English

معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

اجرایی شدن سند ملی سلامت اجتماعی در کشور به تصویب رسید

معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از اجرایی شدن سند ملی سلامت اجتماعی در کشور خبر داد.

اجرایی شدن سند ملی سلامت اجتماعی در کشور به تصویب رسید

به گزارش خبرگزاری موج از مشهد، محمدهادی ایازی در حاشیه مراسم افتتاحیه سومین سمپوزیوم بین‌المللی سرطان نسترن در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، اظهار داشت:۲۰ درصد از هزینه‌های سلامت، پیشگیری و درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حوزه سرطان است.

وی افزود: ۷۲ سازمان مردم‌نهاد در حوزه سرطان از ابتدای امسال در سراسر کشور راه‌اندازی شده است و مرکز نسترن عضو این شبکه ملی است و مجموعه‌های خیریه‌ای تمام هزینه‌های مربوط به درمان را تامین می‌کنند.

معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه با مشارکت خیران حوزه سلامت یک بیمارستان ۲۷۰ تخت‌خوابی در مشهد در حال ساخت است، خاطرنشان کرد: هرچه قدر که روی اقدامات پیشگیرانه با مشارکت مردمی و کمک به امر درمان مبتلایان به سرطان بخش عمده‌ای از دغدغه‌ها برطرف می‌شود و سالانه ۵۰ هزار بیمار سرطانی فوت می‌کنند و ۷۰ درصد این بیماران قابل درمان هستند، اگر به‌موقع تشخیص داده شود.

ایازی با بیان اینکه در استان‌های کشور باتوجه به نوع اقلیم، شرایط آب‌وهوایی و تحرک مردم نوع سرطان‌ها متفاوت است، تصریح کرد: اما در مجموع در آقایان سرطان ریه و در بانوان سرطان پستان شایع‌تر است و مسائل مربوط به پیشگیری در یک بازه زمانی درازمدت حل می‌شود و ۸۲ درصد بیماری‌های کشور از جمله سرطان بیماری‌های غیرواگیر هستند که اگر سبک زندگی مردم اصلاح شود و سطح سواد سلامتشان بالا برود بسیاری از این معضلات قابل پیشگیری است.

وی تاکید کرد: مصرف دخانیات و غذای چرب، شور و شیرین در ابتلای به سرطان نقش دارد و هر مقدار که جامعه سالمندتر شود میزان ابتلا به بیماری‌ها از جمله سرطان افزایش می‌یابد و سرطان در سنین پایین بسیار کم داریم و بیشتر در سنین بالای ۵۰ سال است و از مجموع ۱۰۰ هزار بیمار سرطانی‌ای که در هر سال اضافه می‌شود ۳۴ درصد آن‌ها کودکان هستند.

معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه در ۱۰ سال اخیر میزان امید به زندگی در کشور افزایش یافته است، بیان کرد: اگر سطح آگاه‌سازی‌ها بالا برود میزان مرگ و میرها کاهش می‌یابد و در این رابطه با دستگاه‌های مختلف از جمله آموزش و پرورش، جهاد کشاورزی، ورزش و جوانان، راه و شهرسازی، استانداری‌ها، شهرداری تهران و دیگر مجموعه‌ها تفاهم‌نامه‌هایی منعقد شده است.

ایازی گفت: در یک دهه اخیر سالانه هزار نفر از تلفات ‌جاده‌ای کاسته شده و تولیدات کشاورزی سالم‌تر شده و فعلایت‌های ورزشی بیشتر شده است؛ همچنین در حوزه آموزش درس بهداشت با همکاری دو وزارتخانه آموزش و پرورش و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سال تحصیلی آینده در فهرست کتب درسی اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه اختتالات روحی و روانی ۲۳.۴ درصد جمعیت کشور با آن مواجه هستند که شامل ۱۲ درصد آقایان و ۱۱.۴ درصد بانوان می‌شود، افزود: مهمترین معضل در این رابطه موضوع بیکاری جوانان بوده است که امیدوارم با تدبیر مسئولان این نشکل برطرف شود و برنامه‌های تولیدی با محتوای رسانه ملی هم در حفظ و تقویت سلامت جوانان موثر است.

معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از اجرایی شدن سند ملی سلامت اجتماعی در کشور خبر داد و گفت: در جلسه اخیر شورای اجتماعی کشور که با حضور رئیس جمهور برگزار شد گزارشی از سیمای سلامت ایران ارائه شد و در این جلسه مصوب شد که سند ملی سلامت اجتماعی کشور اجرایی شود.

عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه