رئیس دانشگاه صنعتی قم:
پژوهش های کاربردی جایگاه مهمی در شاخص های توسعه علمی کشور دارد
رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت: پژوهش های کاربردی جایگاه مهمی در شاخص های توسعه علمی کشور دارد، از این رو باید مورد حمایت های ویژه ای از سوی متولیان و مسوولان و مراکز علمی و دانشگاهی قرار گیرند.
به گزارش خبرگزاری موج از قم، رئیس دانشگاه صنعتی پیرامون اهمیت پژوهش و کاربردی سازی آن افزود: یکی از رسالت های مهم و اصلی دانشگاهها، تولید علم و زمینه سازی برای کاربرد پژوهش، دانش و علم در مسیر تعالی اقتصاد و صنعت می باشد.
وی تصریح کرد: خوشبختانه در بسیاری از دانشگاهها به ویژه دانشگاههای صنعتی متناسب با نیازهای روز جامعه، تولید علم و دانش و کاربردی سازی پژوهشها و تحقیقات رو به گسترش است.رئیس دانشگاه صنعتی بیان کرد: توسعه و رشد همه جانبه کشور در گرو توسعه علم و دانش می باشد، و توفیق در این عرصه زمانی به دست می آید که به امر پژوهش، فناوریهای نوین و حضور پژوهشگران، نخبگان و مبتکران توجه ویژهای شود.
بهرام خوشنویسان خاطرنشان کرد: پژوهش های کاربردی جایگاه مهمی در شاخص های توسعه علمی کشور دارد، از این رو باید مورد حمایت های ویژه ای از سوی متولیان و مسئولان و مراکز علمی و دانشگاهی قرار گیرند.رئیس دانشگاه صنعتی قم افزود: باید به موازات آموزش در دانشگاهها و مراکز علمی امر پژوهش را مورد توجه قرار داد و آن را تقویت کرد به خصوص پژوهش هایی که منطبق با نیاز صنعتی و اقتصادی کشور است باید در الویت قرار گیرد.وی تصریح کرد: نگاه تخصصی و راهبردی به پژوهش از اهمیت و جایگاه بالایی در رفع مشکلات به ویژه در حوزه صنعت و چرخههای اقتصادی برخوردار است.
خوشنویسان تاکید کرد: البته انجام امور پژوهشی و تحقیقاتی نیاز به توسعه زیرساختهای لازم دارد، خوشبختانه دانشگاه صنعتی قم این ظرفیتها را در حد توان ایجاد کرده است که این امر را می توان در ارتقای امتیاز پژوهشی اساتید هیات علمی به خوبی مشاهده کرد.
وی گفت: با توجه به در خواست های دانشجویان در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد جهت انجام امور پژوهشی، بودجه خاصی به پژوهش های دانشجویی اختصاص یافته است.
رئیس دانشگاه صنعتی قم یادآور شد: انجمن رباتیک با طرح ها و ایده های جدید، فعال تر شده است و به زودی نیز در جهت تحقق ایده های دانشحویی، انجمن نانو فناوری نیز در دانشگاه تشکیل خواهد شد.
وی بیان کرد: طرح های دانش بنیان و جذب سرمایه گذار در این بخش و توجه به پژوهش های راهبردی و کاربردی در مسیر صنعت می تواند موجب تحولات شگرفی در اقتصاد شود.
ارسال نظر