مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان در دیدار مدرسین صلیب سرخ اسپانیا:
افزایش مهارت اعضا در گرو آموزش های تخصصی مبتنی بر تکنولوژی است
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان گفت: آموزش ها ی تخصصی مبتنی بر دانش و تکنولوژی روز می تواند موجب افزایش مهارت و توانمندیهای اعضای و پرسنل این جمعیت گردد.
![افزایش مهارت اعضا در گرو آموزش های تخصصی مبتنی بر تکنولوژی است](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/SOyGIFNAk1Vl/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh-i5SxJL38qL/%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86-+%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1+%D8%AC%D9%85%D8%B9%DB%8C%D8%AA+%D9%87%D9%84%D8%A7%D9%84+%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%B1+2.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، مومنی درحاشیه برگزاری دوره آموزشی معیشت در سوانح به میزبانی سازمان جمعیت هلالاحمر گفت: جمعیت هلال احمر اصفهان آموزش های متنوعی را در زمینه های امدادی بشردوستی و خدمات عام المنفعه و نیز آموزش های همگانی به مردم ارائه می کند.
وی افزود: از آنجایکه جمعیت هلال احمر باید در راستای پاسخگویی به حوادث آماده و سرعت بالایی داشته باشد انتقال دانش روز و تبادل تجربیات از طریق برگزاری دوره های آموزشی مختلف از ضروریات است.
مومنی با اشاره به ارتباط، تعامل و همکاری میان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با سایر جمعیت های ملی و فدراسیون بین المللی صلیب سرخ افزود: آماده همکاری و مشارکت در زمینه برگزاری دوره های آموزشی بین المللی در اصفهان هستیم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان به برگزاری چندین دوره بین المللی در مرکز تخصصی آموزش های امداد و نجات اصفهان اشاره و تصریح کرد : حضور مدرسان مجرب و مربیان کار آزموده بین المللی در این دوره ها فرصت مناسبی برای اشتراک گذاری تجربه ها ، انتقال دانش و توسعه آموزش ها است.
گفتنی است در این دیدار خانم مارتا الجاننو مونگه وآقایان استوریز بگوریستین و سرخیوگارسیا گزارشی از فعالیت های صلیب سرخ اسپانیا در زمینه های آموزشی و فعالیت های اجتماعی ، داوطلبانه و امدادی ارائه کردند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر