مدیران وعده غیرعملی به مردم ندهند؛
اشتغال کاغذی دردی را از مردم دوا نمیکند
استاندار کرمانشاه گفت: قول و قرارهایی که به مردم داده میشود باید محقق شوند و مدیران از دادن وعدههای غیرعملی اجتناب کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، بازوند استاندار کرمانشاه در سیزدهمین نشست کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان اظهار داشت: حضور دلگرمکننده و بسیار پر خیروبرکت رهبر معظم انقلاب در مناطق زلزلهزده موجب شتاب بخشیدن به روند اجرایی کارها در همه ابعاد گردید که جای قدردانی بسیار دارد.
این مقام عالی استان عنوان کرد: در این زلزله دولت تدبیر و امید به ریاست دکتر روحانی حضوری تمامقد در عرصه داشتند و دولت در همان روزی که مصوبه کمک به زلزلهزدگان را تصویب کرد، تخصیص آن نیز داده شد و این روند در مصوبات حمایتی بعدی نیز ادامه داشت که چنین رویکرد و سرعت عملی کمنظیر است.
استاندار کرمانشاه گفت: ۴/۹ درصد از اعتبار یک و نیم میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای حمایت از اشتغال پایدار مناطق روستایی و عشایری در اختیار استان گذاشتهشده است که وزیر کار پس از حضور در مناطق زلزلهزده، یک درصد به این میزان اضافه کرد و بهاینترتیب کرمانشاه دومین استان بهرهمند از این تسهیلات بسیار مناسب شد.
بازوند گفت: این تسهیلات فرصت خوبی است برای ایجاد شغلهای جدید و رونق بخشیدن به اقتصاد در مناطق روستایی و عشایری است.
وی افزود: قول و قرارهایی که به مردم داده میشود باید محقق شوند و مدیران از دادن وعدههای غیرعملی اجتناب کنند.
این مقام عالی استان بیان کرد: این میثاق نامههایی دستگاهها که برای ایجاد اشتغال امضاء میکنند باید عملی شوند و الا در پایان سال هیچ بهانهای برای عدم تحقق آن پذیرفته نیست. پس بهتر است مدیران در این زمینه دقت کنند، چون باید پاسخگو باشند.
استاندار کرمانشاه اظهار داشت: یک وحدت رویه برای راستی آزمایی وعدههای دستگاهها درزمینهٔ ایجاد شغل باید ایجاد کنیم و سامانهای طراحی شود که بتواند با راستی آزمایی، یک آمار اشتغال ایجادی قابلاتکا را ارائه کند.
وی خاطرنشان کرد: ارائه آمار اشتغال بدون راستی آزمایی بیشتر شبیه شغل کاغذی است و ما به دنبال اشتغال کاغذی نیستیم.
بازوند یادآور شد: نرخ بیکاری استان چهار سال پیش ۱۶ درصد بوده و الان به ۲۲ درصد رسیده که این افزایش حاصل عملکرد ضعیف دستگاهها است.
وی افزود: باید بسترها را برای نقشآفرینی و مشارکت مردم در عرصه اشتغالزایی فراهم کنیم.
این مقام عالی استان تصریح کرد: بخش زیادی از توان سازمان مدیریت و برنامهریزی صرف موضوع بودجه میشود درحالیکه این توان باید صرف برنامهریزی برای ایجاد اشتغال شود.
وی گفت: روز گذشته مجلس بهمنظور حمایت از زلزلهزدگان کرمانشاه قانون بودجه را اصلاح کرد که یک اتفاق بسیار دلگرمکننده بود.
بازوند بیان کرد: دکتر لاریجانی و کمیسیونهای برنامهوبودجه و عمرانی مجلس بهصورت میدانی از مناطق زلزلهزده بازدید کردند که این حضور میدانی در تصویب این مصوبه حمایتی بسیار اثرگذار بوده است.
وی گفت: از تلاشهای مجمع نمایندگان استان برای حضور میدانی در منطقه و تصویب این مصوبات ارزشمند در مجلس تشکر ویژه میکنیم.
وی اظهار داشت: استان پیشنهاد اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان از محل بودجه یک و نیم میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی به مناطق زلزلهزده را داشت که در مجلس این میزان به ۶۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت که در اختیار واحدهای صنعتی، صنفی و کشاورزی خسارتدیده قرار میگیرد.
این مقام عالی استان تصریح کرد: جوانرود، پاوه و روانسر جزو شهرستانهای زلزلهزده هستند و تمامی منازل و واحدهای خسارتدیده این شهرستانها از تمامی تسهیلات و بلاعوضهای مصوب شده بهرهمند میشوند.
وی گفت: اعتبار پیشنهادی برای حمایت از واحدهای آسیبدیده صنایعدستی و گردشگری براثر زلزله، هنوز تصویب نشده است و سازمان میراث فرهنگی باید در فرصت باقیمانده حتماً این مصوبه را از هیئت دولت دریافت کند و کوتاهیها در این زمینه قابلقبول آسیب دیدگان و مدیریت ارشد استان نیست.
بازوند بیان کرد: حضور مدیران دستگاهها در منطقه به شرطی خوب است که خیروبرکتی برای استان داشته باشد و الا برخی به استان آمدهاند و هیچ دستاوردی نداشتهاند.
وی عنوان کرد: صنایعدستی شهرستان دالاهو یک ظرفیت بسیار خوب برای اشتغالزایی و ایجاد رونق اقتصادی در منطقه است و مدیریت ارشد استان با تمام توان از توسعه صنایعدستی در این منطقه حمایت میکند.
ارسال نظر