معاون هماهنگی امور اقتصادی وتوسعه منابع استانداری قم:
موانع کارآفرینی در قم برطرف شود
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری قم با تاکید بر شناسایی موانع کارآفرینی در این استان گفت: راهکارهای علمی و کارشناسی در این زمینه ارائه شود تا بتوان موانع کارآفرینی را برطرف کرد.
به گزارش خبرگزاری موج از قم، معاون استاندار قم در جلسه هیات امناء کانون کارآفرینی استان قم تصریح کرد: باید با هم افزایی و همفکری بخش خصوصی و دولتی مشکلات کارآفرینی مورد نقد و بررسی قرار گیرد تا بتوان زمینه ایجاد اشتغال در استان را بیش از پیش فراهم کرد.
وی، ایجاد اشتغال را از مهمترین دغدغه های دولت عنوان کرد و گفت: باید با تشکیل اتاق فکر و اجرای سیاست های حمایتی، کارآفرینان را جذب کرد.
سید صدرالدین موسوی با بیان این که باید از ظرفیت نهادهای علمی و مراکز آموزشی بهره برد گفت: کانون کارآفرینی استان قم باید با دانشگاه ها و نخبگان استان ارتباط برقرار کند تا تجربه های آنان مورد استفاده قرار بگیرد.
وی ادامه داد: در استان قم بیش از ۵۰ شرکت دانش بنیان فعال است که باید به راهکارهای این شرکت ها برای ایجاد کارآفرینی و نوآفرینی اهتمام ورزید.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم نیز در این جلسه، سختگیری با سرمایه گذاران را مورد اشاره قرار داد و گفت: گاهی تعدادی از دستگاه ها با بخش خصوصی جزیره ای عمل می کنند که این امر باعث خروج سرمایه گذاران از استان می شود.
احمد ذاکری تاکید کرد: فرصت های سرمایه گذاری در گذشته توجیه داشته است که این امر در حال حاضر به خاطر رویکردها و نگاه توسعه ای استان، تغییر کرده است.
وی با تاکید بر این که در بخش صنعت از ظرفیت بخش خصوصی به خوبی استفاده می شود گفت: سرمایه گذاری در این بخش اشتغال خوبی در استان ایجاد کرده است که در حوزه های دیگر نیز باید مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس کانون کارآفرینی استان قم در ادامه این جلسه، با اشاره به این که در استان قم ۱۰۹ کارآفرین وجود دارد گفت: این تعداد کارآفرین در حوزه های مختلف دارای طرح هستند، ضمن این که ۲ مرکز مشاوره کار در استان راه اندازی شده است که طرح های را به صورت علمی و کاربردی تهیه می کند.
حمید رضا عالمی افزود: کانون کارآفرینی به دنبال ایجاد پل ارتباطی بین کارآفرینان و مدیران استانی برای برنامه ریزی و به حرکت درآوردن چرخ های اقتصادی در استان است.
وی تصریح کرد: سرمایه گذاران خوبی وارد این استان می شوند ولی به دلیل سختگیری ها و ایجاد موانع توسط دستگاه های اداری قم، جذب استان های دیگر می شوند.
عضو هیئت امنای کانون کار آفرینی قم نیز ادامه داد: کانونهای کار آفرینی اتاق فکر کسبوکار در استان محسوب میشود که ضرورت دارد تا تعامل با دستگاههای اجرایی استان بیشتر از گذشته شود.
سید محمد طباطبایی خاطرنشان کرد: تعامل و همکاری با پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد، مراکز و مؤسسات فنی و ورود به مباحث جدید سرمایهگذاری باید در کانونهای کار آفرینی مورد توجه قرار بگیرد.
سرپرست سرمایهگذاری و تأمین منابع اداره کل میراث فرهنگی استان قم نیز در ادامه این جلسه تاکید کرد: لازم است برای تشویق و شناسایی کارآفرینان برتر و نمونه استان از این افراد موفق تجلیل شود که به نظر میرسد اقدامی درخور توجه باشد.
مهدی حسین نژاد ادامه داد: امیدواریم کار آفرینی در استان قم با محوریت گردشگری و حمایت و شناسایی صنایعدستی صورت بگیرد تا علاوه بر رونق کسبوکار و جذب گردشگر به استان سبب احیا آثار تاریخی و صنایعدستی استان شود.
ارسال نظر