معاون فرهنگ و ارشاد کهگیلویه و بویراحمد:
جشنواره روستاها و عشایر «دوستدار» کتاب در کهگیلویه و بویراحمد برگزار میشود
معاون فرهنگی ادارهکل فرهنگ و ارشاد کهگیلویه و بویراحمد گفت: جشنواره روستاها و عشایر «دوستدار» کتاب در این استان برگزار میشود.
![جشنواره روستاها و عشایر «دوستدار» کتاب در کهگیلویه و بویراحمد برگزار میشود](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/Ic3ynrQvcxc2/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh4zGG-h2DoDF/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87+%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8+%DA%A9%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%87+20+%D8%A2%D8%A8%D8%A7%D9%86+%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1+%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج از یاسوج، رضا خردمند اظهار داشت: چهارمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب با هدف گسترش عدالت فرهنگی، پشتیبانی از اقدامات انجام شده و طرحهای ابتکاری در حوزه کتاب و کتابخوانی و جلب توجه سازمانها و نهادهای مرتبط به اهمیت کتاب در جامعه برگزار میشود.
وی عنوان کرد: مجموعه فعالیتهای فرهنگی و ترویجی مرتبط با کتابخوانی که با مشارکتهای مردمی، نهادها و سازمانهای فعال روستاییان و عشایر اجرا شده یا برای اجرا در سال آینده برنامهریزی شده میتواند نامزد شرکت در چهارمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب باشد.
خردمند با اشاره به اینکه اهداف، شیوه اجرا، نهادهای مشارکتکننده و نحوه تامین بودجه در هر برنامه باید مشخص باشد، ادامه داد: متقاضیان شرکت در این جشنواره باید مجموعه فعالیتها، برنامهها، مدارک و مستندات را با امضای دهیار، رئیس شورای اسلامی و مسئول کتابخانه یا متولی طرحهای کتابخوانی به همراه فرمهای تکمیل شده تا پایان وقت اداری روز دوشنبه بیستم آذر ۱۳۹۶ به دبیرخانه استانی جشنواره مستقر در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تحویل دهند.
وی تصریح کرد: برنامههای ارسالی میتواند شامل مجموعه فعالیتها مختلف از جمله اقدامات زیربنایی شامل تاسیس نهادهای مرتبط به کتابخوانی از جمله کتابخانه، واگذاری زمین، تامین تجهیزات و امکانات زیربنایی و فعالیتهای ترویجی شامل برگزاری مسابقات، جشنوارهها، نمایشگاهها باشد.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: متناسب با نیازهای محلی، آیینهای بومی و ارزشهای دینی و ملی، تاثیر در پایداری ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، تازگی و کیفیت در محتوا و شیوه اجرا ، پوشش جمعیتی مناسب و توجه جدی به زنان، کودکان و نوجوانان از جمله مهمترین شاخص برای انتخاب روستاها و عشایر برگزیده دوستدار کتاب است.
خردمند با بیان اینکه به روستاهای برتر در این جشنواره ۵۰۰ میلیون ریال با هدف خرید اقلام فرهنگی اختصاص مییابد، ابراز کرد: سال گذشته روستای درب کلات شهرستان دنا در بین بیش از ۳۰۰ هزار اثر به عنوان ۱۰ مورد برتر شناخته شد.
ارسال نظر