دوره های مختلف و کارگاه های آموزشی سبک زندگی قرآن کریم ویژه مربیان و فعالان قرآنی در استان با حضور اساتیدی چون استاد دکتر فعالی ، لطفی و استاد خدام الحسینی ، برگزاری دوره های مختلف تربیت مربی قرآن کریم ، جلسات محفل انس با قرآن کریم در طول سال به ویژه در ماه مبارک رمضان ، برگزاری مسابقات قرآن کریم (صاعد) و دوره های مختلف حفظ قرآن کریم از مهم ترین برنامه های سال گذشته و برنامه ریزی در جهت تقویت این برنامه های در سال جدید است.
ارسال نظر