English

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قم :

آموزش های مهارتی بیش از۶۰۰۰ بانوی قمی

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قم : ۶ هزار و ۳۰۷ تن از بانوان قمی درسال جاری مهارت های فنی و حرفه ای را فراگرفتند.

آموزش های مهارتی بیش از6000 بانوی قمی

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قم درگفتگو با خبرنگارموج درقم گفت: با اشاره به این که آموزش های مهارتی در ۲ بخش مراکز دولتی و آزاد برگزار می شود افزود: ۲ هزار و ۵۲۱ تن از بانوان قمی در مراکز دولتی بیش از ۹۰ حرفه آموزشی را فراگرفتند.

وی افزود: این آموزش ها شامل کیف دوزی، کاربر گیاهان دارویی، پرورش قارچ دکمه ای، تولید میوه خشک در منزل، قالی باف تابلویی، برنامه نویس Linu، روبان دوزی، خوشنویسی روی سنگ های قیمتی، مهارت تشکیل تعاونی، گوهر تراشی، مهندسی در توسعه وب سایت ها، مدیر سرویس دهنده های مایکروسافت، سرمه دوز سنتی و سایر رشته هاست.

احمد عطارنیا ادامه داد: در همین راستا یک هزار و ۶۹۸ بانوی قمی در قالب ۲۴۸ هزار و ۴۷۲ نفر ساعت در کارگاه های ثابت شهری، ۲۳ تن در قالب سه هزار و ۳۹۶ نفر ساعت در دوره های پیشرفته دانشگاهی، ۴۱۹ تن در قالب ۵۹ هزار و ۶۶۱ نفر ساعت در شعب شهری و ۹۳ تن در قالب سه هزار و ۹۳۳ نفر ساعت در دوره های آموزشی صنایع و صنوف شرکت کردند.

وی با اشاره به توسعه آموزش ها ویژه بانوان روستایی گفت: ۲۸ هزار و ۵۵۲ نفر ساعت دوره آموزش روستایی برای بانوان بخش های پنجگانه استان قم برگزار شد که در آن ۱۷۴ تن از زنان روستایی در رشته های امور اداری، صنایع دستی(بافت)، طراحی و دوخت و کشاورزی (امور باغی و زراعی) موفق به دریافت گواهینامه مهارت شدند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قم گفت: در ندامتگاه های استان قم نیز ۲ هزار و ۱۰۰ نفر ساعت آموزش ویژه بانوان در رشته های صنایع دستی (دوخت های سنتی، طلا و جواهر سازی)، صنایع نساجی و طراحی و دوخت ارائه شد.

وی با بیان این که آموزش ها در سکونت گاه های غیر رسمی نیز ارائه شده است گفت: ۷۷ تن از بانوان در قالب سه هزار و ۸۵۰ نفر ساعت در سکونت گاه های غیر رسمی و ۱۷ تن از بانوان در قالب ۲ هزار و ۱۵۵ نفر ساعت به صورت کارآموزی در محیط کار واقعی آموزش ها را فراگرفتند.

عطار نیا، به ارائه مهارت های فنی در آموزشگاه های آزاد اشاره کرد و گفت: سه هزار و ۷۸۶ تن از بانوان در ۲۰۶ آموزشگاه در سطح شهر مهارت ها را دریافت کردند.

وی ادامه داد: این آموزش ها در ۲۳ رشته از جمله امور مالی و بازرگانی، عمران، فناوری اطلاعات، ایمنی و بهداشت، طراحی و دوخت، مراقبت زیبایی، هنرهای تجسمی و هنرهای تزیینی در قالب ۱۲۰ حرفه آموزشی ارائه شد.

وی با تاکید بر این که کسب مهارت و شرکت در دوره‌های آموزشی بهترین راهکار اشتغال بانوان در جامعه است گفت: مهارت ‌آموزی و ایجاد زمینه مناسب برای فعالیت بانوان در جامعه می ‌تواند بهره‌ گیری مفید از نیروی کار فعال جامعه و میزان تولید را افزایش دهد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه