رئیس بیمارستان میناب:
نجات جوان ۳۶ ساله بعد از ۵ بار عمل جراحی در بیمارستان میناب
محمد مورخ، رئیس بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) میناب از نجات جان جوان ٣٦ ساله مینابی خبر داد و گفت: در حدود یک ماه و نیم قبل جوان ٣٦ ساله که در اثر تصادف دچار خونریزی شدید داخلی از ناحیه قفسه سینه و شکم شده بود، به این مرکز منتقل شد و تحت عمل جراحی قرار گرفت و با تلاش مستمر شبانه روزی کادر درمان و پزشکان متخصص از مرگ حتمی نجات یافت.
![نجات جوان 36 ساله بعد از 5 بار عمل جراحی در بیمارستان میناب](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/SvltsWLrCl50/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh2AI7mDhwEwH/%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، محسن پیرمرادی، متخصص جراحی عمومی و پزشک معالج بیمار اظهار کرد: این جوان در بدو ورود با حالت شوک به اورژانس بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) میناب منتقل شده بود که با توجه به شدت جراحات و بعد از انجام سونوگرافی اورژانسی، به اتاق عمل منتقل گردید و مشخص شد که بیمار دچار آسیب دیدگی دو طرفه ریه و همچنین پارگی کبد شده است.
دکتر پیرمرادی ادامه داد: این بیمار که خون زیادی از دست داده بود و دچار پارگی وسیع کبدی و کوفتگی شدید ریه های دوطرف شده بود، ابتدا برای کنترل خونریزی کبد و همچنین با توجه به کوفتگی ریه ها با لاپاراتومی سعی در جهت قطع خونریزی نموده و سپس تحت عمل اقدام به جراحی قسمتی از کبد که دچار پارگی شده بود قرار گرفت که خوشبختانه بعد از ٥ بار عمل جراحی متعدد وضعیت بیمار بهبود پیدا کرد و در نهایت بعد از انجام تراکئوستومی (راه هوایی مطمئنی است برای خروج ترشحات مجاری تنفسی بیمار) توانست از دستگاه تنفس مصنوعی جدا شود و بتواند بدون نیاز به دستگاه تنفس مصنوعی نفس بکشد و از مرگ حتمی نجات پیدا کند.
وی افزود: کبد عضو مهم و با ارزش بدن به حساب میآید که وجود آن برای فعالیتهای روزانه بدن حیاتی است. این عضو حیاتی از بدن سمزدایی و غذا را به انرژی تبدیل میکند. اگرچه پیوند کبد به نسبت فرآیندی معمول تلقی میشود، اما همچنان با خطر بالایی برای بیمار همراه است و احتمال آنکه بدن عضو جدید را نپذیرد، بالا است و به همین دلیل این بیماران تا پایان عمر مجبور به استفاده از داروهایی هستند که سیستم ایمنی بدن آنان را با این عضو جدید سازگار کند تا کبد پیوندی را پس نزند. همچنین خونریزی، عفونت و مسدود شدن رگ های خونی از دیگر مشکلات متوجه بیماران دارای کبد پیوندی است که این امکان میسر شد تا بتوانیم کبد پاره شده بیمار را عمل نموده و از پیوند احتمالی آن جلوگیری کنیم.
این متخصص جراحی عمومی ابراز کرد: این عمل به تنهایی میسر نمی شد مگر با همت جراحان متخصص این بیمارستان که جا دارد از همکاران، دکتر علیرضا آریا پور، دکتر یدالله رئیسی از جراحان عمومی و دکتر علی ضیایی برسلان و دکتر امید ابراهیم پور از متخصصین بیهوشی در طی چندین مرحله عمل جراحی، تشکر و قدردانی کنم.
لازم به ذکر است که این بیمار بعد از ۵ مرحله عمل جراحی و در طول درمان یک ماه و نیم با مراقبت ویژه در بخش (ICU )، بیمارستان را به قصد منزل با حال عمومی خوب ترک کرد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر