مسوول دبیرخانه شورای مبارزه با موادمخدر گلستان
حدود ۵ تن موادمخدر در استان گلستان کشف شد
مسوول دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گلستان با اشاره به کشف حدود ۵ تن موادمخدر در استان گلستان در سال گذشته گفت: براساس اعلام دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر، استان گلستان در بحث شیوع موادمخدر رتبه دوم کشوری را دارد.
به گزارش خبرگزاری موج، محمودرضا روحانیفرد صبح امروز در همایش اجتماعی کردن امر مبارزه با موادمخدر با اشاره به پنجم تیرماه سالروز جهانی مبارزه با موادمخدر اظهار داشت: با توجه به حساسیت و اولویتی که مدیران کشوری و لشکری و مقام معظم رهبری در خصوص آسیبهای اجتماعی دارند، اعتیاد جزء اولویت آسیبهای اجتماعی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به پیچیدگی مبارزه با مواد مخدر گفت: با وجود دستاوردهای بزرگ بشریت در عرصههای مختلف اجتماعی اقتصادی نظامی علمی و غیره تهدیدات ناشی از آسیبهای اجتماعی بر پیشرفت و سعادت انسانها سایه انداخته چنان که رفاه را از انسانها سلب میکند و در راس این آسیبها بحث موادمخدر است.
روحانیفرد افزود: امروزه پس از فقر، عوامل زیست محیطی و تهدیدات هستهای، موادمخدر به عنوان چهارمین بحران در جهان محسوب میشود و هیچ کشوری در دنیا نیست که عاری از موادمخدر بوده و از این بلای خانمانسوز در امان باشد و امروز شاهد آن هستیم که نزدیک به ۲۵۰ میلیون نفر در دنیا معتاد هستند.
مسوول دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گلستان تاکید کرد: در ایران اسلامی که پرچمدار مبارزه با موادمخدر است تعداد بیشماری معتاد وجود دارد و با توجه به آمار و ارقام موجود مسئولان دستاندرکار این حوزه باید فعالیتشان دوچندان شود.
وی افزود: در حال حاضر بیش از ۷۰۰ نوع مواد مخدر در دنیا وجود دارد که این امر زنگ خطری است برای متولیان که با دقت و حساسیت بیشتری اقدامات پیشگیرانه انجام دهند.
مسوول دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گلستان با اشاره به کشف ۲ تن و ۴۰۰ کیلو موادمخدر در سال ۹۴ و حدود ۵ تن مواد در سال گذشته، افزود: براساس اعلام از سوی دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر، استان گلستان در بحث شیوع مواد مخدر رتبه دوم کشوری را دارد.
وی افزود: دولت به تنهایی نمی تواند با این بلای خانمانسوز مبارزه کند و مردم، تشکلهای مردمی و آحاد جامعه به کمک مسوولان بیایند و در کنار مقابله با مواد مخدر، اقدامات فرهنگی و پیشگیرانه را در راس فعالیتها و برنامهها قرار دهیم.
فیروزی فرماندار بندر ترکمن نیز در این همایش با اشاره به اهمیت موضوع مبارزه با موادمخدر اظهار داشت: در حوزه مبارزه با موادمخدر بخش دولتی و نهادهای متولی اقدامات خوبی انجام میدهند اما آنچه که مورد تاکید است اجتماعی کردن آن است یعنی استفاده از ظرفیتهای مردمی در این حوزه است.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر