با ارائه ۹ استارت آپ و تجلیل از کارآفرینان برتر؛
سومین رویداد کارآفرینی "تیک" در کرمانشاه به کار خود پایان داد
سومین رویداد کارآفرینی "تیک" ۱۴ تیرماه با ارائه طرح ۹ استارت آپ و تجلیل از کارآفرینان برتر به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، این رویداد یکروزه امروز (۱۴ تیرماه) با حضور معاون جهاد دانشگاهی کشور، عضو هیئت عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران و جمعی از مسئولین استان در محل جهاد دانشگاهی کرمانشاه برگزار شد.
دکتر محمدصادق بیجندی معاون جهاد دانشگاهی و رییس سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان در این مراسم با انتقاد از موازی کاریها در زمینه ایجاد شغل در کشور، گفت: همه دستگاهها به دنبال تولید شغل در کشور هستند و متأسفانه در این زمینه هم تاکنون کاری انجام نشده است.
وی افزود: این مشکلات باید مرتفع شده و باید همافزایی و همکاری در این زمینه صورت گیرد.
بیجندی افزود: جهاد دانشگاهی کشور آماده همکاری با همه دستگاههایی است که در راستای ایجاد و تولید شغل در کشور تلاش میکنند.
معاون جهاد دانشگاهی کشور افزود: دراینبین پارکهای علم و فناوری کشور و شتابدهندهها نقش مهمی برعهده دارند.
بیجندی افزود: شتابدهندهها با کمترین هزینه، سریعترین کار را انجام میدهند و در همین راستا فعالیت آنها میتواند به تولید ثروت و ایجاد شغل منجر شود.
مجتبی گراوندی مدیرعامل شرکت کارآفرینی "تیک" و مجری برگزاری این رویداد نیز در این مراسم با اشاره به آغاز فعالیت شتابدهنده "تیک" از مردادماه سال گذشته، گفت: شتابدهنده مرکزی برای حمایت از صاحبان ایده و فناوری است.
وی با بیان اینکه شتابدهنده "تیک" با ورود به سال جدید، اولین دوره شتاب دهی خود را از اوایل اردیبهشتماه امسال آغاز کرده است، گفت: در همین اولین دوره بیش از ۱۰۰ درخواست پذیرش دریافت کردیم.
گراوندی تصریح کرد: درنهایت با ارزیابی درخواستها، ۱۸ درخواست در شتابدهنده پذیرش شدند.
گراوندی با بیان اینکه دورههای شتاب دهی در این مرکز ششماهه است، گفت: این دوره ششماهه به دو مرحله "پیششتابدهی" (۲ ماهه) و "شتاب دهی" (۴ ماهه) تقسیم میشود.
وی افزود: دوره پیششتابدهی دوماهه بوده که در آن حمایتهای غیر نقدی از جمله فراهم کردن محیط کار همراه با امکانات از جمله اینترنت و سایر ملزومات کار از صاحبان ایده صورت میگیرد.
وی افزود: در پایان دوره پیششتابدهی تیمها باید ایدههای خود را که هماکنون بعد از دو ماه تا حدی پرورشیافته ارائه دهند و در صورت تائید، تیمها وارد مرحله شتاب دهی میشوند.
مدیرعامل شتابدهنده کارآفرینی "تیک" خاطرنشان کرد: در رویداد امروز ۹ استارت آپ از جمله "ایران بین"، "هایپرکوک" و "کلاس کو" طرح خود را ارائه میکنند.
گراوندی تصریح کرد: در مرحله شتاب دهی در کنار امکانات کار، سرمایهگذاری حداکثر تا ۳۰ میلیون تومان بر روی پروژه تیمها صورت میگیرد.
در ادامه این رویداد ۹ استارت آپ "هایپرکوک"، "شکم"، "کاردو"، "اوتانا کلاب"، "مسترسیم"، " آف و من"، "ایران بین"، "کلاس کو؟" و "دهگان" طرح های خود را ارائه کردند.
همچنین در ادامه این رویداد پنل تخصصی سرمایهگذاری با عنوان "بایدها و نبایدهای سرمایهگذاری ریسکپذیر" با حضور مهندس طالبی، مهندس کرانی، مهندس خسرو سلجوقی، دکتر معصومه خان احمدی و مهندس سیفالله احمدیان برگزار شد.
در این رویداد همچنین مهندس خسرو سلجوقی عضو هیئت عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران در خصوص "مفاهیم شتابدهنده و سرمایهگذاری خطرپذیر"، مهندس سیفالله احمدیان در خصوص "شتاب دهی و مفاهیم جدید استارت آپ ها" و مهندس رضا رحیمی در خصوص "شتابدهندههای کارآفرینی و اثرگذاری بر روی اشتغال" به ایراد سخنرانی پرداختند.
در پایان این رویداد از مهندس مسعود کرانی مدیرعامل شرکت "حسابگر" و مهندس ادیبی مدیرعامل شرکت "فاران" بهعنوان دو کارآفرین نمونه استان تقدیر شد.
ارسال نظر