مدیرکل امور روستایی استان گلستان
اجرا سامانه توسعه روستایی در استان گلستان
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان گفت: سامانه توسعه روستایی در استان گلستان اجرا میشود که زیرمجموعه سامانه "ساترا" است و اطلاعات روستاها و آبادیها را مشخص میکند.
![اجرا سامانه توسعه روستایی در استان گلستان](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/Q79g5BRUvn8w/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh_jsfkg3lAyv/%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DA%A9%D9%84+%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1+%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C+%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86+%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، علی نصیبی ظهر امروز اظهار داشت: نگاه ما به روستاها بر حسب آمار و اطلاعات اعلام شده است و سازمان برنامه بودجه درصدد این است که سامانه توسعه روستایی گلستان را اجرا کند که زیرمجموعه سامانه "ساترا" است و اطلاعات روستاها و آبادیها را مشخص میکند.
نصیبی افزود: سامانه کارآفرینی روستایی را در استان دنبال می کنیم که بر اساس آن میزان واحدهای اقتصادی روستاها مشخص می شود.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان گفت: در این سامانه به تجارت موفق روستایی توجه شده و تمام اطلاعاتی که منجر به ایجاد شغل روستایی می شود و حمایتهای لازم انجام می شود.
نصیبی تاکید کرد: سال گذشته ستاد اقتصاد مقاومتی از طریق صندوق توسعه ملی 1.5 میلیارد تومان برای توسعه و اشتغال روستاها اختصاص داد و در طی هفته آینده شیوهنامه آن در اختیار استانها قرار می گیرد.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان گفت: آماری که از برنامه و بودجه گرفته شده ۶۰ درصد اعتبارات استان در روستاها ارائه شده است.
نصیبی افزود: در دوره گذشته 64 خانم عضو شورا و 44 دهیار خانم داشتیم اگر چه به نسبت دهیاریها رقم پایین است اما جزء 5 استان برتر از این شاخصه محسوب میشویم.
وی درباره وضعیت روستای جهانتیغ شهرستان گرگان از این روستا افزود: روستای جهانتیغ در مجاورت روستای گناره بخش بهاران قرار دارد و مشکلات آن را انکار نمیکنیم و مدعی نیستیم در یک سال روستاهای ما گلستان میشود.
این مسئول افزود: در تابستان بسیاری از روستاهای گلستان مشکل کمبود آب آشامیدنی برخوردار بودند که جزو نیاز اول آنها به شمار میرود.
مشکلات این روستاها
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان تاکید کرد: مشکلات این روستاها محصولی از عملکرد دهههای پیش است و نگاه ما این است تغییر رویکرد و نهادهای تاثیرگذار روستا از اعتبار خاصی برخوردار شوند و امید داریم اعتبارات به گونهای باشد که اشتغال و عمران در یک رقابت نامحسوس به روستاها تعلق بگیرد.
وی افزود: هر چند محدودیت اعتبارات داریم اما برای روستاهایی که مشکل دارند نیاز است به صورت موردی وارد شویم، البته جزو مجموعه دهیاریها، به 3 هزار و 600 نفر حقوق پرداخت میکنیم.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان تاکید کرد: در طرح شهید شوشتری چند دستگاه خاص فعالیت میکنند و ما هم به عنوان یک دستگاه قرار داریم و امید داریم بتوانیم برای روستاهای طرح شهید شوشتری به صورت خاص اعتبار کسب کنیم.
نصیبی افزود: با وجود محدودیتهای مالی دستگاهها، نیاز است که به طرح شهید شوشتری اعتبار بیشتری اختصاص دهند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر