English

استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

دستگاه‌های اجرایی نباید جزیره‌ای عمل کنند، هدف از اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال است

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: دستگاه‌های اجرایی نباید جزیره‌ای عمل کنند، هدف ما در اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال است و باید اقدامات لازم را در این حوزه انجام دهیم.

دستگاه‌های اجرایی نباید جزیره‌ای عمل کنند، هدف از اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال است

به گزارش خبرگزاری موج از یاسوج، علی محمدی احمدی در بیست و هفتمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کهگیلویه و بویراحمد که پنجشنبه، ۱۱ آبان ماه با هدف بررسی مشکلات کارخانه سیمان مارگون در محل این کارخانه برگزار شد، اظهار کرد: حجم سرمایه گذاری بسیار بالایی برای راه اندازی این کارخانه انجام شده است و این ضرورت وجود دارد که مشکلات این کارخانه با همکاری دستگاه‌های خدمات رسان و متولی برطرف شود.

وی بیان کرد: در حوزه تأمین آب این کارخانه به صورت پایدار و تحقق آبرسانی بلند مدت، همکاری دستگاه‌های آب منطقه ای و شرکت شهرک‌های صنعتی لازم است. همچنین در حوزه هزینه آب بهای پرداختی این کارخانه، کاهش هزینه دریافتی توسط آب منطقه ای و شرکت شهرک‌های صنعتی مورد تاکید است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد به بدهی این کارخانه در حوزه گاز و برق اشاره و خاطرنشان کرد: هدفگذاری لازم برای کمک و زمان دهی به این کارخانه برای پرداخت بدهی معوق گاز و برق انجام خواهد شد.

احمدی بر توسعه جاده دسترسی و مسیر ارتباطی کارخانه تاکید و تصریح کرد: مسیر «پاتاوه به دهدشت» با فعالیت پیمانکار در دست اقدام است و تکمیل این پروژه از اولویت‌های ما محسوب می‌شود. همچنین ایجاد یک میدان در روبه روی کارخانه عملیاتی خواهد شد. اصلاح مسیر انتقال برق در مسیر کارخانه نیز اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به توسعه ناوگان حمل و نقل کارخانه ادامه داد: توسعه ناوگان حمل و نقل و استفاده از ظرفیت‌های حمایتی و کمک‌های فنی و اعتباری برای کمک به کارخانه تحقق خواهد یافت. هدفگذاری ایجاد پایانه حمل و نقل در مجاورت کارخانه با همکاری حمل و نقل و پایانه‌های استان انجام می‌شود. حمل و نقل کارخانه سیمان مارگون تقویت می‌شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر تلاش برای افزایش تولید و اشتغال در استان تاکید و عنوان کرد: جزیره ای عمل کردن دستگاه‌ها یک آسیب محسوب می‌شود و برخی مشکلات را می‌توان بدون جلسات سنگین و پرهزینه نیز حل کرد.

احمدی بیان کرد: باید ما بعنوان مسئول مشکلات مردم را حل کنیم و یکی از مواردی که می‌تواند در رفع مشکلات مردم مؤثر باشد اینست که موانع واحدهای صنعتی و تولیدی رفع و شرایط را برای آن‌ها تسهیل شود تا با فعال شدن بتوانند اشتغالزایی برای جوانان ایجاد کنند.

وی تصریح کرد: مصوبات جلسات همچون قانون برای مدیران دستگاه‌های اجرایی قابل اجرا هستند و مدیرانی موظف به اجرایی کردن مصوبات می‌باشند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه امسال سال اقتصادی مقاومتی است باید همکاری کنیم تا صنعت، تولید و بازار رونق بگیرد، اضافه کرد: دستگاه‌های اجرایی نباید جزیره‌ای عمل کنند، هدف ما در اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال است و باید اقدامات لازم را در این حوزه انجام دهیم.

همچنین داریوش دیودیده، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: سرمایه گذاری کارخانه سیمان مارگون ۲۸۰ میلیارد تومان بوده که از این میزان ۲۲ دلار ارزی و ۲۰۰ میلیارد تومان ریالی بوده است.

وی افزود: ۱۸۰ میلیارد تومان تسهیلات از سوی بانک سپه بعنوان بانک عامل به این واحد صنعتی پرداخت شده است.

دیودیده بیان کرد: عملیات اجرایی این کارخانه در سال ۸۹ آغاز شده و در سال ۹۵ به بهره برداری رسید.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: کارخانه سیمان مارگون دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بابت بهاء برق و دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بابت گاز بهاء مصرفی بدهکار است.

دیودیده اضافه کرد: نبود انبار ذخیره و دپو در بنادر بوشهر و امام، تأمین آب، راه ارتباطی، حمل و نقل، نبود پایانه حمل و نقل در مجاورت کارخانه، نبود ماشین آلات حمل سیمان به بازارهای هدف برای صادرات و مسائل زیست محیطی از دیگر مشکلات و موانع این واحد صنعتی هستند.

در این نشست ضمن بررسی وضعیت موانع کارخانه سیمان مارگون تصمیماتی برای رفع موانع این واحد صنعتی اتخاذ و مصوب شد که از سوی دستگاه‌های اجرایی، استانداری و سرمایه گذار عملی شوند.

حاشیه‌ها؛

به گزارش موج، البته استاندار صحبت‌های تند و تیز زیادی هم زد و جملاتی همانند، «حرف نزنید» «من اگر عصبانی شوم، حرف‌های دیگری هم می‌زنم»، «عذر بدتر از گناه»، ایشان اصلاً اطلاعی ندارد و «اگر کسی جرأت کرد، آمد» و من خودم پاسخگو هستم، استفاده کرد.

*جلوی درب کارخانه سیمان مارگون همزمان با ورود استاندار کهگیلویه و بویراحمد تعدادی از اهالی شهر مارگون تجمع کردند که خواستار به کارگیری بکارگیری در کارخانه سیمان و رفع مشکلاتشان شدند.، علی محمد احمدی هم در جلسه رسمی ستاد تسهیل به حضور آنها در جلوی درب استانداری اشاره کرد و گفت: مدیران با بالا کشیدن شیشه‌ها از کنار انها با بی‌اعتنایی عبور کردند.

*استاندار گفت: ما حقوق می‌گیریم که برای آنها شغل ایجاد کنیم، نه اینکه با ایجاد مشکل و موانع جلوی سرمایه‌گذاری که از آن طرف دنیا آمده، شغل‌های ایجاد شده را هم از بین ببریم.

* احمدی اضافه کرد: آقای دیودیده چنان به این کارخانه قشون کشی کرده است که هر کسی از بیرون نگاه کند، فکر می‌کند زلزله ۴۰ ریشتری آمده است؟ آیا واقعا همه ماها برای رفع یک حلقه چاه آب اینجا آمده‌ایم، شماها باید دست این سرمایه‌گذار را که از آن طرف دنیا آمده است، ببوسید که برای فرزندان و جوانان دیارتان شغل ایجاد کرده است؟ مگر این چاه متعلق به این مملکت نیست؟

* ۴۰ سال دور خودمان می‌گردیم و هیچ کاری نمی‌کنیم.

* بررسی عدم وجود پایانه در کارخانه سیمان مارگون یکی دیگر از دستورکارهایی بود که در این جلسه مطرح شد، هنگامی که استاندار کهگیلویه و بویراحمد از خوان‌پایه مدیرکل راهداری حمل و نقل و پایانه‌ها در این باره توضیح خواست، او نتوانست پاسخ قانع کننده‌ای بدهد و هم امر باعث شد تا استاندار بگوید، «من اگر عصبانی شوم، حرف‌های دیگری می‌زنم»

در ادامه بحث استاندار و خوان‌پایه مدیرکل پایانه‌های استان، یکی از مسوولان کارخانه سیمان مارگون گفت: ما ۶ هزار مترمربع زمین را برای احداث یک پایانه برای کارخانه سیمان مارگون درنظر گرفتیم و مشکلات کاربری آن را هم برطرف کرده‌ایم، اما خوان‌پایه در ادامه که گویا متوجه حرف‌ها نشده بود، گفت: اگر زمین را تغییر کاربری بدهند و طبق ضوابط صورت گیرد، ما هم همکاری می‌کنیم که استاندار خطاب به او گفت: اگر اینجا نداریم، می‌توانید یا نه، در نهایت استاندار از حرف‌های این مدیرکل قانع نشد و گفت: اطلاعات و دستورالعمل‌های لازم را برای احداث پایانه در اختیار بنده بگذارید، شخصاً خودم اقدام می‌کنم، آن موقع اگر کسی جرات کرد و برای تعطیلی آن آمد، خودم جوابگو هستم.

البته استاندار که دید خوان‌پایه‌ حرف‌های خودش را می‎‌زند، گفت: مثل اینکه ایشان اطلاعی ندارد و شما بگو چه میل دارید، تا ما همان را انجام دهیم.

* در این جلسه هنگامی که سهراب بنام مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی انجام برخی از کارها را بخشنامه‌های بالادستی‌ها و حرف‌های وزیر شرط کرد، استاندار به او گفت: وزیر وزیر نکن، اگر من اینطوری خوشم نمی‌آید، اگر مدیری از خودش اختیاری ندارد، در جلسات حضور پیدا نکند.

* استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه صحبت‌های بنام خطاب به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گفت: از محل اعتباراتی استانی، پولی را در خصوص انتقال آب به این کارخانه اختصاص دهند.

* در این جلسه پژمان نیک‌اقبالی معاون عمرانی استاندار و مجید محنایی معاون امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بر خلاف جلساتی که قبلاً با حضور سید موسی خادمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شد، ساکت نشسته بودند.

*استاندار با سرمایه‌گذار خارجی کارخانه سیمان مارگون یاسوج با زبان انگلیسی با تسلط کامل سخن می‌گفت.

* تعدادی از کارگران کارخانه سیمان مارگون نیز همزمان با دیدن خبرنگاران، اظهار کردند: ۵ ماه حقوق ما کارگران را پرداخت نکرده‌اند، و این جلسات فایده ندارد تا زمانی که پولی برای پرداخت به ماها نباشد. این جلسات فایده ندارد، برخی از کارگران به دلیل نداشتن پول رهن و کرایه منزل صاحب‌خانه‌ها آنها را جواب کرده‌اند.

* دانشی رئیس شورای شهرستان بویراحمد در این جلسه گفت: ما طبیعت سبز سقاوه را به احداث این کارخانه داده‌ایم که سبزی و شادی را در زندگی جوانان این دیار ببینم، شاید نیروهای متخصص را نتوان از بین فرزندان مارگون انتخاب کرد، اما می‌توان سایر شغل‌ها همانند، کارگری و نگهبانی و… را به آنها داد.

*استاندار کهگیلویه و بویراحمد چندین بار در جلسه تذکر داد که سکوت را رعایت کنید و از دیودیده خواست من بعد ترتیبی اتخاذ شود که هر کسی صحبت نکند، بلکه اعضای اصلی جلسه سخن بگویند.

*میزان تولید روزانه و سالانه کارخانه سیمان مارگون بعنوان تنها طرح سرمایه گذاری خارجی در استان کهگیلویه و بویراحمد به ترتیب ۳۳۰۰ و یک میلیون تن با اشتغالزایی مستقیم بیش از ۳۰۰ نفر و غیر مستقیم حدود ۷۰۰ نفر است که سال گذشته با حضور معاون اول رئیس جمهور افتتاح و به بهره برداری رسید.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه