English

مدیرکل تعاون و کار گلستان

اختصاص یافتن ۳۸۰ میلیارد تومان تسهیلات روستایی به استان گلستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان از اختصاص ۳۸۰ میلیارد تومان تسهیلات به روستائیان استان گلستان خبر داد.

اختصاص یافتن ۳۸۰ میلیارد تومان تسهیلات روستایی به استان گلستان

به گزارش خبرگزاری موج، به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی گلستان، سعید مازندرانی در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان گرگان اظهار داشت: سهم روستائیان استان و شهرهای کمتر از 10 هزار نفر استان از تسهیلات 12.5 هزار میلیارد تومانی صندوق توسعه ملی، حدود 380 میلیارد تومان است.

وی افزود: سهمیه اشتغال استان گلستان، نزدیک به 20 هزار شغل است و به تبع آن، برای شهرستان گرگان، چهار هزار و 320 شغل مشخص شده است.

نقش بانک‌ها در اجرای طرح های اشتغالزایی

مازندرانی با اشاره به نقش بانک‌ها در اجرای طرح های اشتغالزایی، تصریح کرد: استان در طرح رونق تولید، رتبه هفتم را در کشور داراست و نزدیک به 470 میلیارد تومان تسهیلات در اختیار بنگاه‌های اقتصادی قرار گرفته که خود یک گام محکم در جهت تثبیت اشتغال است.

وی با بیان اینکه این تسهیلات در تثبیت اشتغال نقش اساسی داشته است، تاکید کرد: این اتفاق سبب شد تا جلوی اخراج حدود 3 تا 4 هزار نفر از کارگران گرفته شود. حفظ و صیانت از نیروی کار موجود و ایجاد اشتغال جدید هدف اصلی از اجرای طرح‌های اشتغالزایی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان با اشاره به طرح اشتغال روستایی و سهم استان از این تسهیلات، گفت: سهم استان از ۱۲.۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی، ۳.۸ درصد معادل حدود ۳۸۰ میلیارد تومان است.

ارائه تسهیلات اشتغال روستایی وجود ندارد

وی با بیان اینکه محدودیتی در ارائه تسهیلات اشتغال روستایی وجود ندارد، اظهار کرد: برای ایجاد کارگاه‌های بزرگ تا مبلغ 70 میلیارد تومان تسهیلات چهار الی 6 درصدی پرداخت می‌شود، همچنین طرح‎های خرد و متوسط نیز حمایت می‎شوند.

مازندرانی اذعان کرد: برای اجرای این کار دو مشکل داریم، فرصت چندانی برای جذب تسهیلات نداریم و این ممکن است موجب شود تا نتوانیم طرح های کیفی را انتخاب کنیم.

وی یادآور شد: دستگاه‌های اجرایی باید رسته‎های شغلی را به ما معرفی کنند برخی فعالیت‌های اقتصادی اشباع‌شده و بازار ندارد، لذا در طرح‌های تسهیلات اشتغال روستایی باید طرح‎های اولویت‎دار، بدیع و بازارمحور اولویت قرار بگیرند.

مازندرانی تأکید کرد: این فرایند به زودی آغاز می‌شود و قبل از اسفند این کار باید صورت گیرد، اگر استانی نتواند از سهمیه خود استفاده کند تسهیلات به استان دیگری که نیاز دارد پرداخت می‌شود.

وی افزود: این یک فرصت طلایی است که سبب رشد استان می‌شود و اگر در این زمینه اقدام مطلوب نشود سبب ضرر و زیان خواهد بود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان  با اشاره به اجرای طرح مشاغل خانگی هم گفت: در مشاغل خانگی قریب به یک میلیارد و 720میلیون تومان تسهیلات 4 درصد برای گرگان در نظر گرفته شده و سقف وام ها نیز 10 میلیون تومان است.

وی گفت: در ارائه طرح‌های مشاغل خانگی یکی از مشکلاتی که اکثراً طرح‌ها دارند این است که بیشتر به طرح‌های خیاطی، آرایشگری و کامپیوتر که کاملا اشباع‌شده مطرح می‌شوند، بنده بازار کار این مشاغل را مطلوب نمی‎بینم از مسئولان  این انتظار می‎رود که پالایش اولیه نسبت به طرح‎های مشاغل خانگی داشته باشند.

مازندرانی افزود: 19 میلیارد و 400 میلیون تومان تسهیلات مشاغل خانگی به استان اختصاص داده شده  و یکی از دلایلی که به استان نگاه ویژه شده این است که وزیر کار معین استان ما است.

وی با بیان این که وظیفه ماست که از تسهیلات به خوبی استفاده کنیم، توضیح داد: اگر برخی از شهرستان ها نتوانند از سهمیه خود استفاده کنند، در پایان سال آن را به شهرستان دیگر می‌دهیم.

مازندرانی با بیان این که در مشاغل روستایی تجربه بنگاه‌های زودبازده و طرح های کارآفرین را داریم، گفت: سعی می کنیم که سهمیه جدیدتری برای گرگان در نظر بگیریم، روی کیفیت طرح ها دقت کنیم تا انحراف از طرح نداشته باشیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان اظهار کرد: 527 میلیارد تومان، اعتبار تسهیلات بند الف و ب تبصره 18 بودجه 96، به بانک ها ابلاغ شده و وام 15 درصدی ارائه می‌شود، این تسهیلات محدودیت روستایی ندارد و افرادی که در شهرک‌های صنعتی و شهرها هستند می‌توانند از آن استفاده کنند.

وی افزود: محاسبه تمام وام ها در استان نشان می دهد که امسال قادر هستیم دو هزار میلیارد تومان تسهیلات ارائه دهیم.

وی با بیان این که وام تسهیلات اشتغال روستایی بازپرداخت 6 ساله و یک سال تنفس دارد، گفت: هر فردی که شغلی ایجاد می کند یا مجوزی می گیرد باید در سامانه رصد اطلاعات وی ثبت شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان اظهار کرد: گلستان به علت طرح پایلوت در سال گذشته، رتبه یک را در طرح کارورزی دارد.

وی با بیان این که استان 18 و نیم درصد فارغ التحصیل دانشگاهی بیکار دارد، افزود: طرح کارورزی زمینه خوبی برای کسب تجربه و جسارت در کارورز است و کارفرما نیز می‌تواند از موقعیت ایجاد شده بهره ببرد.

مازندرانی بیان کرد: طرح هر روستا یک تعاونی نیز یکی از راه های ایجاد اشتغال است و تسهیلات خوبی از محل وزرات تعاون داده می‌شود، این تسهیلات سه یا چهار درصدی است و در 9 روستا انجام شده است.

وی با بیان این که این وام علاوه بر سهمیه استانی است، تصریح کرد: باید در روستاها صنایع تبدیلی به کار گرفته شود تا حداکثر بهره وری از محصولات روستایی صورت گیرد.

مازندرانی تأکید کرد: دولت به تنهایی از عهده ایجاد شغل برنمی آید، دولت می‌تواند قوانین کسب و کار را آسان و تسهیلات را روان تر در اختیار افراد قرار دهد و در بازاریابی و فروش محصولات به کارآفرین‌ها کمک کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه