همزمان با فرارسیدن هفته دولت؛
دانشکده فناوری های نوین دانشگاه گیلان افتتاح شد
دانشکده فناوری های نوین با حضور معاون رئیس جمهوری و استاندار گیلان در دانشگاه گیلان افتتاح شد.
![دانشکده فناوری های نوین دانشگاه گیلان افتتاح شد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/PtP3F81gL71o/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh1ob8KGD9QlZ/%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%AA%D8%A7%D8%AD+%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%A9%D8%AF%D9%87.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج از رشت، این دانشکده در زمینی به مساحت شش هزار و ۵۰۰ مترمربع و زیربنای ۲ هزار و ۸۳۱ متر مربع، با هزینه شش میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان احداث شده است. برای ساخت این دانشکده تاکنون ۴ میلیارد تومان از اعتبارات ملی اختصاص یافته است.
هفته دولت امسال با محوریت شعار تدبیر و امید برای تولید و اشتغال برگزار میشود. گیلان در طول هفته دولت امسال شاهد بهره برداری از یک هزار و ۱۷۴ پروژه عمرانی و تولیدی بزرگ و کوچک با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۲۶ میلیارد تومان است.
در نخستین روز از هفته دولت با حضور معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه و همچنین استاندار گیلان، کلنگ آغاز عملیات اجرایی احداث فاز ۳ کارخانه گیل راد شمال در شهرک صنعتی سفیدرود رشت به زمین زده شد. همچنین با حضور نوبخت نشست با فعالان اقتصادی و صاحبان صنایع برگزار شد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر