معاون مرکز فوریتهای پزشکی قم :
آمار فوتی های حادثه انفجار مسافرخانه در قم به پنج تن رسید
معاون مرکز فوریتهای پزشکی قم گفت: با بیرون آوردن جسد یک خانم حدود ۶۰ ساله از زیر آوار ، آمار فوتی های حادثه انفجار مسافرخانه در قم به پنج تن رسید.
![آمار فوتی های حادثه انفجار مسافرخانه در قم به پنج تن رسید](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/wMEHLw3ddAFd/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh5EhjdUu9laH/%D8%A7%D9%86%D9%81%D8%AC%D8%A7%D8%B1.jpg)
معاون مرکز فوریتهای پزشکی قم در گفت وگو با خبرنگار موج در قم خاطرنشان کرد: پیش از این چهار نفر فوتی از زیر آوار خارج شده بود و تعداد مصدومان این حادثه همان ۱۴ تن می باشد که ۱۲ تن آنها در بیمارستان های نکویی و علی ابن ابیطالب قم بستری شدند.
مهدی فراهانی یادآورشد: احتمال اینکه افراد دیگری در زیر آوار باشند کم است ولی همچنان نیروهای آتش نشانی و اورژانس در محل حضور دارند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر