English

بانزدیک شدن به انتخاب مدیرآینده شهرداری:

انتخاب شهردار یک موضوع عقلانی نه احساسی

در این روزها که بحث انتخاب شهردار بیش از همه مسائل برای مردم شهر سنندج مهم و حیاتی است ،نگاهی به مدیریت شهرداری و مشکلات و چالش های آن بسیار لازم است

  انتخاب شهردار یک موضوع عقلانی نه احساسی

خبرگزاری موج-بهنام محمدمرادی؛ قبل از هرچیز بایستی گذری کوتاه به انتخابات شورای شهر داشت که منتخبان آن ،رای دهنده و انتخاب کننده شهردار هستند. زمان انتخابات با زمان بعد از آن همیشه متفاوت بوده بدین معنی که در زمان انتخابات مسائل و موضوعات مهم از جمله مسائل شهری کاملا احساسی و بدون کارشناسی و نظرفنی بررسی می شود. اما بعد از انتخابات مسائل باید کاملا منطقی و عقلانی دنبال شود به گونه ای که صلاح و مصلحت شهر و تمامی ۵۰۰هزار نفر ساکن در سنندج مد نظر قرار گیرد نه فقط به جناح ها و احزاب و گروه های کوچک پرداخته شود.

موضوعی که این سال ها زیاد به گوش رسیده بومی یا غیر بومی بودن شهردار است.

 بله در مسائل و موضوعات آموزشی بومی به کسی اطلاق می شود که سال ها در آن شهر ساکن باشد، اما در مسائل مدیریتی بومی به شخصی گفته می شود که دلسوز شهر باشد و بتواند با برنامه های خود در راستای آبادانی و آرامش مردم گامی بردارد.

اکنون ۱۷ ماه از مدیریت منوچهر فخری می گذرد که اگر به همین نسبت زمانی، به کارهای انجام گرفته با شهادت آمار و ارقام و نیز آنچه را مشاهده می کنیم توجه نماییم عملکرد مثبتی را شاهد بوده ایم  چون با تغییر مدیریت در شهرداری فقط ۴ الی ۶ ماه زمان لازم است تا بتوان نیرو ها ، امکانات، موانع و پتانسیل های دستگاه را دریافت و بعد با تمام این شناخت ها برنامه های مدیریتی، عمرانی و فرهنگی را پیاده کرد. در تمام دنیا تغییر مدیریت شهرداری در بازه زمانی کوتاه آفت بوده و شهر سنندج هم اکنون دچار این آفت شده وقتی به طول عمر مدیریتی شهرداران سنندج نگاهی می ندازیم می بینیم که بیشتر آن ها عمر حضورشان حدودا دوسال بوده است، قطعا در چنین شرایطی نمی توان شاهد کارهای عمرانی و تغییرات اساسی در شهر باشیم.

منتخبان دوره پنجم شورای شهر که اکثرا جوان، تحصیلکرده و خوش فکر هستند قطعا آینده را به مسائل زودگذر و جناحی ترجیح می دهند و نیک می دانند مردم شهر سنندج در آینده، بیشتر در خصوص مسائل عمرانی از آنها گزارش عملکرد طلب خواهند کرد پس در چنین شرایطی تغییر شهردار به صلاح شهر نیست آن  هم مدیری که در طول 17 ماه توانسته پروژه های ناتمام زیادی را به اتمام برساند و از لحاظ ساختار اداری نیز، هم اکنون شهرداری به ثبات مدیریتی  رسیده و کارمندان با هر شرایط استخدامی از اینکه حقوق سر وقت پرداخت می شود خشنود و راضی هستند که این خود نشانه عملکرد مثبت مدیریت در زمینه رفاهی کارمندان شهرداری می باشد.

ظرف مدت 17 ماه، ۱۶ میلیارد بدهی  به کارکنان بطور کامل پرداخت شده و پروژه های ناتمام به اتمام رسیده و در حال حاضر افکار عمومی جامعه دارای رضایتمندی مطلوبی است. آیا بهتر آن نیست بجای تعجیل در شروع عملکرد پیش از شناخت  و اشرافیت کامل برمشکلات و نقاط قوت شهر و ایجاد بحران مجدد، به شهردار برنامه های عمرانی و مشاوره ای در راستای آبادانی شهر داده شود؟

اکنون که 6 ماهه اول سال رو به پایان است با انتخاب مجدد مدیری دیگرکه هیچگونه آشنایی نزدیکی با موانع وفرصت های شهر ندارد فقط 2 ماه لازم است تا امور اداری در وزارت کشور و مراسم تودیع و معارفه انجام پذیرد و این یعنی 9 ماه از سال به اتمام رسیده، در  3 ماه باقیمانده هم نمی توان معجزه کرد و سال بدون هیچ دستاورد قابل ملاحظه ایی به پایان خواهد رسید.

سال جدید هم با هزاران اما و اگر ها روبروست با تمام این اوصاف و شرایط موجود ماندن و همکاری با مدیر حال حاضر بلدیه سنندج  منطقی ترین کار ممکن است و قطعا اعضای محترم شورا هم جواب این تصمیم عقلانی را با رو سپیدی درپیشگاه مردم فهیم شهر، خواهند گرفت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه