شهردار اصفهان در دیدار با وزیر اسبق مسکن و شهرسازی:
جلب مشارکت مردمی از اهداف مدیریت شهری است
شهردار اصفهان گفت: توسعه مشارکت مردمی یکی از اهداف مدیریت شهری است که بر همین اساس شهروندسازی را مقدم بر شهرسازی می دانیم.
![جلب مشارکت مردمی از اهداف مدیریت شهری است](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/oHSOmFrBcMSh/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh4q9Kcx3BsN_/%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86-+%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان ، قدرت الله نوروزی در دیدار با علی عبدالعلی زاده وزیر اسبق مسکن و شهرسازی اظهار داشت: ۳۰ درصد شهر اصفهان، بافت فرسوده است که ۲۰ درصد جمعیت شهر در آن سکونت دارند.
وی ادامه داد: تمام آثار باستانی شهر نیز در بافت فرسوده قرار گرفته است از این رو این احیای این بافت با مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی متعددی روبروست.
شهردار اصفهان عنوان کرد: در همین راستا باید راهکارهایی برای بازسازی و نوسازی بافت فرسوده با توجه به سیاست های رونق گردشگری ارائه شود چرا این مناطق از استعدادهای نهفته زیادی برخودار هستند.
وی اضافه کرد: از همه کسانی که بخواهند در بافت فرسوده شهر سرمایه گذاری کنند استقبال می کنیم تا خانه های قدیمی نوسازی شده و برخی از آنها به مهمانپذیر تبدیل شوند.
نوروزی با تاکید بر اینکه توسعه مشارکت مردمی یکی از اهداف ما در مدیریت شهری است، اضافه کرد: بر همین اساس شهروندسازی را مقدم بر شهرسازی می دانیم، باید در این راستا مثلث شهرداری، استانداری و شورای اسلامی شهر با یکدیگر هماهنگ باشند که البته این مسأله در اصفهان وجود دارد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر