English

اجرای طرح "شهاب" برای ۹۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در سال تحصیلی جدید

رئیس اداره استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه در سال تحصیلی جدید در مجموع ۱۲ منطقه آموزشی تحت پوشش برنامه ملی "شهاب" قرار می‌گیرند، گفت: امسال تعداد دانش‌آموزان تحت پوشش در استان به ۹۰ هزار دانش‌آموز می‌رسد.

اجرای طرح "شهاب" برای 90 هزار دانش‌آموز خوزستانی در سال تحصیلی جدید

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان ،جمال حیدری رییس اداره استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به آغاز اجرای طرح شهاب (شناسایی و هدایت استعدادهای برتر) از سال ۹۴- ۹۳ در کشور، اظهار کرد: برنامه ملی شهاب در سال تحصیلی ۹۶ – ۹۵ علاوه بر مناطق آموزشی چهارگانه اهواز در شهرهای آبادان و مسجدسلیمان نیز اجرا شده بود. امسال شش منطقه اندیمشک، بهبهان، شوشتر، لالی، سوسنگرد و خرمشهر نیز به این مناطق افزوده می‌شوند و مجموعاً ۱۲ منطقه تحت پوشش برنامه ملی شهاب قرار می‌گیرند.

وی افزود: برنامه ملی شهاب از دوره دوم ابتدایی آغاز شده و تا دوره دوم متوسطه ادامه می‌یابد. سال گذشته در مجموع ۴۹ هزار دانش‌آموز خوزستانی تحت پوشش برنامه ملی شهاب قرار گرفتند که امسال این عدد به ۹۰ هزار دانش‌آموز خواهد رسید.

رئیس اداره استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان تصریح کرد: هدف طرح شهاب شناسایی هشت استعداد دینی و مذهبی، ریاضی، علوم تجربی، علوم اجتماعی، ادبی، هنری، حرکت بدنی و استعداد فضایی در دانش‌آموزان است. این طرح با همکاری مشترک بنیاد نخبگان و وزارت آموزش و پرورش اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: پنج سال اول اجرای طرح به شناسایی استعدادها اختصاص دارد. با توجه به اینکه طرح شهاب از سال تحصیلی ۹۴ - ۹۳ آغاز شده است، هنوز وارد فاز هدایتی برنامه نشده‌ایم و شیوه‌نامه هدایت دانش‌آموزان، تحت پوشش طرح ابلاغ نشده است. در واقع پیشروترین منطقه ما در استان، منطقه ۲ اهواز است که از سال ۹۴ - ۹۳ برنامه شهاب در این منطقه اجرایی شده است.

رئیس اداره استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: اطلاعاتی که در برنامه ملی شهاب درباره دانش‌آموزان به دست می‌آید، به صورت نسبی در اختیار اولیا قرار می‌گیرد تا آن‌ها نیز حمایت کافی از فرزندان خود داشته باشند. برنامه ملی شهاب در شناسایی استعدادهای دانش‌آموزان می‌تواند بسیار مفید باشد و یکی از فواید این برنامه را می‌توانیم در آینده در بحث هدایت تحصیلی دانش‌آموزان ببینیم.

حیدری افزود: آموزگارانی که درگیر طرح شهاب هستند، یک دوره آموزشی ۳۴ ساعته و مدیران مدارس نیز یک دوره ۱۶ ساعته را از شهریور تا مهرماه می‌گذرانند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه