استاندار کهگیلویه و بویراحمد:
۴۰ درصد اعتبارات رونق تولید جاهای دیگر هزینه شد/دلالبازی برخی بانکها
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: ۴۰ درصد از اعتبارات رونق تولید را به سمت بحثهای متفرقهای بردهایم که هیچ سنخیتی با رونق تولید و اقتصاد مقاومتی ندارد.
به گزارش خبرگزاری موج از یاسوج، علی محمد احمدی صبح امروز در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با بیان اینکه، برخی از بانکهای استان جهت گیری مطلوبی ندارند و به جای رونق تولید و اشتغال و توجه به اقتصاد مقاومتی، بیشتر به فکر کاسبی هستند، اظهار داشت: برخی بانکها کمترین کمک را به بخش تولیده کردهاند، و پولی که برای دلالی میبرید دیگر پولی برای پرداخت به بخش تولید نمیماند و برای این بانکها قطعاً تصمیم دیگری گرفته خواهد شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به توضیح برخی از مسوولان بانکها، گفت: توضیح ندهید، این توضیحات عذر بدتر از گناه است، واحد تولیدی که به مرگ مغزی رسیده، این همه پول بیتالمال را برای آن هزینه نکنید و این هزینهها را برای واحدهای تولیدی که سودآور هستند، پرداخت شود. کسی که میخواهد سوء استفاده کند نباید به آنها هزینهای پرداخت شود. و سازمان صنعت و معدن در گزارش بعدی اطلاعات دقیقی از وضعیت چنین واحدهای تولیدی در استان ارائه دهد.
احمدی تصریح کرد: بانکها بیشترین مشکوک الوصل را دارند و کمترین کمک را بخش تولید کردهاند و نباید بروید و دلال بازی کنید.
وی با بیان اینکه، همه بانکها تحت امر قوانین سیستم بانکی کشور هستند، تاکید کرد: بانکها نباید بیشتربه سمت واسطه گری بروند چرا که آمارها نشان میدهد، پرداختها در خصوص رونق تولید و اشتغال خوب نیست.
استاندار عنوان کرد: گزارش کاملی از وضعیت خدمات دهی و پرداخت تسهیلات بانکهای خصوصی در استان تدوین و به معاون اول رئیس جمهوری و بانک مرکزی کشور ارائه میشود تا تصمیمهای لازم در خصوص آنها اتخاذ شود.
استاندار با یادآوری اینکه، آنچه در کارگروه اشتغال مصوب میشود، یک فرآیند غربالگری اولیه است، تصریح کرد: ما هم براین باوریم که پرداختها با رعایت سازو کار بانکی باشد و هرجا که کارشناس بانک اهلیت طرح را رد میکند، باید مجدداً در کارگروه مورد بررسی قرار گیرد.
احمدی افزود: هدف نهایی ما شناسایی واحدهای تولیدی است که برای راه اندازی نیازمند پرداخت تسهیلات است و باید برای بازگشت آن به چرخه تولید از آنها حمایت کنیم.
استاندار با اشاره به اینکه، بانکهای خصوصی که هیچگونه کمکی در راستای رونق تولید و اشتغال در استان انجام نمیدهند، ساز و کاری برای آنها خواهیم داشت تا وارد این عرصه شوند.
وی با بیان اینکه: برخی بانکها کاسب کاری میکنند و کمکی به رونق تولید نمیکنند، افزود: تاکید نظام و دولت بر رونق تولید است و ما نباید به سمت واسطهگری برویم، از 4 هزار و 160 میلیارد تومان رونق تولید، 30 و 40 درصد آن را به سمت بحثهای متفرقه بردهایم که این هیچ سنخیتی با اقتصاد مقاومتی و رونق تولید ندارد.
استاندار با تاکید براینکه تا پایان دی ماه جاری بانکها 20 درصد تسهیلات سهم طرحهای مصوب و معرفی شده را پرداخت کنند، گفت: بانکهای عامل در استان تا آخر سال از ظرفیت خود برای بازسازی حداقل 3 واحد تولیدی اقدام کنند.
وی بیان کرد: واحدهای تولیدی مصوب کارگروه اشتغال که به بانکهای عامل معرفی میشوند، نمونه غربالگری شده و آماده دریافت تسهیلات هستند، ولی اگر بانکی واحد تولیدی را مستحق دریافت تسهیلات نمیداند، باید با دلایل منطقی ما را قانع کند.
احمدی بیان کرد: بانکهای عامل استان تا پایان دی ماه جاری باید گزارش عملکردی از میزان پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی به این کارگروه ارائه دهند و هر بانک حداقل باید 20 درصد از میزان تعهدات خود را پرداخت کرده باشند.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر