امام جمعه آمل:
نمایندگان مجلس جلوی واردات بیرویه برنج را در فصل برداشت بگیرند
امام جمعه آمل از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی خواست تا در فصل برداشت برنجهای داخلی، جلوی واردات بیرویه برنج خارجی را بگیرند و اجازه واردات را ندهند.
به گزارش خبرگزاری موج، حجتالاسلام سید جلیل مرتضوی عصر امروز در گردهمایی بزرگ دهیاران بخش مرکزی این شهرستان به مناسبت گرامیداشت روز دهیاری، اظهار کرد: مسؤولان با وحدت و همدلی دست به تولید، اشتغال و توسعه شهرها و روستاها بزنند.
وی با اشاره به لزوم ایجاد وحدت و یکپارچگی بیشتر در جامعه، افزود: خدمت به مردم روستا مطلوب است و باید بیشتر از گذشته باشد.
امام جمعه آمل با اعلام اینکه تلاش برای توسعه روستا به همراه خدمت صادقانه و عاشقانه عبادت تلقی میشود، بیان کرد: امروزه شهرستان آمل در یک نگاه وحدت و انسجام برای توسعه گام برمیدارد.
این مسوول با اشاره به لزوم اخلاق حسنه و نیکو در برخورد با مردم، تصریح کرد: باید همه مردم و مسوولان اخلاق را سرلوحه کار خود قرار دهند زیرا مسوولان و دهیاران موفق با اخلاق پسندیده به موفقیت رسیدند و به عنوان افراد اثرگذار و سکاندار در شهر و روستا با اخلاق نیک جامعه را از لحاظ زیبایی با همدلی و همت به توسعه مطلوب سوق دادند.
مرتضوی با اعلام اینکه امروز در شرایط کنونی نامطلوب اقتصادی و تحریمهای سنگین و سخت ابرقدرتهای دنیا با وحدت و انسجام گام برداشته و به تولید و اشتغال نگاه عمیق داشته باشیم، گفت: باید کار بزرگ را از مردان بزرگ بخواهیم تا به توسعه شهری و روستایی پایدار برسیم.
وی یادآور شد: خدمت به مردم هرگز گم نمیشود و با گذشت سالهای سال به نام بانیان خیر رقم میخورد.
امام جمعه آمل با اعلام اینکه نگاهها با همدلی، همت و همبستگی به نتیجه میرسد، بیان کرد: مسؤولان برای خدمترسانی به مردم وسیله هستند تا به رفع مشکلات و معایب مشغول شوند هر چند باید بدانیم با اختلاف کسی به جایی نرسیده است و اختلاف باعث متضرر شدن هم مردم و هم مسؤولان میشود.
این مسوول با توجه به در پیش بودن فصل برداشت برنج و نتیجه دادن تلاشهای شبانهروزی کشاورزان، بیان کرد: از نمایندگان مجلس میخواهیم تا جلوی واردات بیرویه برنج را بگیرند هر چند در سال گذشته با تلاش نماینده مردم آمل در مجلس این مهم محقق شد و این روند بر قیمت برنج هم تأثیر مثبت داشت.
مرتضوی در خاتمه با اشاره به رسیدگی قیمت ارقام مختلف برنج در فصل برداشت از سوی مسوولان، گفت: در کشورهای اروپایی بیشتر نیازهای مردم از روستاها به سوی شهر تامین میشود ولی در کشورمان یک روستایی باید با مراجعه به شهر نیازهای روزمره خود را فراهم کرده و به روستا ببرد که کار شایستهای نیست.
ارسال نظر