English

با حضور استاندار مرکزی

گشایش نمایشگاه صنایع دستی کشور در اراک

با حضور استاندار مرکزی و معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور سیزدهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی و هنرهای سنتی در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی غرب ایران در اراک گشایش یافت.

گشایش نمایشگاه صنایع دستی کشور در اراک

به گزارش خبرگزاری موج، این نمایشگاه در ۲ سالن مسقف با ۲۲۰ غرفه و با حضور ۲۰۰ صنعتگر اراکی و یکصد صنعتگر هنرهای دستی از نقاط مختلف کشور دایر شده است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در حاشیه گشایش این نمایشگاه ملی، گفت: سالانه بیش از ۲۵۰ میلیون دلار انواع صنایع دستی از ایران به نقاط مختلف جهان صادر می شود.

بهمن نامور مطلق افزود: پیش از فعالیت دولت یازدهم صادرات صنایع دستی به یکصد میلیون دلار هم نمی رسید اما، با طرح اهمیت جایگاه صنایع دستی در اقتصاد و جاری شدن گفتمان آن در دولت یازدهم سالانه بیش از ۲۵۰ میلیون دلار صنایع دستی به جهان صادر می شود. 

وی با بیان اینکه عمده صنایع دستی ایران به ۴۰ کشور دنیا صادر می شود، بیان کرد: کشورهای اروپایی از قبیل آلمان، ایتالیا، اتریش، انگلستان، و کشورهای آسیایی از قبیل کره جنوبی، ژاپن و کشورهای منطقه خاورمیانه از قبیل کویت، قطر، امارات و بحرین بیشترین مقاصد صادراتی صنایع دستی ایران هستند. 

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیان کرد: صنایع دستی کشور هم اکنون در رئالیسم اقتصادی به سر می برد و با تمام توان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی گام بر می دارد. 

وی تاکید کرد: حوزه صنعت دستی نیاز به سرمایه گزاف ندارد و مواد اولیه آن در کشور موجود است و با توجه به اینکه این حوزه صنایع پاک است می تواند به کانونی در اشتغالزایی و تولید ثروت بدل شود. 

نامور مطلق اضافه کرد: برای گذر از اقتصاد نفتی، پرداختن به داشته های داخلی و ظرفیت های درونی امری ضروری است که در این راستا صنایع دستی می تواند نقش موثری هم در بالا بردن نرخ بهره وری و هم ایجاد اشتغال پایدار ایفا کند. 

وی، برپایی نمایشگاه های صنایع دستی را گامی اساسی برای معرفی داشته های فرهنگی استان ها عنوان کرد و گفت: بیش از ۱۰درصد از گردش مالی این نمایشگاه ها به استان میزبان اختصاص می یابد. 

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تاکید کرد: نمایشگاه های صنایع دستی صحنه گفتمان سازی فرهنگی، معرفی میراث پیشینیان و زیبایی شناسی منقول ایرانیان است که انتظار می رود مردم به این مهم توجه بیشتری داشته باشند. 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی نیز گفت: تمهیدات لازم برای برگزاری این نمایشگاه ملی از اردیبهشت ماه جاری از سوی معاونت صنایع دستی ادراه کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی اندیشیده شد و از هنرمندان تمام نقاط کشور برای حضور در این نمایشگاه دعوت به عمل آمد. 

سید محمد حسینی ظرفیت صنایع دستی استان مرکزی را در شرایط ایده آلی ارزیابی کرد و گفت: صنایع دستی این استان ۱۰ نشان جهانی از سازمان یونسکو و ۴۱ نشان ملی دریافت کرده است. 

گفتنی است این نمایشگاه تا ۲۷ مرداد ماه جاری همه روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۲ پذیرای علاقه مندان است.

عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه