زلزله لنگرود گیلان را لرزاند / زلزله گیلان دو مصدوم بجا گذاشت
زلزله ای به بزرگی ۴.۸ ریشتر لنگرود گیلان را لرزاند.
![زلزله لنگرود گیلان را لرزاند / زلزله گیلان دو مصدوم بجا گذاشت](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/PzDJovaK7StZ/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehwcs_Fs3dI0F/%D8%B2%D9%84%D8%B2%D9%84%D9%87.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، بر اساس اعلام مرکز زلزله نگاری موسسه ژئو فیزیک دانشگاه تهران، زلزله ای ساعت ۱۹:۱۴:۳۰ به بزرگی ۳.۰ ریشتر کومله لنگررود و ساعت ۱۸:۵۷:۱۷.۴ به بزرگی ۴.۸ ریشتر لنگرود گیلان را لرزاند.
این زلزله در ۳۷.۲۶۵ عرض جغرفیایی درجه شمالی و ۵۰.۱۴۶ طول جغرفیایی درجه شرقی در عمق 23کیلومتری در لنگرود و ۳۷.۱۶۰ عرض جفرافیایی درجه شمالی و ۵۰.۱۸۰ طول جغرفیایی درجه شرقی در کومله لنگرود در عمق ۱۸ کیلومتری زمین رخ داد.
زلزله گیلان دو مصدوم بجا گذاشت
سخنگوی سازمان اورژانس گفت: زلزله لنگرود تاکنون تنها دو مصدوم داشته است که به دلیل برخورد اجسام خارجی، به بیمارستان رودسر برای انجام اقدامات درمانی مراجعه کردند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر