برای اولین بار در کشور انجام شد؛
تولید ورق های ساخت مخازن سوخت نیروگاه ماکو در فولاد مبارکه
کارشناسان و کارکنان خلاق فولاد مبـــارکه با دســـتیابی به دانـــــش فــنــــی تولـیــــــد ورق های ASTM A۲۸۳ GR.C(GOC) موفق شدند، ورقهای موردنیاز ساخت مخازن سوخت نیروگاه ماکو را تأمین کنند.
![تولید ورق های ساخت مخازن سوخت نیروگاه ماکو در فولاد مبارکه](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/RPlYHq0wK72t/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehzJbjiLuXKkZ/%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86-+%D9%81%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AF+%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D9%87.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، مدیر متالورژی و روشهای تولید، گفت: با درخواست شرکت گلبرق ارومیه از شرکت فولاد مبارکه برای تأمین ورقهای با گرید مذکور، واحد متالورژی و روش های تولید با همکاری تلاشگران خطوط تولید، با طراحی آنالیز شیمیایی مناسب در کاهش میزان کربن، کاهش میزان گوگرد، فسفر، کنترل ناخالصیهای فولاد و همچنین کنترل دقیق دماهای نورد گرم، موفق به تولید این نوع ورق با ریزساختار مناسب و دستیابی به انعطاف پذیری فولاد شد.
جوانمردی افزود: این نوع گرید با خواص مکانیکی ویژه، مخصوصا تست ضربه در دمای منفی ۱۶ درجه سانتیگراد، باضخامت های ۸ ، ۱۰ ، ۱۲ و ۱۵ و عرض ۱۸۰۰ و طول ۱۲۰۰۰ میلیمتر، با سفارش این شرکت و به میزان ۶۰۰ تن ورق گرم برای ساخت مخازن نیروگاه های ماکو استفاده شد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر