نماینده ولی فقیه در گیلان:
مدافعان حرم تربیت شدگان مساجد هستند
نماینده ولی فقیه در گیلان به اعزام رزمندگان به جبهههای حق علیه باطل از مساجد در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: امروز مدافعان حرم در سوریه تربیتشدگان مساجد هستند.
به گزارش خبرگزاری موج از رشت، آیتالله زینالعابدین قربانی امروز در گردهمایی روحانیون استان به مناسبت گرامیداشت روز جهانی مساجد اظهار کرد: روحانیون خادمان و عمرانکنندگان مساجد هستند.
وی، نامگذاری روز مساجد را به دلیل اهانت صهیونیستها به مسجدالقصی عنوان کرد و افزود: سازمان کنفرانس اسلامی سیام مردادماه را به عنوان روز گرامیداشت مساجد نامگذاری کرده است.
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر زنده نگهداشتن و آبادی مساجد، بیان کرد: قرآن میفرماید؛ افراد با ایمان و دارای عمل صالح آبادکنندگان مسجد هستند.
آیتالله قربانی، توجه به معنویت را از نکتههای مهم توسط روحانیون در مساجد خواند و تصریح کرد: انسانها در زندگی تکالیفی دارند و با انجام آن خدایی شده و به بهشت میروند.
وی ادامه داد: امروز دانشگاهها، دانشسراها و شورای امنیت نمیتوانند روح معنویت و خدایی شدن را در جامعه پیاده کنند و این روح باید از طریق علما در مساجد پیاده شود.
امام جمعه رشت، روح اسلام را درک حقیقت قرآن و پیاده کردن آن در زندگی عنوان کرد و گفت: ستیز با دشمنان با الگوگیری از امام حسین(ع)، امام صادق(ع) و امام(ره) تحقق پیدا میکند.
آیتالله قربانی با اشاره به رقص شمشیر دشمنان و فروش بیش از ۴۰۰ میلیارد دلار سلاح به کشورهای اسلامی، خاطرنشان کرد: امر مذکور نشاندهنده بیمعنا بودن فریضه نماز در این کشورها است.
وی بر آگاهی امامان جمعه و جماعت از روح اسلام تأکید کرد و یادآور شد: روحانیون با کسب سرمایههای علمی باید غذای مناسب معنوی برای مردم در مساجد ارائه کنند.
نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه اعتقادات، احکام دینی و برنامههای اجتماعی غذای معنوی جامعه را تشکیل میدهند، اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس رزمندگان از مساجد به جبههها اعزام شدند و اکنون مدافعان حرم در سوریه تربیتشدگان مساجد هستند.
آیتالله قربانی به تبلیغ دشمن در شبکههای ماهوارهای علیه قرآن، خداوند، پیامبران و اخلاق الهی اشاره کرد و افزود: علما باید با مطالعه پاسخگوی شبهات در جامعه باشند.
وی با اشاره به اینکه روشنگری علما میتواند موجب تغییر رفتار انسانها شده و جامعه را متحول کند، بیان کرد: در مرتبه نخست باید علم روحانیون ارتقا پیدا کند و علما معلومات خود در امور مختلف را بالا ببرند.
عضو مجلس خبرگان رهبری، اخلاص علمای دین در تاثیرگذاری بر دیگران را موثر خواند و تصریح کرد: مسجد مکانی مقدس و پاک است ضمن اینکه مساجد باید برای نسل امروز جامعه جاذبه داشته باشند.
آیتالله قربانی متذکر شد: اگر بتوانیم شمهای از جاذبه امام(ره) و آیتالله بهجت را داشته باشیم مردم جذب مساجد میشوند.
وی با بیان روایتی از پیامبر اکرم(ص)، اظهار کرد: افراد خدایی و اخلاقی وارد مساجد میشوند و انسان در مساجد دوستان خوبی پیدا میکند.
امام جمعه رشت، فطرت مردم را الهی توصیف کرد و یادآور شد: امروز باید مساجد را با علم، دانش و تقوا مامور کنیم تا مدافعان حرمی مانند شهید حججیها تربیت شوند و سر خود را در راه خدا فدا کنند.
وجود ۷۳ هزار مسجد در کشور
دبیر ستاد رسیدگی به امور مساجد گیلان نیز در جلسه مذکور فعالیت مساجد را فراتر از امور مذهبی عنوان کرد و گفت: مساجد به غیر از مسائل تربیتی، فرهنگی، عبادی و ... یکی از نهادهای پر تحرک سیاسی محسوب میشود ضمن اینکه انقلاب اسلامی از مساجد آغاز شده است.
حجتالاسلام جمال یاری به تربیت انسانهای بزرگ توسط علما در مساجد اشاره کرد و افزود: مسجد تنها محل تجمع مردم، اعزام به جبههها و اقامه نماز نیست بلکه به طور فزآینده در راستای اهداف متعالی در حرکت است.
وی با بیان اینکه به ازای هر یکهزار و ۴۱ نفر یک مسجد در کشور وجود دارد، تصریح کرد: از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون ۵۰ هزار مسجد به مساجد کشور اضافه شده و اکنون ۷۳ هزار مسجد در کشور داریم.
ارسال نظر