English

نائب رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس:

حضور بی قاعده دستفروشان در مکان های پر رونق مانع کسب اصناف است/هیچ نظارتی نیست

نائب رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس، گفت: دستفروشان بدون رعایت هیچ قاعده و قانونی، تقریبا در مکانهای پر رونق شهر حضور پیدا می کنند و بدون پرداخت عوارض و مالیات مانع کسب اصناف می شوند، و هیچ نظارتی بر کار آنان صورت نمی گیرد.

حضور بی قاعده دستفروشان در مکان های پر رونق مانع کسب اصناف است/هیچ نظارتی نیست

به گزارش خبرگزاری موج، فیصل دانش در بیست و پنجمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس، بیان کرد: هر زمانی که با اصناف نشستیم و در راستای بهبود امور، همفکری صورت گرفت، نتایج بهتری حاصل شده است ، وی گفت با همفکری اصناف و شهرداری می توان دغدغه های بازاریان را رفع نمود.

فیصل دانش تاکید کرد: اصناف مالیات میدهند ، عوارض پرداخت می کنند، در زمان اخذ جواز کسب مراحل عدیده ای پشت سر میگذارند، همچنین با سرمایه شخصی خود به اشتغال مشغول هستند، بر کاراصناف، کنترل و نظارت بر قیمت و نظارت بر سلامت و بهداشت از سوی مسئولین صورت می گیرد، ولی می بینیم که براحتی دستفروشان، بدون رعایت هیچ قاعده و قانونی، تقریبا در همه جای پر رونق شهر حضور پیدا می کنند و بدون پرداخت عوارض و مالیات مانع کسب اصناف می شوند.

همینطور در مقایسه ، کالای دستفروشان از کیفیت پایین تری برخوردار است و همچنین هیچ نظارتی بر کار آنان صورت نمی گیرد.

دانش گفت: پدیده دستفروشی به علل مختلف شکل میگیرد، اگر بخواهیم تعدادی از این علل را بشماریم، میتوان، آب و هوای مناسب، رونق بازار، بیکاری در جامعه و عدم برخورد قانونی با آنها را نام برد.

وی خاطر نشان کرد: به دلیل عدم توانایی دولتها برای ایجاد شغل، اینگونه پدیده ها شکل میگیرد، از طرفی بجای اجرای قانون، با این معضل شهری، به نگاه ترحم، نگاه می کنیم  که این خود باعث رونق دستفروشی می شود.

توجه داشته باشیم اینگونه رفتارها باعث آسیب رساندن به اصناف شده و سلامت جامعه را به خطر می اندازد، همینطور باعث ایجاد معضلات و مشکلات عدیده ای در شهر میشود. بعقیده بنده، پدیده دستفروشی بعنوان یک معضل و یک عامل نابسامانی اقتصادی در شهر است که این مشکل میبایست در دستور کار مدیریت شهری قرار گیرد.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در ادامه سخنانش بیان کرد: از طرفی در حال حاضر چندین سازمان کار نظارت بر دکه ها، کیوسکها و غرفه ها را انجام می دهند ، بعنوان مثال سازمان فرهنگی ورزشی، سازمان ساماندهی مشاغل، سازمان اتوبوسرانی و اخیراً نیز شهرداریهای مناطق نیز این کار را انجام می دهند که ضرورت دارد مدیریت واحدی در این راستا تشکیل شده و مجموعه شهرداری همسو و با همکاری اتاق اصناف حرکت کند تا شاهد کاهش مشکلات اصناف باشیم.

متاسفانه بعضا دیده میشود، نه تنها برخورد قانونی از سوی این سازمانها صورت نمیگرد بلکه باعث رونق و رسمیت قانونی این بخش می شویم، بعنوان مثال سازمان میادین بجای برخورد با وانت های میوه فروش بدنبال ساماندهی این وانت ها هستند.

فیصل دانش گفت: شهرداری میبایست، ضمن تعامل بیشتر با بازار، دغدغه بازاریان و زحمت کشأن اصناف را حل نماید.

عضویت در کانال تلگرامی خبرگزاری موج
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه