در چهار سال اخیر؛
ورود گردشگران خارجی به اصفهان از مرز ۹۰۰ هزار نفر گذشت
مدیر کل میراث فرهنگی استان اصفهان گفت: ورود گردشگران خارجی از بین یکصد کشور جهان به استان اصفهان در طی چهار سال فعالیت دولت یازدهم از مرز ۹۰۰ هزار نفر گذشت.
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، فریدون اله یاری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از آغاز سال ۱۳۹۲ لغایت پایان سال ۱۳۹۵ آمارهای موجود حاکی از ورود بیش از ۹۵۰ هزار گردشگر خارجی به استان اصفهان است.
وی افزود: آمارها حاکی است که در یک شیب تند از سال ۱۳۹۲ شاهد رشد روز افزون ورود گردشگران خارجی به استان اصفهان بوده ایم به گونه ای که در پایان سال ۱۳۹۱، شصت و یک هزار، در پایان سال ۱۳۹۲ یکصد و ده هزار، در پایان سال ۱۳۹۳ یکصد و هشتاد هزار، در پایان سال ۱۳۹۴ دویست و هشتاد هزار و در پایان سال ۱۳۹۵ سیصد و بیست هزار گردشگر خارجی وارد استان اصفهان شده اند.
مدیر کل میراث فرهنگی استان اصفهان درباره علل و چگونگی ورود گردشگران خارجی به استان اصفهان تاکید کرد: سیاست تنش زدایی دولت یازدهم و برقراری تعامل با جهان از یکسو و اشتیاق گردشگران خارجی برای سفر به مقصدی جدید همچون ایران و اصفهان، وجود آرامش، امنیت و ثبات سیاسی ایران در پر مخاطره ترین منطقه جهان (خاورمیانه) و همچنین میهمان نوازی مردم و نظام ایران از سوی دیگر باعث شده تا شاهد سیل گسترده ورود گردشگران خارجی به استان اصفهان باشیم.
اله یاری همچنین در رابطه با ملیت گردشگران خارجی اظهار داشت: نتایج بررسی آمارهای موجود توسط کارشناسان معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان حاکی است در طی چهار سال به صورت ریلی، هوایی و جاده ای، گردشگران از بیش از یکصد کشور جهان وارد اصفهان شده اند. با این وصف گردشگران اروپائی از جمله گردشگران آلمانی و فرانسوی در رتبه اول بازدید از جاذبه های تاریخی استان اصفهان قرار دارند، و پس از اروپائیان، گردشگران آسیای شرقی، آمریکای شمالی و سپس گردشگران کشورهای مسلمان در رتبه های بعدی قرار دارند.
مدیر کل میراث فرهنگی استان در راستای چگونگی خدمات رسانی به گردشگران خارجی تصریح کرد: ایجاد زیرساختهای مناسب جهت خدمات رسانی به گردشگران خارجی از دغدغه های مدیریت استان بوده است، به گونه ای که با حمایتهای مدیریت عالی استان به ویژه استاندار محترم و تمامی نهادهای ذیربط موفق شده ایم ظرفیت اقامت در استان اصفهان را به ۱۸ هزار تخت تا پایان سال ۹۵ افزایش دهیم.
وی در همین راستا ادامه داد: سیاست توسعه واحدهای اقامتی در راستای گسترش گردشگری در تمامی مناطق استان به صورت متوازن در دستور کار اداره کل میراث فرهنگی قرار گرفته است به گونه ای که افتتاح ۳ منطقه نمونه گردشگری در استان، افزایش اقامتگاه های بومگردی از ۳۰ عدد به ۱۵۵ عدد و صدور مجوز ساخت ۶۴ هتل در پهنه استان از فعالیت های حوزه های سرمایه گذاری و طرح ها و همچنین گردشگری این اداره کل می باشد.
ارسال نظر