English

تشکیل ستاد بحران در روستاها باهدف پیش‌بینی و کنترل بحران‌های احتمالی ضروری است

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمانشاه گفت: تشکیل ستاد بحران در روستاها باهدف پیش‌بینی، پیشگیری و کنترل بحران‌های احتمالی ضروری است و نهادهای محلی باید با تشکیل این ستاد، آمادگی لازم برای مقابله با حوادث غیرمترقبه را داشته باشند.

تشکیل ستاد بحران در روستاها باهدف پیش‌بینی و کنترل بحران‌های احتمالی ضروری است

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، امیر خسروانی افزود: منابع طبیعی و زیست‌محیطی از ارکان زندگی در جوامع روستایی محسوب می‌شوند و در سال‌های اخیر به دلایل مختلف ازجمله تغییرات اقلیمی و بروز خشک‌سالی‌ها و خطاهای انسانی در معرض تهدید و تخریب بیشتر قرارگرفته‌اند.

وی بیان داشت: آتش‌سوزی یکی از پدیده‌های مخرب زیست‌محیطی است که در فصل تابستان با گرم شده هوا باعث نابودی بخش وسیعی از عرصه‌های جنگلی، مراتع و اراضی کشاورزی به‌ویژه محصولات کشاورزان می‌شود.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری تأکید کرد: مردم جوامع شهری و روستایی هرکدام به‌اندازه خود در برابر حراست از این نعمت الهی مسئولیت دارند که در این میان سهم مناطق روستایی به دلیل اینکه زمین، آب‌وخاک مهم‌ترین منابع در روستا هستند و سطح وسیعی از منابع طبیعی روستاها طی سالیان متمادی از بین رفته است لذا باید با حساسیت بیشتر و برنامه‌ریزی‌های اصولی و زیر بنایی و درک صحیح از وضعیت کنونی برای حفاظت از این ثروت ملی تلاش خالصانه و کوشش هوشمندانه نمایند.

خسروانی با تأکید به شکل‌گیری سازمان‌های مردم‌نهاد در روستاها با محوریت دهیاری‌ها و شوراها اضافه کرد: این انجمن‌ها می‌توانند با اقدامات آموزشی، آگاهی بخشی، تبلیغاتی و فرهنگی پتانسیل‌های مردمی و جمعی را به‌منظور ارتقاء ضریب هوشیاری جامعه برای بقای این ثروت خدادادی، بسیج و مدیریت نمایند.

وی بیان داشت: دهیاران مدیران بحران در روستاها هستند و باید با اتخاذ تدابیر اجرایی، اطلاع‌رسانی، پشتیبانی و هماهنگی، بحران‌ها را در روستاها، مدیریت و ضریب آمادگی با مقابله با حوادث در مناطق روستایی را افزایش دهند.

وی خاطرنشان ساخت: فراگیری آموزش‌های تخصصی مدیریت بحران از سوی دهیاران و اعضای شوراها و انتقال این دانش به روستاییان در کنترل به‌موقع و کاهش اثرات و خسارات ناشی از بلایای طبیعی تأثیر قائل توجهی دارد.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی نحوه اطفاء حریق برای اعضای ستاد بحران روستاها تصریح کرد: مدیریت توسعه روستایی استان آمادگی دارد با تدوین سیاست‌های آموزشی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی مرتبط و هماهنگی با مدیریت بحران استانداری و اداره کل منابع طبیعی استان جهت تهیه اقلام و لوازم اطفاء حریق و کمک‌های اولیه در راستای تجهیز این تشکل‌ها گام‌های اساسی بردارد.

خسروانی یادآور شد: دولت و نهادهای محلی به‌تنهایی قادر به رفع نیازها، خواسته‌ها و مشکلات جامعه روستایی نیستند و تأمین مطالبات مردم نواحی روستایی مستلزم بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد، مشارکت‌های مردمی و ائتلاف‌های محلی است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه