English

مدیرکل امور روستایی استان گلستان

اجرا سامانه توسعه روستایی در استان گلستان

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان گفت: سامانه توسعه روستایی در استان گلستان اجرا می‌شود که زیرمجموعه سامانه "ساترا" است و اطلاعات روستاها و آبادی‌ها را مشخص می‌کند.

 اجرا سامانه توسعه روستایی در استان گلستان

به گزارش خبرگزاری موج، علی نصیبی ظهر امروز اظهار داشت: نگاه ما به روستاها بر حسب آمار و اطلاعات اعلام شده است و سازمان برنامه بودجه درصدد این است که سامانه توسعه روستایی گلستان را اجرا کند که زیرمجموعه سامانه "ساترا" است و اطلاعات روستاها و آبادی‌ها را مشخص می‌کند.

نصیبی افزود: سامانه کارآفرینی روستایی را در استان دنبال می کنیم که بر اساس آن میزان واحدهای اقتصادی روستاها مشخص می شود.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان گفت: در این سامانه به تجارت موفق روستایی توجه شده و تمام اطلاعاتی که منجر به ایجاد شغل روستایی می شود و حمایت‌های لازم انجام می شود.

نصیبی تاکید کرد: سال گذشته ستاد اقتصاد مقاومتی از طریق صندوق توسعه ملی  1.5 میلیارد تومان برای توسعه و اشتغال روستاها اختصاص داد و در طی هفته آینده شیوه‌نامه آن در اختیار استان‌ها قرار می گیرد.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان گفت: آماری که از برنامه و بودجه گرفته شده ۶۰ درصد اعتبارات استان در روستاها ارائه شده است.

نصیبی افزود: در دوره گذشته 64 خانم عضو شورا و 44 دهیار خانم داشتیم اگر چه به نسبت دهیاری‌ها رقم پایین است اما جزء 5 استان برتر از این شاخصه محسوب می‌شویم.

وی درباره وضعیت روستای جهانتیغ شهرستان گرگان از این روستا افزود: روستای جهانتیغ در مجاورت روستای گناره بخش بهاران قرار دارد و مشکلات آن را انکار نمی‌کنیم و مدعی نیستیم در یک سال روستاهای ما گلستان می‌شود.

این مسئول افزود: در تابستان بسیاری از روستاهای گلستان مشکل کمبود آب آشامیدنی برخوردار بودند که جزو نیاز اول آن‌ها به شمار می‌رود.

مشکلات این روستاها

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان تاکید کرد: مشکلات این روستاها محصولی از  عملکرد دهه‌های پیش است و نگاه ما این است تغییر رویکرد و نهادهای تاثیرگذار روستا از اعتبار خاصی برخوردار شوند و امید داریم اعتبارات به گونه‌ای باشد که اشتغال و عمران در یک رقابت نامحسوس به روستاها تعلق بگیرد.

وی افزود: هر چند محدودیت اعتبارات داریم اما برای روستاهایی که مشکل دارند نیاز است به صورت موردی وارد شویم، البته جزو مجموعه دهیاری‌ها، به 3 هزار و 600 نفر حقوق پرداخت می‌کنیم.

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری گلستان تاکید کرد: در طرح شهید شوشتری چند دستگاه خاص فعالیت می‌کنند و ما هم به عنوان یک دستگاه قرار داریم و امید داریم بتوانیم برای روستاهای طرح شهید شوشتری به صورت خاص اعتبار کسب کنیم.

نصیبی افزود: با وجود محدودیت‌های مالی دستگاه‌ها، نیاز است که به طرح شهید شوشتری اعتبار بیشتری اختصاص دهند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه