مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان خبر داد:
اصفهانی ها سالانه ۲۰ میلیارد مکعب گاز مصرف می کنند
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان از اشباع توسعه شبکه گاز خانگی در سطح استان اصفهان و مصرف سالانه ۲۰ میلیارد مکعب گاز طبیعی توسط شهروندان اصفهانی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، مدیر عامل شرکت گاز استان اصفهان در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه ۱۰۷ شهر و یک هزار و ۴۴۸ روستا در سطح استان اصفهان در شرایط مطلوب برای گازرسانی هستند، گفت: از تعداد ۱۰۷ شهر استان ۱۰۳ شهر از نعمت گاز رسانی برخوردارهستند.
علوی گفت: علت عدم گاز رسانی به بعضی از روستاها دوری از خطوط لوله و غیراقتصادی بودن انتقال گاز به این مناطق می باشد .ولی با این وجود حدود ۴۰ روستا در مناطق پشت کوه و پیش کوه وجود دارند که مطالعات عملیات گاز رسانی برای آنها در حال انجام است.
وی در ادامه با اظهار گله مندی از مصرف بی رویه گاز طبیعی در سطح استان گفت: مجموع مصرف گاز طبیعی در سال ۲۰ میلیارد مترمکعب و روزانه ۵۴.۸ میلیون لیتر مکعب می باشد که از رسانه ها درخواست داریم در زمینه فرهنگ سازی برای کاهش مصرف بی رویه گاز اقدامات جهادی انجام دهند.
وی گفت: صنایع استان با مجموع ۴۴درصد از حجم گاز مصرفی ، ۳۳درصد در بخش نیروگاهی، ۱۸درصد در بخش خانگی، ۳درصد در حمل و نقل و ۲ درصد در بخش تجاری مصرف کنندگان گاز طبیعی این سرمایه ملی در استان اصفهان می باشند که سهم بخش صنعت بسیار قابل توجه است .
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان از فولاد مبارکه و ذوب آهن اصفهان به عنوان بزرگترین مصرف کننده گاز استان یاد کرد و گفت : میزان گاز مصرفی توسط این دو شرکت معادل میزان مصرف گاز شهر اصفهان است اما این دو با۵۰۰ میلیارد تومان بدهی به شرکت گاز، بزرگترین بدهکار شرکت گاز هستند که سعی در تسویه این بدهی دارند.
علوی گفت: شرکت گاز در راستای خدمت رسانی به مردم و صنایع استان هزار و ۱۰۵ کیلومتر خط انتقال فشار قوی و اجرای ۲۴ هزار و ۹۰۲ کیلومتر شبکه گاز رسانی به یک میلیون و ۶۸۶ مشترک یکی از شرکت های خدوم در راه آسایش مردم می باشد.
وی با بیان این نکته که در اصفهان در حال حاضر یک میلیون و ۶۸۶ مشترک وجود دارد، ادامه داد : برای این مشترکین تعداد یک میلیون و ۲۰۲ هزار علمک نصب شده است.
مدیرعامل شرکت گاز، استان اصفهان را بعد از تهران دومین استان پرمصرف کشور برشمرد و افزود : متأسفانه سال گذشته حدود ۵ هزار کنتور در سطح این استان دستکاری شده بود که هم از نظر شرعی اشکال دارد و هم صدمات زیادی به بیت المال وارد می کند که این اقدام مشترکین از دید تیزبین مأمورین نظارت شرکت گاز استان دور نمی ماند . چرا که تعویض یک کنتور گاز ۱۵۰ هزار تومان هزینه به شرکت گاز تحمیل می کند، و دستکاری کنتورهای گاز در استان اصفهان باعث یک در صد اختلاف گاز طبیعی به ارزش ۲۰۰ میلیون تومان می شود که عدد قابل توجهی است.
سید علوی در ادامه به بهره برداری از ۳ ایستگاه و آغاز عملیات اجرای ۵ ایستگاه تقلیل فشار TBS مربوط به طرح جامع نجف آباد، بهره برداری از ایستگاه CGS شرق اصفهان با صرف هزینه ای بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال و بهره برداری از خط انتقال گاز شرق اصفهان اشاره کرد و آن را از مهمترین اقدامات این شرکت در سال گذشته بر شمرد.
وی در ادامه با بیان اینکه شهرهایی مانند خور، جندق و تعدادی از روستاهایی که در منطقه شرق اصفهان قرار دارند بدلیل دوری از خطوط لوله گاز، امکان گازرسانی بصورت معمول برای آنها وجود ندارد و مقرر گردیده در این مناطق با فشرده سازی گاز در ایستگاه های مادر و انتقال آن از طریق تانکرهای مخصوص به شش ایستگاه دختر، این نعمت خداوند به این مناطق ارسال شود و سپس از طریق شبکه لوله گاز در اختیار مشترکین قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان گفت : این طرح از سال قبل آغاز گردیده و اقدامات اولیه برای انجام آن از جمله ایجاد ایستگاه مادر در چهار محور، تهیه تانکرهای سوخت رسان، ایجاد شش ایستگاه دختر و اجرای شبکه گاز رسانی در حال انجام است.
سید مصطفی علوی مقدار اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرح را سه میلیارد تومان عنوان کرد و گفت : این طرح تا پایان سال جاری و احتمالا دهه فجر سال، به پایان خواهد رسید و روزانه ۱۷ تانکر گاز فشرده شده به این مناطق منتقل می شود که این امر باعث به حداقل رساندن بسیاری از مشکلات مردم ساکن این مناطق خواهد شد.
وی با سال ۹۵ را سال بدون حادثه ای برای شرکت گاز استان برشمرد و همچنین میزان متوسط مصرف گاز طبیعی خانوارهای شهری از خانوارهای روستایی بیشتر دانست و افزود : با استفاده بهینه و ارتقای فرهنگ مصرف می توان این مقدار را کاهش داد که در راستای این بهینه سازی سال گذشته ساخت ادارات گاز نوش آباد، محمد آباد، جرقویه، رزوه و توابع شهرستان چادگان آغاز و ساختمان های اداری گاز در شهرهای نیک آباد به بهره برداری همچنین چند ساختمان این شرکت در شهرستان های آران و بیدگل؛ گلپایگان و نجف آباد تعمیر و تجهیز شد که میزان قابل توجهی از مصرف گاز را در این ادارات به حداقل رسانید.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان در ادامه گفت : ۴۵ شهرک صنعتی در سطح استان و ۸۳۴۱ واحد صنعتی از نعمت گاز طبیعی بهره مند گردیده اند گفت : بر طبقابلاغ وزیر نفت باید طی بازه زمانی سه ساله یک هزار و ۶۳۰ واحد تولیدی در استان اصفهان مصرف سوخت مایع را حذف و از گاز استفاده کنند که برای این منظور تا سقف ۲۴۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده است و واحدهای تولیدی صنعتی می توانند از آن استفاده کنند.
سید مصطفی علوی بودجه سال ۹۶ که برای شرکت گاز استان اصفهان در نظر گرفته شده را ۲۲۷ میلیارد تومان اعلام کرد و اظهار کرد : باید این نکته را مد نظر داشته باشیم که گازبهای دریافتی از مشترکین به خزانه کشور واریز میشود و اعتبارات مورد نیاز استان بازگردانده میشود و در پروژه های عمرانی لحاظ می گردد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر