English

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان قم خبر داد

برگزاری ۳۵ هزار و ۹۷۷ نفر ساعت آموزش در یگان های نظامی و انتظامی استان قم

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قم، از برگزاری ۳۵ هزار و ۹۷۷ نفر ساعت آموزش در یگان های نظامی و انتظامی استان قم در ۹ ماهه سال جاری خبر داد

برگزاری 35 هزار و 977 نفر ساعت آموزش در یگان های نظامی و انتظامی استان قم

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قم در گفتگو با خبرنگار موج در قم، از برگزاری ۳۵ هزار و ۹۷۷ نفر ساعت آموزش در یگان های نظامی و انتظامی استان قم در ۹ ماهه سال جاری خبر داد.

وی با تشریح دوره های برگزار شده در یگان های نظامی و انتظامی استان گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۶ تاکنون ۳۵ هزار و  ۹۷۷ نفر ساعت آموزش جهت ۷۴۶ نفر از سربازان در ۴۲ دوره در قالب ۱۱ حرفه و در رشته هایی مانند: برق ساختمان، پیرایشگر مردانه، قطعه شناسی خودرو، لوله کش و نصاب وسایل بهداشتی و... در واحد های سپاه پاسداران، نیروی انتظامی و ارتش استان برگزار شده است.

احمد عطارنیا با اشاره به آموزش ۶۹۶ نفر از سربازان در قالب ۳۳ هزار و ۲۹۶ نفر ساعت در سال گذشته بیان داشت: بر اساس تجربیات و نظرسنجی های سالهای گذشته و هماهنگی و جلسات متعدد با فرماندهان یگانهای مورد نظر، برنامه ریزی دقیقی در جهت زمانبندی و تنوع مهارتها در مقاطع مختلف سال جهت سربازان صورت می گیرد که زمینه ساز استفاده بهینه آنها از طول مدت سربازی و دوره های مهارتی می شود.

وی با اشاره به اینکه آموزش در پادگان ها با هدف افزایش مهارت های فنی و حرفه ای سربازان و در مسیر زمینه سازی برای اشتغال آنان پس از اتمام خدمت مقدس سربازی در سه حوزه صنعت، خدمات و کشاورزی به سربازان ارائه می شود اظهار داشت: پس از پایان دوره های مهارتی و انجام آزمون، گواهینامه مهارت به سربازان وظیفه اعطا می شود.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان، پادگان را بستر و فرصتی مناسب برای کسب مهارت و هموار شدن مسیر اشتغال سربازان دانست و بیان داشت: باید در این فرصت با ارایه آموزش های مهارتی مورد نیاز زمینه اشتغال سربازان وظیفه و ارتقای مهارت آنها را فراهم سازیم که این کار موجب توانمندسازی آنها برای ورود به بازار کار خواهد شد.

وی یکی از دغدغه‌های اصلی کشور را فقدان مهارت در جوانان که سبب افزایش بیکاری آنان پس از خدمت سربازی می‌شود، اظهار کرد و افزود: بالاترین رسالت فنی و حرفه‌ای فراهم کردن بسترهای ایجاد اشتغال و ورود نیروی جوان به دنیای کار با ارائه آموزشهای مهارتی است.

در پایان عطارنیا عنوان کرد: از سال جاری بر اساس تفاهم نامه منعقده فی مابین ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی مقرر است برای مهارت افزایی و تسهیل اشتغال سربازان وظیفه نیروهای مسلح سالانه ۱۰۰ هزار نفر از سربازان در سطح کشور از آموزش های فنی و حرفه ای برخوردار شوند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه