در نشست شورای گفتوگوی بخش خصوصی و دولت مطرح شد
سنگها را باید از جلوی پای تولیدکنندگان برداریم / ۴۱۸ میلیارد تومان پیمانکاران از دولت طلب دارد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: نباید در مسیر تولید سنگاندازی کنیم، بلکه باید سنگها را از جلوی پای تولیدکنندگان برداریم.
به گزارش خبرگزاری موج از یاسوج، علی محمد احمدی عصر امروز در نشست شورای گفتوگوی بخش خصوصی و دولت، با بیان اینکه اتاق بازرگانی یاسوج در طراز اتاقها مطرح حاضر شده است، اظهار کرد: این استان بسترهای لازم برای توسعه و فعالیت بخشهای مختلف اقتصادی را دارد.
وی با بیان اینکه حمایت از واحدهای تولیدی و توجه به آنها ضرورت دارد، گفت: بنده ترس از توزیع پولها دارم و ما باید هر جا واحد تولیدی نیاز به پول دارد، دست او را بگیریم و پول را توزیع کنیم و جایی که هم لازم نیست، این کار انجام نگیرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: منابع و امکانات باید منجر به تولید بیشتر و یا اشتغال شود و به همین دلیل نباید بدون برنامهریزی دقیق و صحیح منابع مالی را توزیع کنیم.
وی در ادامه افزود: اتاق بازرگانی یاسوج ظرفیت بسیاری خوبی برای ایجاد بسترهای مناسب جهت هماهنگی و تعامل بیشتر دولت و بخش خصوصی دارد. و همچنین بستر سازی برای قوام واحد های تولیدی نیز مورد تاکید است.
احمدی با بیان اینکه دولت پر هزینه اداره میشود، افزود: دولت را به سمت رفته است که تصدیگری میکند و از ان طرف مدیران ما مدیرانی نیستند که مستقل حرکت کنند، و باید تلاش ما به گونهای باشد که بخش خصوصی رونق بگیرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه باید بر روی توزیع اعتبارات اشتغال حساسیت بیشتری به خرج دهیم، اظهار کرد: سرمایهگذاران نیز باید اعتبارات را در همان کاری که پول را برای آن گرفتهاند، خرج کنند و بعد از انجام کارهای مدنظر و توافق شده، آن موقع به فکر خرید خانههای لوکس و ماشینهای آنچنانی باشند. و نوش جانشان باشد.
وی گفت: سرمایهگذاران تسهیلات را میگیرند اما به دلیل سوء مدیریتها و انحرافاتی که گاهاً به وجود میآید، هر روز بهانهتراشی کنیم برای پرداخت تسهیلات. و متأسفانه در کشور ما برای توجیه کردن حرف زیاد است.
احمدی همچنین خطاب به مسوولان گفت: نباید در مسیر تولید هر روز سنگاندازی کنیم و ما باید سنگها را از جلوی پای تولیدکنندگان برداریم. به طور مثال سازمان تامین اجتماعی و امور مالیاتی با تعامل بیشتر ضمن دفاع از حقوق ملت با تولید کنندگان با گفتمان اعتدال حرف بزنند. و ما باید به یک فهم واحدی برسیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه بیان کرد: متأسفانه ما با یک نابرابری ناخواستهای را در سطح استان میبینیم، لذا تلاش ما با این باشد که استان را از این چندگانگی رهایی دهیم. و همانطوری که در شهرهای همانند یاسوج، گچساران و سیسخت شاهد رویش آرام آرام صنعت هستیم باید در شهرهای مثل دهدشت و لنده نیز صنعت رویش پیدا کند. و توسعه متوازن همه مناطق استان که یک ضرورت است، محقق شود.
احمدی با تاکید بر توسعه پایدار در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد، افزود: توسعه پایدار و متوازن تمام مناطق استان برای ما مورد تاکید است و باید به این حوزه توجه داشت. با سفر به کشورهای خارجی نه مشکل تولید برطرف میشود و نه اشتغال. و زمانی که سفر کشورهای خارجی میرویم و یا میآیم که بتواند مشکلات ما را برطرف کند، این مسئله خوب است و الا رفتن به آن طرف آب و کیفش را ببریم دردی را دوا نمیکند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، اظهار کرد: در آن جلسه با برخی از بانکها با تندی صحبت کردم که بعداً با خودم گفتم، نباید اینگونه رفتار میکردیم، اما با ارزیابی عملکرد بانکها در دادن تسهیلات رونق تولید پشیمان شدم چرا تندتر با این بانکها برخورد نکردم.
احمدی گفت: در کشور جایگاه خوبی به لحاظ تعداد واحدهای تولیدی و هم از نظر تسهیلات داریم، اما اگر ما خوب را رفته باشیم و درد را خوب فهمیده باشیم، باید خروجی آنها اشتغالزایی باشد.
وی تاکید کرد: باید با واحدهای تولیدی با اعتدال برخورد شود و هم حقوق دولت و هم حقوق کارفرما دیده شود.
وی با تأکید بر این که همه باید بر روی یک سفره برابر باشند افزود: نمیتوان قبول کرد که خواهر و برادری در لنده و دهدشت و سیسخت و باشت روی سفره نابرابر نسبت به سایر نقاط استان باشد.
احمدی تصریح کرد: فعالیتها و برنامه های انجام شده در حوزه بخش خصوصی امید بخش است و در بخش پیمانکاری نیز ظرفیتهای اقتصادی قابلیت توسعه را دارد.
وی افزود: استان ظرفیتهای خوبی برای باز کردن بستر حرکت به سمت بخش خصوصی در حوزه های مختلف دارد.
استاندار بیان داشت: باید در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با بهره گیری از ظرفیت ها، موانع تولید را به شکل جدی پیگیری کنیم.
وی ابراز داشت: همان اندازه که تزریق منابع به واحد های دارای مشکل مورد تاکید است، بر روی توزیع اعتبار به نحو صحیح و با بازدهی مناسب نیز حساس هستیم.
احمدی با بیان اینکه تزریق تسهیلات به واحد ها مهم است، گفت: اما باید با تزریق منابع و تجهیزات، تولید، اشتغال و یا تولید و اشتغال در کنار هم افزایش یابد.
احمدی ابراز داشت: باید همه تلاش ها بر این باشد که بخش خصوصی را کارآمد کرده و به بلوغ برسانیم و در این راستا تعریف ارتباط درست و قانومند بین دولت و بخش خصوصی ضروری است.
وی افزود: همچنین این امر نیازمند تعامل دولت و بخش خصوصی و تحقق تعهدات قانونی است.
احمدی گفت: اگر قرار است کسی را به استان بیاوریم و یا سفرهایی را به سایر نقاط داشته باشیم، باید هدفگذاری مناسب در این راستا انجام شود و این سفرها برای تزریق سرمایه و حل مشکلات واحد ها و افزایش صادرات باشد.
استاندار با بیان اینکه استان در حوزه های مختلف ظرفیت های فراوان دارد، گفت: استان باید به سمت صادرات برود و هدفگذاری ما بر این است که در نیمه دوم سال جاری اقدامات مناسبی انجام شود.
وی بر توزیع مناسب و دارای خروجی تسهیلات رونق تولید تاکید کرد.
۴۱۸ میلیارد تومان پیمانکاران از دولت طلب دارد
در این نشست ابراهیم کشاورز رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی گفت: ۴۱۸ میلیارد تومان پیمانکاران استان از دولت طلب دارند.
وی افزود: برگزاری کارگاه آموزشی با رویکرد مالی برای بخش خصوصی و دولت ضرورت دارد.
سازمان تامین اجتماعی بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان از بخش خصوصی و دولت طلب دارد
نورمحمدی مدیرکل سازمان تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با بالابردن بسته کاغذی، گفت: مکاتبات زیادی با راه و شهرسازی برای پرداخت حق بیمه شده است که تاکنون هیچ کاری در این رابطه انجام نگرفته و به تعهداتش نیز عمل نکرده است.
وی گفت: سازمان تامین اجتماعی بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان از بخش خصوصی و دولت طلب دارد که این مطالبات گاهاً مربوط به ۱۰ یا ۲۰ سال پیش است.
ارسال نظر